Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Bertāni par agresivitāti un emocijām, Bagatskis par Eiropas Goldensteitu

Pēc Latvijas valstsvienības uzvaras pār Lietuvas basketbolistiem Dairis Bertāns un Dāvis Bertāns izcēla agresivitāti spēles sākumā, ar kuru, iespējams, nedaudz izdevies pārsteigt lietuviešus. Tikmēr izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis pastāstīja par Jāņa Strēlnieka potītes traumu un atklāja, ka Latvijas valstsvienību nākamnedēļ sagaida vēl viena pārbaudes spēle Kijevā pret Ukrainu.

, 2017-08-20 01:19, pirms 7 gadiem
Eiropas Goldesteita 😅Labi skan 😅😅
, 2017-08-20 03:15, pirms 7 gadiem
4567 rakstīja: Eiropas Goldesteita 😅Labi skan 😅😅
Vajag tad paturpināt domu, kurš mums ir Durants, kurš Karijs, Tomsons vai Zaza vai jebkurš cits no varoņiem.
, 2017-08-20 09:38, pirms 7 gadiem
fall in love rakstīja: Vajag tad paturpināt domu, kurš mums ir Durants, kurš Karijs, Tomsons vai Zaza vai jebkurš cits no varoņiem.
Mums ir KP, Strēlnieks, Bertāni, Timma.. Vnk garš sastāvs kur visi var uzbrukt un bez izteikta centra - lūk arī salīdzinājums ar GSW
Slēpts komentārs: mellupietis
, 2017-08-20 10:06, pirms 7 gadiem
Preses konferences vadītājs: - Pēdējais jauatājums!
Bagijs: - Kāpēc pēdējais?
, 2017-08-20 11:23, pirms 7 gadiem
Bagijs aizvedīs mūsu čaļus līdz EČ medaļām, es tam ticu!
, 2017-08-20 11:27, pirms 7 gadiem
Lielībnieki. Ja tiesneši pirmajā puslaikā nebūtu palīdzējuši, nezin vēl kā spēle beigtos.
, 2017-08-20 12:07, pirms 7 gadiem
Atkal sākas sevis pašslavināšana!!!~Lietuviešiem mazliet pietrūka lai mūsu izcilos(Bagatska domas)noliktu pie vietas.Dzelzceļnieku kauss hokejā arī pierādīja ka neesam tik spēcīgi kā paši sevi slavinājām.
KAD BEIGSIES MASU MEDIJOS LASĀMAIS PAR MŪSU VARENĪBU...jo kā izrādās pasaules mačos vieglatlētikā viena otra meitene no rīta nespēja izrāpties no " melnīša" gultas!!!!
Šmuce ...bet te klusums(it kā esot samelots...)
Serhio Rodrigess 
Foto: Sputnik / Scanpix
9

Serhio Rodrigess: "Latvija pusfinālā Spānijai būtu bijusi vēl neērtāka nekā Slovēnija"

Divkārtējs Eiropas gada labākais spēlētājs, trīskārtējs Spānijas čempions, Spānijas līgas sezonas vērtīgākais spēlētājs, Eirolīgas čempions, Eirolīgas sezonas MVP, Eiropas čempions, pasaules čempions, olimpiskais vicečempions - tie ir tikai daži no spāņu izcilā basketbolista Serhio Rodrigesa sasniegumiem un individuālajām atzinībām, kas aizsargam lipa klāt jau ar pirmajiem spertajiem soļiem uz starptautiskās skatuves (Eiropas U18 čempions un MVP). VTB līgas mača dēļ Maskavas CSKA saspēles vadītājs viesojās Rīgā un manam aicinājumam uz sarunu par El Čačo (“puika” - no spāņu valodas) sauktais basketbolists piekrita bez tielēšanās. Runājām par Rodrigesa spilgto karjeru, pavadītajiem gadiem NBA, par iemeslu, kāpēc nolēma atgriezties Eiropā, un pagājušā gada Eiropas čempionātu, kurā spāņi izvairījās no tikšanās ar Latviju. Rodrigess zina, ko nozīmē spēlēt Ņujorkā kā Kristapam Poziņģim, un ir pārliecināts par to, ka “Sixers” ir laba organizācija, kur nonākt Anžejam Pasečņikam.
Artūrs Kalnītis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
19

Kalnītis: "Jurists teica, ka par apvainojumiem LBS būtu jāiesūdz tiesā"

Basketbola aģents Artūrs Kalnītis intervijā "Sporta Avīzes" februāra numurā pastāstījis savu versiju par vasarā daudz aprunāto Rodiona Kuruca un citu viņa klientu nespēlēšanu jauniešu izlases.
Kristaps Porziņģis un Ainars Bagatskis
Foto:  FIBA
15

Sācies balsojums par labākajiem Latvijas basketbolā

Latvijas Basketbola savienība, izvērtējot 2016./2017. gada sezonas rezultātus, jau sesto gadu piešķirs Gada balvas basketbolā.