Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Autors: Eduards Ozerinskis

Video: Timma: "Visi pieļāva kļūdas - nākamajās spēlēs tās nedrīkst atkārtoties"

Pēc uzvaras pār Lielbritāniju Eiropas čempionāta grupu turnīra trešajā spēlē komentārus sniedza Latvijas valstsvienības uzbrucēji Jānis Timma, Dāvis Bertāns un galvenais treneris Ainars Bagatskis.

, 2017-09-04 18:29, pirms 7 gadiem
Timma > Vince Carter ibio maķ
, 2017-09-04 18:32, pirms 7 gadiem
Gudrs treneris Bagijs....
Un tie visi Di....i kas noielik labak ejat nokaunaties.....
Nevar tik 1 piecinieks valet visas speles no zvana lidz zvanam!!!
Latviesiem laikam nekad nebus labi!!! Zaude Slikti... Uzvar ari slikti.... sezat un piecajaties... 3 speles 2 uzvaras!
, 2017-09-04 20:07, pirms 7 gadiem
nu bagij, tas i piz.... shitaa dir..... statistika nemelo ir taads teiciens. Blaaviens muusu otrs piecinieks ir bijis totaala parodija, kaa var pateikt neiemeta tur dazzus metienus, cik ieprieksheejaas speelees lv bija bench punkti tieshaam atlaist to geniju!!!
, 2017-09-04 20:52, pirms 7 gadiem
Timma par Krieviem - Un skaidrs ka viņiem ir divi tādi izteikti spēlētāji Mozgovs un Šveds. ķip pārējie nav spēlētāji
, 2017-09-04 20:52, pirms 7 gadiem
Trakucis rakstīja: Gudrs treneris Bagijs....
Un tie visi Di....i kas noielik labak ejat nokaunaties.....
Nevar tik 1 piecinieks valet visas speles no zvana lidz zvanam!!!
Latviesiem laikam nekad nebus labi!!! Zaude Slikti... Uzvar ari slikti.... sezat un piecajaties... 3 speles 2 uzvaras!
TUrpini kā letiņš būt bezmugurkaulnieks.UN tāds kas samierinās un saka ka viss ir ok, kad nav ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-04 22:58, pirms 7 gadiem
blitkotajs rakstīja: nu bagij, tas i piz.... shitaa dir..... statistika nemelo ir taads teiciens. Blaaviens muusu otrs piecinieks ir bijis totaala parodija, kaa var pateikt neiemeta tur dazzus metienus, cik ieprieksheejaas speelees lv bija bench punkti tieshaam atlaist to geniju!!!
Melot vai nemelot, bet, diemžēl, treneris tur neko nevar izdarīt. Priecājamies, ka mums ir Bertāni un Porziņģis. 4. ceturtdaļā redzējām, ka spēlētu, ja viņu nebūtu.
, 2017-09-05 00:00, pirms 7 gadiem
FÚNS rakstīja: Esi nokļuvis situācijā, kurā nepieciešama nauda, bet aizdevēji nedod dēļ iepriekšējiem parādiem? Pie mums ir risinājums - saņem līdz pat 500 eiro 15 minūšu laikā arī ar nenokārtotām parādsaistībām!

---> nordcredit.ml <---
tagad skaidrs, SC pat neseko līdz reklāmām (ja nu vienīgi šīs reklāmas viņus lobē un izliekas neredzami kas notiek, pie katra raksta), reklāmas - kas ir pilnīgi nesaistītas ar šo rakstu.. kauns... aizvien biežāk riebjas šeit ienākt... kad būs kāds sakarīgs LV sporta portāls padalīšos (tvnet nav slikti raksti, delfos arī, viņiem tik jāpaplašina redzs loks ne tikai uz galvenajāmam ziņām, bet arī uz sportu, un viss aizies), jo šeit reklāmas tāpat ir autļautas, pēc visa spriežot tapēc droši iesakiet jaunas adreses
, 2017-09-05 00:36, pirms 7 gadiem
Art_Is rakstīja: tagad skaidrs, SC pat neseko līdz reklāmām (ja nu vienīgi šīs reklāmas viņus lobē un izliekas neredzami kas notiek, pie katra raksta), reklāmas - kas ir pilnīgi nesaistītas ar šo rakstu.. kauns... aizvien biežāk riebjas šeit ienākt... kad būs kāds sakarīgs LV sporta portāls padalīšos (tvnet nav slikti raksti, delfos arī, viņiem tik jāpaplašina redzs loks ne tikai uz galvenajāmam ziņām, bet arī uz sportu, un viss aizies), jo šeit reklāmas tāpat ir autļautas, pēc visa spriežot tapēc droši iesakiet jaunas adreses
fakts
, 2017-09-05 07:16, pirms 7 gadiem
Art_Is rakstīja: tagad skaidrs, SC pat neseko līdz reklāmām (ja nu vienīgi šīs reklāmas viņus lobē un izliekas neredzami kas notiek, pie katra raksta)
tas ir paša SC ģenerēts komentārs ar reklāmu
Serhio Rodrigess 
Foto: Sputnik / Scanpix
9

Serhio Rodrigess: "Latvija pusfinālā Spānijai būtu bijusi vēl neērtāka nekā Slovēnija"

Divkārtējs Eiropas gada labākais spēlētājs, trīskārtējs Spānijas čempions, Spānijas līgas sezonas vērtīgākais spēlētājs, Eirolīgas čempions, Eirolīgas sezonas MVP, Eiropas čempions, pasaules čempions, olimpiskais vicečempions - tie ir tikai daži no spāņu izcilā basketbolista Serhio Rodrigesa sasniegumiem un individuālajām atzinībām, kas aizsargam lipa klāt jau ar pirmajiem spertajiem soļiem uz starptautiskās skatuves (Eiropas U18 čempions un MVP). VTB līgas mača dēļ Maskavas CSKA saspēles vadītājs viesojās Rīgā un manam aicinājumam uz sarunu par El Čačo (“puika” - no spāņu valodas) sauktais basketbolists piekrita bez tielēšanās. Runājām par Rodrigesa spilgto karjeru, pavadītajiem gadiem NBA, par iemeslu, kāpēc nolēma atgriezties Eiropā, un pagājušā gada Eiropas čempionātu, kurā spāņi izvairījās no tikšanās ar Latviju. Rodrigess zina, ko nozīmē spēlēt Ņujorkā kā Kristapam Poziņģim, un ir pārliecināts par to, ka “Sixers” ir laba organizācija, kur nonākt Anžejam Pasečņikam.
Artūrs Kalnītis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
19

Kalnītis: "Jurists teica, ka par apvainojumiem LBS būtu jāiesūdz tiesā"

Basketbola aģents Artūrs Kalnītis intervijā "Sporta Avīzes" februāra numurā pastāstījis savu versiju par vasarā daudz aprunāto Rodiona Kuruca un citu viņa klientu nespēlēšanu jauniešu izlases.
Kristaps Porziņģis un Ainars Bagatskis
Foto:  FIBA
15

Sācies balsojums par labākajiem Latvijas basketbolā

Latvijas Basketbola savienība, izvērtējot 2016./2017. gada sezonas rezultātus, jau sesto gadu piešķirs Gada balvas basketbolā.