Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Meiers: "Ukraina nav vāja komanda, negaidījām, ka rezultāts būs tik labs"

Meiers: "Ukraina nav vāja komanda, negaidījām, ka rezultāts būs tik labs"
Mārtiņš Meiers iemeta 16 punktus Ukrainas izlases grozā
Foto: FIBA

Pēc uzvaras pasaules basketbola kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra pirmā posma pēdējā spēlē pār Ukrainu ar 93:71, sarunā ar Sportacentrs.com ar viedokli par maču dalījās Arnis Vecvagars, Mārtiņš Meiers un Jānis Blūms.

Arnis Vecvagars, izlases galvenais treneris:

„Uz šo spēli bija konkrēts plāns, un cerējām, ka tās nostrādās. Neviena spēle neiet tikai pa augšupejošo likni. Vienmēr ir lielāki vai mazāki kritumi, vienmēr ir vajadzīgas korekcijas. Komanda paveica labu darbu aizsardzībā, un neļāva Ukrainai izmantot savas stiprās puses.

Pirmajā puslaikā vēl bija problēmas, jo mājinieki kontrolēja atlēkušās bumbas, bet spēles otrajā pusē sakārtojām arī to, jo Ukraina savāca tikai trīs bumbas zem Latvijas groza. Tas ļāva mums veidot vēl vairāk uzbrukumu, veiksmīgi atradām brīvus metienus un izmantojām savas iespējas.

Ukraina ne ar ko nepārsteidza. Biju gaidījis no viņiem emocionālāku un agresīvāku sniegumu, tomēr viņi spēlēja mājās. Pretinieku spēlētājus mēs pazinām, viņu stiprās puses arī, atlika tikai nodot šo informāciju mūsu puišiem, bet viņiem – izpildīt mūsu norādījumus. Šodien tas izdevās.”

Mārtiņš Meiers, izlases spēlētājs:

„Gatavojamies, ka Ukraina spēlēs ļoti agresīvi un fiziski gan groza apakšā, gan ārējā līnijā. Negaidījām, ka rezultāts būs tik labs, bet šodien mums sanāca labi nospēlēt aizsardzībā un uzbrukumā. Zviedrija gāja grūtāk, jo zālē bija karstāk, bet šeit mēs varējām mierīgi skriet. Tauriņš laukumā? Pamanījām to vēl spēles sākumā, tauriņš lidoja vairāk mūsu pusē, un iespējams, palīdzēja mums šovakar. Arī spēles laikā tās bija pamanāms.

Ukraina nav vāja komanda, un tieši tāpēc viņi spēja panākt izlīdzinājumu otrajā ceturtdaļā. Taču mēs nesalūzām, un dabūjām pārsvaru atpakaļ.

Nedaudz paspēju atpūsties pirms izlases spēlēm, tāpēc šobrīd par atpūtu daudz nedomāju. Tagad gribu pastrādāt individuāli, lai kļūtu fiziski spēcīgāks.”

Jānis Blūms, izlases kapteinis:

„Apstādinājām Ukrainas garo galu, labi spēlējām pret pikenrola aizsardzību, kas mums nesanāca pirmajā spēlē. Laba komandas uzvara. Zviedrijā bija nedaudz grūtāk, par ko liecina arī spēles rezultāts (82:72). Divus mačus aizvadījām labā līmenī, varētu teikt, ka tās bijušas labākās spēles kvalifikācijas posmā.

Divas spēles jūnija beigās? Protams, ka grūti. Es biju pustraumēts, pāris džekiem arī bija problēmas ar veselību, bet mums par to vienalga, jo spēlējam Latvijas izlasē, un te nav jāmeklē kaut kāda motivācija. Strēlniekam tikko beidzās sezona Grieķijā, bet viņš joprojām ir izcilā formā un palīdz izlasei (aizvadītajā mačā Strēlnieks iemeta 26 punktus).

Vasaras plāni? Atpūtīšos līdz augusta beigām, un tad sāksies komandu treniņi.”

  +1 [+] [-]

, 2018-07-01 20:28, pirms 6 gadiem
Meiers šodien malacis!
Ja par taktiku, tad no zviedriem 1/4 dabūjām 7 trīnīšus. Ukraiņi visu pirmo pusi meta no brīvām pozīcijām, bet tur viņi paši vainīgi, ka netrāpīja. Jādomā, kā nākamajā kārtā spēlēsim bez Eirolīgas čaļiem.

     [+] [-]

, 2018-07-01 20:28, pirms 6 gadiem
Tagad tikai uz priekšššššūūūūūū!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-07-01 20:47, pirms 6 gadiem
Marcello92 rakstīja: Meiers šodien malacis!
Ja par taktiku, tad no zviedriem 1/4 dabūjām 7 trīnīšus. Ukraiņi visu pirmo pusi meta no brīvām pozīcijām, bet tur viņi paši vainīgi, ka netrāpīja. Jādomā, kā nākamajā kārtā spēlēsim bez Eirolīgas čaļiem.
Pretiniekiem ar daudzu nebūs piemēram Slovēnija bez Dragiča,Dončiča,Prepeliča un+Rendolfa tākā tur ar komanda būs krietni citādāka.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-01 20:54, pirms 6 gadiem
K.Valters tur galīgi pa kupenām visu laiku...😎😆

  +1 [+] [-]

, 2018-07-01 20:55, pirms 6 gadiem
Autor, tur Vecvagars nerunā ne par kādu "likmi". Nav jau totalizators. Runa ir par "līkni". Jūsu interpretācijā viņa teiktajam vispār nav jēgas.

     [+] [-]

, 2018-07-01 20:58, pirms 6 gadiem
Blūms paliek Spānijā??

  +1 [+] [-]

, 2018-07-01 20:59, pirms 6 gadiem
zanessa rakstīja: Autor, tur Vecvagars nerunā ne par kādu "likmi". Nav jau totalizators. Runa ir par "līkni". Jūsu interpretācijā viņa teiktajam vispār nav jēgas.
Drukas kļūda. Izlabots, paldies

  +1 [+] [-]

, 2018-07-02 00:49, pirms 6 gadiem
Konstantīns Fjodorovs rakstīja: Drukas kļūda. Izlabots, paldies
Vēl nav līdz galam izlabots, jābūt "LĪKNI", paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja