Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Beļģijas reakcija: "Latvija un Serbija rādīja fināla cienīgu sniegumu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Beļģijas reakcija: "Latvija un Serbija rādīja fināla cienīgu sniegumu"
Jānis Timma: 27 punkti uzvarā pār Beļģiju
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Mēs nespējām izņemt noguldījumus no bankas un šajā līmenī par to jāsamaksā ar skaidru naudu," Beļģijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Edijs Kastēls pēc zaudējuma Latvijai izmantoja tēlainus salīdzinājumus.

"Latvija pārmāca Beļģijas lauvas"

Nieuwsblad.be Letland verkoopt Belgian Lions pandoering op EK...

“Vai zaudējums ar tik lielu starpību var “lauvām” dārgi maksāt? Astotdaļfināliem kvalificēsies pirmās četras komandas. Ja vairākas komandas pēc piecām spēļu dienām finišēs ar vienādu bilanci, vērā tiks ņemta gūto un zaudēto punktu attiecība, tiesa, tas attieksies uz vienībām, kuras cīnīsies par pēdējo ceļazīmi. Smagā sakāve var nelāgi ietekmēt Beļģijas izredzes.

Beļģijas galvenais treneris Kastēls nenoliedz tādu iespēju. “Mums var nākties rēķināt gūtos un zaudētos punktus, taču, iespējams, ka Latvijai tas nebūs jādara. Vakar man pat šķita, ka Latvijas un Serbijas parādītais spēles līmenis ir fināla cienīgs.”

Pjērs-Antuāns Žilē, Maksims De Zēvs un īpaši Aksels Ervelle aizsargājās pret Porziņģi. “Mēs netikām ar viņu galā,” teica 34 gadus vecais Ervelle. “Viņš ir stiprs zem groza, 220 centimetrus garš puisis ar metienu. Ļoti vispusīgs spēlētājs. Izmēģinājām visu, sedzām divatā, taču viņš bija pārāk labs”

"Viena iespēja zaudēta, trīs palikušas"

Het Laatste Nieuws Belgian Lions kunnen niet stunten tegen...

“Beļģijas “lauvas” Eiropas čempionātā Turcijā netika pie otrās uzvaras. Komanda pret Latviju atspēlējās no gandrīz zaudētas pozīcijas (33-50 līdz 54-58), taču galotnē saņēma 0-23 nokautu. Beigu rezultāts 64-92. Pirmdien trešā spēle pret Krieviju.

Latvija “EuroBasket 2015” finišēja astotajā vietā – tas solīja smagāku cīņu nekā atklāšanas dienā pret Lielbritāniju. Un tā arī bija. Pretinieki bija pieredzējuši un centīgi, spēlēja ātri. Viņus pastiprināja 221 centimetru garais Kristaps Porziņģis – zelta puisis, kurš ātri iemantoja cieņu NBA, pārstāvot “New York Knicks”.”

“Mēs labi sākām, labi iejutāmies spēlē, taču otrajā puslaikā veiktās maiņas nesa sarūgtinājumu. Mēs nespējām izņemt noguldījumus no bankas un šajā līmenī par to jāsamaksā ar skaidru naudu,” teica treneris Edijs Kastēls.”

"Lauvas atspēlējas, taču cieš sakāvi pret Latviju"

Dhnet.be Eurobasket: Les Lions bâclent leur fin de match...

“Pēc lieliskās uzvaras pār Lielbritāniju “lauvas” zināja, ka sestdien tām būs darīšana ar daudz stiprāku pretinieku. Latvija ar “Knicks” spēlētāju Kristapu Porziņģi pieskaitāma grupas favorītēm. Spēle bija smaga, īpaši ņemot vērā faktu, ka latvieši vēlējās atgūties pēc neveiksmes pret Serbiju.

Brīnums nenotika. Sasmeltais ūdens pēdējās 10 minūtēs tika izliets. Lai gan Latvija otrajā ceturtdaļā pārņēma iniciatīvu, “lauvu” un Maksima De Zēva pašlepnums palīdzēja samazināt starpību līdz četriem punktiem, 54-58. Diemžēl spēles galotne bija īsts fiasko. Neviens nevarēja trāpīt, kamēr Porziņģis un Timma piebēra pilnu grozu. No 54-58 rezultāts kļuva 58-86. Izrāviens 4-28 nolika Beļģiju atpakaļ uz zemes.”

"Beļģija otrajā spēlē zaudē Latvijai ar 28 punktu starpību"

Sudinfo.be Euro 2017 de basket: la Belgique battue de 28...

“Lai gan rezultāts pēc trīs ceturtdaļām par to neliecināja, valstsvienība Eiropas čempionāta otrajā spēlē piedzīvoja loģisku zaudējumu pret Latviju. Pāri visiem pacēlās 2,21 metru garā Latvijas zvaigzne no Ņujorkas “Knicks”. Lauvas pirmdien turpinās turnīru ar spēli pret Krieviju.”

"Beļģijai 28 punktu sakāve pret Latviju"

RTBF/“Belga” ziņu aģentūra https://www.rtbf.be/sport/basket/de...

“Beļģijas basketbolisti Eiropas čempionāta D grupas otrajā spēlē sestdien Stambulā zaudēja Latvijai ar 64-92 (puslaikā 33-47), izšķirošo triecienu saņemot ceturtajā ceturtdaļā (9-29).”

Slēpts komentārs: erikxxl

  +5 [+] [-]

, 2017-09-02 22:53, pirms 7 gadiem
erikxxl rakstīja: Tas bija spele par 15-16 vietu! 1/16 finals
Slimiem te nav vieta!
Slēpts komentārs: andris_mikelsons_1677648855866967
Slēpts komentārs: erikxxl
Slēpts komentārs: Kā Tev iet, Bērziņ?

  +7 [+] [-]

, 2017-09-02 23:06, pirms 7 gadiem
Janichenoks un Bluums nevis pamaaca (kaa jau veteraaniem pienaaktos) , bet pashi maacaas ! Abi divi pamatoti speelee no solinja ! Izlase izskataas ljoti labi - vechi sapurinaties , jo arii no jums mees gaidaam punktinjus ! Turpinam uz pozitiivas nots .. mees turam iikshkjus par jums

  +7 [+] [-]

, 2017-09-02 23:12, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kur vakardienas Serbijas reakcija? Čo, mīksti?
Tev laikam galīgi mīksti, ja nemāki atrast vakardienas rakstu!

  -1 [+] [-]

, 2017-09-02 23:13, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kur vakardienas Serbijas reakcija? Čo, mīksti?
No tās basīša kepkām mentālā masturbācija nesanāks.

     [+] [-]

, 2017-09-03 00:35, pirms 7 gadiem
Autor:"Jānis Timma: 27 punkti uzvarā pār Serbiju"

     [+] [-]

, 2017-09-03 08:43, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kur vakardienas Serbijas reakcija? Čo, mīksti?
Serbijas reakcija: "Ārkārtīgi liela un svarīga...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja