Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Video: Basketbolisti atgriezušies mājās, sajūtas spēlētājiem divejādas

Jānis Celmiņš
Šodien ar reisu no Stambulas mājās atgriezās Latvijas basketbola izlase. Brīdī, kad lidmašīna ar mūsu basketbolistiem piezemējās Rīgas lidostā vēl nebija skaidrs, kuru vietu piekto vai sesto mūsu izlase Eiropas čempionātā izcīnījusi, taču mūsu basketbolisti visi kā viens atzina, ka gribējies paveikt vairāk. Vienlaikus gan vīri atzina, ka pēc šī čempionāta paliks arī daudz labu atmiņu.
Vērtējums: +4
1 2 39 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2017-09-13 15:12, pirms 7 gadiem
nezaudējam tak Portugālei, bet gan vienai no turnīra favorītēm. neviens Bagijam galvu nenocirtīs un kā minimums uz PČ kvali līgumu pagarinās

  +3 [+] [-]

, 2017-09-13 15:14, pirms 7 gadiem
Nevis gaidījām visi, bet cerējām... Tur ir biki starpība.

     [+] [-]

, 2017-09-13 15:14, pirms 7 gadiem
labi! Tikt play - off ir loti labs rezultāts! Tikt 2 kārtā ir ļoti labi! Latvija ar saviem sētas klubiem ir Eiropa basketbola elite!!!! Tas nav maz!!!!Ko tad teikt izraēlai, Lietuvai, Itālijai???

  +4 [+] [-]

, 2017-09-13 15:17, pirms 7 gadiem
Jāskatās ko paši basketbolisti izsakās par bagatski, to ko parasts dīvāna pirdējs izsakās to nevajag ńemt vērā. Ja spēlētājiem patīk bagatska vadībā spēlēt tad vińš arī paliks. Sasniegtais rezultāts nav slikts, viennozīmīgi labāks nekā ar tagad vai nekad izlasi ar Andri Biedrińu, Kasparu Kambalu un pārējiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 15:27, pirms 7 gadiem
RENO MARKS rakstīja: labi! Tikt play - off ir loti labs rezultāts! Tikt 2 kārtā ir ļoti labi! Latvija ar saviem sētas klubiem ir Eiropa basketbola elite!!!! Tas nav maz!!!!Ko tad teikt izraēlai, Lietuvai, Itālijai???
Un ko tad teikt Itālijai? Jāuzvelk šovakar serbi! Lietuvai šogad fiasko, bet nešaubos, ka nākošajā turnīrā viss būs atkal čikeniekā.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-13 15:47, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Jāskatās ko paši basketbolisti izsakās par bagatski, to ko parasts dīvāna pirdējs izsakās to nevajag ńemt vērā. Ja spēlētājiem patīk bagatska vadībā spēlēt tad vińš arī paliks. Sasniegtais rezultāts nav slikts, viennozīmīgi labāks nekā ar tagad vai nekad izlasi ar Andri Biedrińu, Kasparu Kambalu un pārējiem.
jāņem vērā, ka ne visi tur spējīgi sakarīgi izteikties.
sportisti tomēr.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-13 15:52, pirms 7 gadiem
RENO MARKS rakstīja: labi! Tikt play - off ir loti labs rezultāts! Tikt 2 kārtā ir ļoti labi! Latvija ar saviem sētas klubiem ir Eiropa basketbola elite!!!! Tas nav maz!!!!Ko tad teikt izraēlai, Lietuvai, Itālijai???
Un kas lietuviešiem? Jā, šoreiz vilšanās, bet iepriekšējos 2 turnīrus sudraba medaļas...viņiem viss notiek. Un, manuprāt, ir jāsāk lauzt šitā attieksme - tikt play off ir labs rezultāts, tikt 1/4 finālā vispār super utt. Mums ir eirolīgas/NBA starta piecinieks. Nav vairs tie laiki, kad ja kāds no mūsējiem izsitas līdz eirolīgai, tad tas nenormāls panākums bij. Tagad mums jaunus džekus ņem tur spānijas utt. klubi, eirolīgā vairāki spēlē ir mums ko NBA piedāvāt utt. attiecīgi ir arī jāmaina nedaudz tā domāšana - iekļūt play off vairs nav baigi labi, tai ir jābūt pašsaprotamai lietai. Leiši ar eirolīgas čaļiem plus viens otrs no NBA ir ņēmuši medaļas gan olimpiādēs, gan visos citos turnīros, tad kāpēc mums vienmēr jābūt šitam "tikt play off jau ir panākums", "7 vieta eiropā jau ir baigi augstu" , "nu ja kādreiz izcelsim bronzas medaļas, tad vēsturisks panākums, visiem pa 3zvaigžņu ordenim, jo nekas tāds mūsu dzīves lsikā vairs neatkārtosies...".

  +6 [+] [-]

, 2017-09-13 15:56, pirms 7 gadiem
Latvija ir fenomenāla valsts! 2 MILJONI:
Basketbols Eiropas elite - vīrieši, sievietes!
Teniss - 2 pirmajā 20 - mitniekā!!!
Hokejs, Eiropas elite!
3x3 SB - elite!!!!
Tas ir maz? Ja nu vienīgi ofisa krēslos pirdējiem un skauģiem!

     [+] [-]

, 2017-09-13 16:01, pirms 7 gadiem
killo2000 rakstīja: Un kas lietuviešiem? Jā, šoreiz vilšanās, bet iepriekšējos 2 turnīrus sudraba medaļas...viņiem viss notiek. Un, manuprāt, ir jāsāk lauzt šitā attieksme - tikt play off ir labs rezultāts, tikt 1/4 finālā vispār super utt. Mums ir eirolīgas/NBA starta piecinieks. Nav vairs tie laiki, kad ja kāds no mūsējiem izsitas līdz eirolīgai, tad tas nenormāls panākums bij. Tagad mums jaunus džekus ņem tur spānijas utt. klubi, eirolīgā vairāki spēlē ir mums ko NBA piedāvāt utt. attiecīgi ir arī jāmaina nedaudz tā domāšana - iekļūt play off vairs nav baigi labi, tai ir jābūt pašsaprotamai lietai. Leiši ar eirolīgas čaļiem plus viens otrs no NBA ir ņēmuši medaļas gan olimpiādēs, gan visos citos turnīros, tad kāpēc mums vienmēr jābūt šitam "tikt play off jau ir panākums", "7 vieta eiropā jau ir baigi augstu" , "nu ja kādreiz izcelsim bronzas medaļas, tad vēsturisks panākums, visiem pa 3zvaigžņu ordenim, jo nekas tāds mūsu dzīves lsikā vairs neatkārtosies...".
mazliet palabošu, mūsu piecinieks sastāvēja no viena NBA, viena stabila eirolīgas kadra, otrs spēlēja epizodiski un viens nav vispār vēl tur spēlējis + Šmits no ACB

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 16:03, pirms 7 gadiem
RENO MARKS rakstīja: Latvija ir fenomenāla valsts! 2 MILJONI:
Basketbols Eiropas elite - vīrieši, sievietes!
Teniss - 2 pirmajā 20 - mitniekā!!!
Hokejs, Eiropas elite!
3x3 SB - elite!!!!
Tas ir maz? Ja nu vienīgi ofisa krēslos pirdējiem un skauģiem!
Riskējot tik nosauktam par skauģi, atļaušos teikt, ka Slovēnijā arī ir tikai 2 miljoni iedzīvotāju, bet viņu hokeja izlase brauks uz Olimpiādi, viņiem ir futbolisti, kuri spēlē Vācijas, Francijas un Itālijas augstākajās līgās un basketbola talants par kādu mums tikai pasapņot. Godīgi sakot pieticīguma mentalitāte nav tikai mūsu sportistiem, bet arī faniem. Es domāju, ka būtu labi, ja mēs latiņu tomēr celtu augstāk un sāktu mainīties domāšanas ziņā. Talantu mums ir gana visos sporta veidos, bet jāmaina visa domāšana un attieksme pret mērķiem, lai mēs spētu konkurēt reāli par augstām vietām kādu dienu.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-13 16:22, pirms 7 gadiem
Manas domas?cerēsim,ka uz nākamo turnīru sadabūsim Pasečņiku,Siliņu,Kurucu.
P.S.Strēlnieks tāds pavājs,šodien sarunā ar citu cilvēku viņš piekrīta.pāri centram šķēle labāk pāriet,timma labāk piespēles dara,streļniekam nekā tāda nemaz nav.
P.S.Pau gasolu porzingis nevarees apsteit pat ja vinjam 7 200pt jo ik pa četriem gadiem turnīrs.

