Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1191, Did:0, useCase: 3

Buki piekāpjas RSU komandai

Buki piekāpjas RSU komandai
www.dzirkstele.lv

Trešdienas vakarā Gulbenes sporta centrā Gulbenes BJSS/buki pēdējā ceturtdaļā piekāpās Rīgas Stradiņa universitātei, kas turnīra tabulā ieņem otro pozīciju.

Mazrezultatīva tika aizvadīta spēles pirmā ceturtdaļa (11:14). Mazliet veiksmīgāk otrajā ceturtdaļā laukumā darbojās buki, izlīdzinot rezultātu 26:26.

Līdz trešā cēliena vidum sekoja gulbeniešu izrāviens, sestajā minūtē panākot astoņu punktu handikapu (42:34). Tomēr to neizdevās saglābāt un, ceturtdaļai noslēdzoties, vairs tikai minimālais viena punkta pārsvars (49:48).

Pēdējā ceturtdaļa iesākās neveiksmīgi (nesportiska piezīme, Māra Sniķa trauma), kas noveda pie neizbēgama zaudējuma (62:80). Pēdējā cēlienā pretinieki uzbrukumā bija vienkārši neapturami (32 punkti), un jebkuri buku centieni to apturēt izgāzās.

Par mača rezultatīvāko spēlētāju ar 22 punktiem kļuva Māris Baranovskis.

„Nebūtu Māra Sniķa traumas, būtu cits rezultāts. Psiholoģiski visi salūza. Nebija vairs argumentu pret viņu garajiem spēlētājiem. Pretinieku galvenais treneris redzēja, ka mums nav ko likt pretī, tas to spēli arī izšķīra. Bija jau labi, arī noskaņojušies bijām, ka uzvarēsim, bet diemžēl, kā viens no līderiem iziet no ierindas, tā - viss. Galvenais, lai Māris ātrāk ir uz kājām!" pēc spēles komentē Gulbenes BJSS/buki galvenais treneris Juris Iesalnieks.