Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Babkina: "Nav viegli, strādājam bez brīvdienām"

Jānis Celmiņš

Babkina: "Nav viegli, strādājam bez brīvdienām"
Elīna Babkina
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jau ziņojām, ka vakar uzvaru pārbaudes spēlē, gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas sacensībām, izcīnīja Latvijas Sieviešu basketbola izlase, kas Valmierā ar rezultātu 77:58 pārliecinoši uzveica Somijas valstsvienību. Pēc mača iespaidos par spēli dalījās viena no Latvijas izlases kandidātēm Elīna Babkina.

"Spēle, kuru spēlējām nebija tā, ko mēs protam parādīt. Man personīgi likās, ka mēs spēlējam ļoti lēni. Iespējams, iemesls ir tas, ka šobrīd ļoti nopietni strādājam pie fiziskās sagatavotības. Kājās svaiguma vēl nav, taču tā droši vien arī labāk, būsim gatavas uz svarīgākajām spēlēm. Grūtākā treniņprocesa daļa laikam jau ir aiz muguras, taču nav viegli, strādājam bez brīvdienām," atzina Elīna Babkina.

"Ar savu sniegumu pārāk apmierināta neesmu, noteikti varu nospēlēt daudz labāk. Šodien nebija mana diena, taču jācer, ka tuvojoties kvalifikācijas turnīram būšu gatava," piebilda Babkina.

 +25 [+] [-]

, 2010-08-01 11:10, pirms 14 gadiem
Smuka jau tu esi...kāds tur vēl b-bols!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-08-01 20:08, pirms 14 gadiem
Angelitos#22 rakstīja: galvenais.lai.pa.nakti.ar.mazliet.piestrādā
vismaz aizver muti, ja prāts padebīls!

     [+] [-]

, 2010-08-03 23:13, pirms 14 gadiem
neviens jau neteica, ka būs viegli. Tagad katrai izlases meitenei ir jāatrod sava lietderība komandā un jaunajam trenerim veidojot 2010 LR izlases komandu jāsaliek puzlis no iespējamā, jo iepriekšējie nopelni mazāk zināmi kā vietējiem treneriem; Elīnai izdosies;