     [+] [-]

, 2017-09-13 16:25, pirms 7 gadiem
Lai Bagijs turpina uzńemto kursu😊

  +2 [+] [-]

, 2017-09-13 16:29, pirms 7 gadiem
bembists rakstīja: Riskējot tik nosauktam par skauģi, atļaušos teikt, ka Slovēnijā arī ir tikai 2 miljoni iedzīvotāju, bet viņu hokeja izlase brauks uz Olimpiādi, viņiem ir futbolisti, kuri spēlē Vācijas, Francijas un Itālijas augstākajās līgās un basketbola talants par kādu mums tikai pasapņot.
Slovēņi ir trīsreiz iekļuvuši arī basketbola PČ, kas mums nav izdevies. Handbola izlase ir starp spēcīgākajām visā pasaulē. Vēl viņi arī olimpisko medaļu ziņā mums ieliek diezgan jūtami.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 16:31, pirms 7 gadiem
bembists rakstīja: Riskējot tik nosauktam par skauģi, atļaušos teikt, ka Slovēnijā arī ir tikai 2 miljoni iedzīvotāju, bet viņu hokeja izlase brauks uz Olimpiādi, viņiem ir futbolisti, kuri spēlē Vācijas, Francijas un Itālijas augstākajās līgās un basketbola talants par kādu mums tikai pasapņot. Godīgi sakot pieticīguma mentalitāte nav tikai mūsu sportistiem, bet arī faniem. Es domāju, ka būtu labi, ja mēs latiņu tomēr celtu augstāk un sāktu mainīties domāšanas ziņā. Talantu mums ir gana visos sporta veidos, bet jāmaina visa domāšana un attieksme pret mērķiem, lai mēs spētu konkurēt reāli par augstām vietām kādu dienu.
Tajā pat laikā Slovēnijas hokeja izlase izkritusi no Elites, jauniešu/juniori līmenī ir pārliecinoši aiz mums. Futbola ziņā pārāki, bet pretī varam nolikt pludmales voleju, sieviešu basketu un vēl vienu otru olimpisko sporta veidu, kur esam pārāki. Domāju, ka baigi steigties ar Dončiča slavēšanu nevajadzētu, jo viņš ir tajā pozīcijā, kura NBA mērogos ir pilnīgi pārprodukcija, nav izslēgts, ka NBA viņš būs tikai ok spēlētājs, kāds ir šobrīd Rikijs Rubio, piemēram. Un ja tev 5./6. vieta Eiropā nav augsta... Nu, nezinu gan!

  +2 [+] [-]

, 2017-09-13 16:34, pirms 7 gadiem
Baraks Osama rakstīja: Slovēņi ir trīsreiz iekļuvuši arī basketbola PČ, kas mums nav izdevies. Handbola izlase ir starp spēcīgākajām visā pasaulē. Vēl viņi arī olimpisko medaļu ziņā mums ieliek diezgan jūtami.
No otras puses, esam viņus 2x apspēlējuši EČ. Regulāri apspēlējuši arī PČ hokejā.

