Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Dikeoulakoss: "Esam uz pareizā ceļa"

Jānis Celmiņš

Dikeoulakoss: "Esam uz pareizā ceļa"
George Dikeoulakoss
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Meitenes strādā ar lielu pašatdevi, un tas ir pats galvenais. Es esmu ļoti apmierināts ar radītajiem apstākļiem," sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda Latvijas dāmu basketbola izlases galvenais treneris George Dikeoulakoss.

Jau ziņojām, ka vakar uzvaru pārbaudes spēlē, gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas sacensībām, izcīnīja Latvijas Sieviešu basketbola izlase, kas Valmierā ar rezultātu 77:58 pārliecinoši uzveica Somijas valstsvienību.

Pēc mača iespaidos par spēli un gatavošanās ciklu kopumā dalījās sieviešu izlases galvenais treneris George Dikeoulakoss. "Pārbaudes spēlēs mūsu uzdevums nav uzvarēt, bet gan pārbaudīt, kā izskatāmies kaujas apstākļos. Protams, neviena komanda laukumā neiet, lai zaudētu, bet uzvara nav galvenais. Uzskatu, ka esam uz pareizā ceļa. Šodien vēlējos redzēt kā izskatās Liene Jansone, jo viņa ar komandu trenējas tikai divas dienas. Līdz pat vakardienai strādājām pie fiziskās sagatavotības un meitenes ir ļoti nogurušas."

Treneris uzslavēja komandas darbu aizsardzībā pirmajā puslaikā. "Esmu apmierināts ar komandas spēli aizsardzībā pirmajā puslaikā. Komandā šovasar nav Jēkabsones – Žogotas, tāpēc, lai cīnītos par uzvarām komandai čempionāta kvalifikācijas spēlēs būs jācīnās smagi, īpaši aizsardzībā."

"Komanda ir lieliska, "Meitenes strādā ar lielu pašatdevi un tas ir pats galvenais. Es esmu ļoti apmierināts ar radītajiem apstākļiem. Komandā nav nevienas spēlētājas, kura nevēlētos pārstāvēt savu valsti. Parasti izlasēs ir tādas spēlētājas, kuras treniņnometnēm pievienojas īsi pirms svarīgākajiem turnīriem, jo vēlas atpūsties. Latvijā tā nav," Dikeoulakoss pauda gandarījumu par meiteņu darbu un attieksmi.

  +2 [+] [-]

, 2010-08-01 11:06, pirms 14 gadiem
Jēkabsone pēdējās spēles izlasē aizvadija slikti,Zvirgzdiņš nemākuligi noveda izlasi līdz sabrukumam,tagad jābalstās uz jaunām ātrām un psiholoģiski stiprām meitenēm,kurām nav pagātnes stresu iedzītās nostaļģijas.

  -2 [+] [-]

, 2010-08-01 11:14, pirms 14 gadiem
neatkarigais rakstīja: Jēkabsone pēdējās spēles izlasē aizvadija slikti,Zvirgzdiņš nemākuligi noveda izlasi līdz sabrukumam,tagad jābalstās uz jaunām ātrām un psiholoģiski stiprām meitenēm,kurām nav pagātnes stresu iedzītās nostaļģijas.
izskatās, ka Tev vakar nav īpaši labi gājis... Salāpies ,vecais!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-01 12:23, pirms 14 gadiem
izskatās ka komandai it kā viss ir, bet šķiet pietrūkst sirds, dvēseles..... ja paraus uz tīru cīņas sparu, tad varbūt kas sanāks.....