     [+] [-]

, 2017-09-13 16:39, pirms 7 gadiem
Baraks Osama rakstīja: Slovēņi ir trīsreiz iekļuvuši arī basketbola PČ, kas mums nav izdevies. Handbola izlase ir starp spēcīgākajām visā pasaulē. Vēl viņi arī olimpisko medaļu ziņā mums ieliek diezgan jūtami.
Neaizmirsīsim viņu panākumus arī volejā - 2015.gada Eiropas vicečempioni, nākošgad debitēs PČ.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-13 16:46, pirms 7 gadiem
My point stands - ja sakām, ka Latvija sportā ir "fenomenāla valsts", tad nākas atzīt, ka Slovēnija ir vēl fenomenālāka. Vairāk ilglaicīgu panākumu Eiropas un pasaules līmenī populārākos un masveidīgākos sporta veidos. Katrai mūsu sporta spēļu komandai, kuru var pieskaitīt "elitei", slovēņi var likt pretī kādu savu izlasi, kas nesen guvusi pasaules un Eiropas turnīru medaļas vai kvalificējusies OS.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 17:21, pirms 7 gadiem
Ko Voins sapņo, kāda tikšana ar uz PK?
Ar šo sastāvu vēl varētu, bet tur PK kvalī, spēlē rezerves..

  -1 [+] [-]

, 2017-09-13 17:28, pirms 7 gadiem
Daudziem latviešiem jāmaina lūzeru filozofija, samierināšanos ar mazumiņu. Ar tādu filozofiju nekad neko nevar sasniegt!

     [+] [-]

, 2017-09-13 18:11, pirms 7 gadiem
Jānis Derums, 17:28, pirms 38 minūtēm, ignorēt, atbildēt
Daudziem latviešiem jāmaina lūzeru filozofija, samierināšanos ar mazumiņu. Ar tādu filozofiju nekad neko nevar sasniegt!

Lūzeru filozofiju var mainīt tad,ja tam ir pamats.Piekrītu,ka basketbolā šobrīd tā varētu būt,citos komandu sporta veidos diemžēl pagaidām nē.Tu jau vari iet uz laukuma himnu dziedādams,bet pretī tev nāk daudz meistarīgāka komanda,kura tevi izvazās ar degunu dubļos,kur arī tava uzvarošā bravūra paliks.

     [+] [-]

, 2017-09-13 18:20, pirms 7 gadiem
Baraks Osama rakstīja: . Vēl viņi arī olimpisko medaļu ziņā mums ieliek diezgan jūtami.
žēl,ka Dukuram nav vairāk disciplīnu,kur paņemt medaļas

  +4 [+] [-]

, 2017-09-13 18:29, pirms 7 gadiem
Man nav divu domu,.šī ir laba izlase,labi spēlētāji un labs treneris..superīgi aizvadīts čempionāts..visa cieņa komandai,! Man šis čempis bija svētki.

     [+] [-]

, 2017-09-13 18:39, pirms 7 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Daudziem latviešiem jāmaina lūzeru filozofija, samierināšanos ar mazumiņu. Ar tādu filozofiju nekad neko nevar sasniegt!
Tas ir mīts. Ja mums būtu šāda domāšana, mums nebūtu KP, Dukurs, Ostapenko u.t.t.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 18:39, pirms 7 gadiem
RealT rakstīja: Man nav divu domu,.šī ir laba izlase,labi spēlētāji un labs treneris..superīgi aizvadīts čempionāts..visa cieņa komandai,! Man šis čempis bija svētki.
Āmen

  +4 [+] [-]

, 2017-09-13 19:01, pirms 7 gadiem
Ļoti patika šī izlase! Paldies par darbu!

  -1 [+] [-]

, 2017-09-13 20:41, pirms 7 gadiem
Slovēnijai novēlu bronzu jo spāņus viņi neuzvarēs. Vakar gan biju nikns uz viņiem...

     [+] [-]

, 2017-09-13 21:54, pirms 7 gadiem
McRELE rakstīja: nezaudējam tak Portugālei, bet gan vienai no turnīra favorītēm. neviens Bagijam galvu nenocirtīs un kā minimums uz PČ kvali līgumu pagarinās
Bet žēl, uz PK kvali tāpat netikt, bet varētu likt jaunu treneri, kurš pamainītu izlases spēles stilu- no 3 pts pārpinības raga uz daudzveidīgāku uzbrukumu, un arī aizraedzību, lai neielaistu vairāk par 90 pts.

     [+] [-]

, 2017-09-13 21:55, pirms 7 gadiem
RENO MARKS rakstīja: labi! Tikt play - off ir loti labs rezultāts! Tikt 2 kārtā ir ļoti labi! Latvija ar saviem sētas klubiem ir Eiropa basketbola elite!!!! Tas nav maz!!!!Ko tad teikt izraēlai, Lietuvai, Itālijai???
Iedodiet Izraēlai Porziņģi un tad paskatīsimies....

     [+] [-]

, 2017-09-13 22:04, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Jāskatās ko paši basketbolisti izsakās par bagatski, to ko parasts dīvāna pirdējs izsakās to nevajag ńemt vērā. Ja spēlētājiem patīk bagatska vadībā spēlēt tad vińš arī paliks. Sasniegtais rezultāts nav slikts, viennozīmīgi labāks nekā ar tagad vai nekad izlasi ar Andri Biedrińu, Kasparu Kambalu un pārējiem.
Ja nebūtu KP, kurā vietā būtu šogad? Bez tam 2009. gadā Gdaņskā trakais fricis Jagla iemeta 3 pts metienu un pietrūka viena punkta, lai izkļūtu no grupas, jo Molotova -Ribentrova pakta rezultātā, Krievija zaudēja vāciešiem, Tāpat 2007. gadā spāņu dream teem zaudēja Horvāijai, par to liktens viņiem atmaksāja, čempioni kļuva krievi. Šodien iekļūšanu 1/8 finālā jāpielīdzina izkļūšanai no grupas, jo agrāk grupā bija 4 komandas.Protams ar spēlētājiem jākonsultējas, bet domāju, ka Porziņģim Bagatskis baigā autoritāte diez vai ir.....

     [+] [-]

, 2017-09-13 22:06, pirms 7 gadiem
RENO MARKS rakstīja: Latvija ir fenomenāla valsts! 2 MILJONI:
Basketbols Eiropas elite - vīrieši, sievietes!
Teniss - 2 pirmajā 20 - mitniekā!!!
Hokejs, Eiropas elite!
3x3 SB - elite!!!!
Tas ir maz? Ja nu vienīgi ofisa krēslos pirdējiem un skauģiem!
Tev visumā taisnība, bet ar šo izlasi, kas manā mūžā tik stipra ir pirmo reizi vajadzēja to čali, kuram ieilgusi bērnība salauzt.

     [+] [-]

, 2017-09-13 22:08, pirms 7 gadiem
rigodo rakstīja: Lai Bagijs turpina uzńemto kursu😊
Tas kurss ir baigi ieildzis, kad spēlēja ar veco sastāvu, cepuri nost, bet vai neredzi, ka tie ir viņa griesti, arī klubi ilgāk par 1/2 gadu viņu netur.

     [+] [-]

, 2017-09-13 22:09, pirms 7 gadiem
RealT rakstīja: Man nav divu domu,.šī ir laba izlase,labi spēlētāji un labs treneris..superīgi aizvadīts čempionāts..visa cieņa komandai,! Man šis čempis bija svētki.
Spēlētāji jā, bet ne treneris.

     [+] [-]

, 2017-09-13 22:10, pirms 7 gadiem
rigodo rakstīja: Lai Bagijs turpina uzńemto kursu😊
Jāmaina kurss!!!!!

     [+] [-]

, 2017-09-14 08:09, pirms 7 gadiem
janijs56 rakstīja: Tas kurss ir baigi ieildzis, kad spēlēja ar veco sastāvu, cepuri nost, bet vai neredzi, ka tie ir viņa griesti, arī klubi ilgāk par 1/2 gadu viņu netur.
Kādi griesti, drīzāk ar viņu tieši varējām ieraudzīt lielo potenciālu. Šoreiz bija par īsu, jo vēl nebijām tik stipri un gatavi. KP tikai 22 gadi. Viss prieksā!

  -2 [+] [-]

, 2017-09-14 09:48, pirms 7 gadiem
Bagatskim absolūti nav nekādi nopelni, ka mums ir Porziņģis, Timma, Dāvis. . . viņš neprot tos izmantot un vadīt spēli.
Kas būtu, ja Kristaps nebūtu, visticamāk , ka komanda būtu dziļā pakaļā!
Komandas progress ir uz šo dažu spēlētāju rēķina!
1 2 39 komentāri