Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Autors: Eduards Ozerinskis

Video: Janičenoks iemet no centra, komanda ar medijiem nerunā

Dienu pirms Eiropas čempionāta pirmās spēles Stambulā pret Serbiju Latvijas basketbola valstsvienība aizvadīja savu pirmo treniņu spēļu arēnā "Ulker". Pēc nodarbības spēlētāji intervijām nebija pieejami, taču jau drīzumā gaidiet Jāņa Blūma un Artūra Visocka-Rubeņa pirmsspēles komentārus pēc šī rīta treniņa.

, 2017-09-01 10:37, pirms 7 gadiem
Portnovs labi iedzēla Buļam!
, 2017-09-01 10:44, pirms 7 gadiem
''Onkulis'' ari iemeta no centra
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-01 10:51, pirms 7 gadiem
haa haa par Buļu labais
, 2017-09-01 11:05, pirms 7 gadiem
Citur tie ir svetki,bet Turcija un taja gala tur policistiem un armijniekiem tagad bus pilnas slodzes mainas. Baisi.
, 2017-09-01 11:26, pirms 7 gadiem
Tiešām tagad pirms katra video būs jāredz reklāma ar šausmīgo ģīmi Bruni? Cik daudz bija zālītes jāizpīpē, lai to monstru izdomātu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-01 11:43, pirms 7 gadiem
shumo rakstīja: Tiešām tagad pirms katra video būs jāredz reklāma ar šausmīgo ģīmi Bruni? Cik daudz bija zālītes jāizpīpē, lai to monstru izdomātu?
no zālītes nekādi monstri ārā nelien- tev kā indiānim jau nu gan to vajadzēja zināt!!!!
, 2017-09-01 13:17, pirms 7 gadiem
vairāk šādus video!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-01 14:05, pirms 7 gadiem
Hehrhe Buļs žargonauts!
Serhio Rodrigess 
Foto: Sputnik / Scanpix
9

Serhio Rodrigess: "Latvija pusfinālā Spānijai būtu bijusi vēl neērtāka nekā Slovēnija"

Divkārtējs Eiropas gada labākais spēlētājs, trīskārtējs Spānijas čempions, Spānijas līgas sezonas vērtīgākais spēlētājs, Eirolīgas čempions, Eirolīgas sezonas MVP, Eiropas čempions, pasaules čempions, olimpiskais vicečempions - tie ir tikai daži no spāņu izcilā basketbolista Serhio Rodrigesa sasniegumiem un individuālajām atzinībām, kas aizsargam lipa klāt jau ar pirmajiem spertajiem soļiem uz starptautiskās skatuves (Eiropas U18 čempions un MVP). VTB līgas mača dēļ Maskavas CSKA saspēles vadītājs viesojās Rīgā un manam aicinājumam uz sarunu par El Čačo (“puika” - no spāņu valodas) sauktais basketbolists piekrita bez tielēšanās. Runājām par Rodrigesa spilgto karjeru, pavadītajiem gadiem NBA, par iemeslu, kāpēc nolēma atgriezties Eiropā, un pagājušā gada Eiropas čempionātu, kurā spāņi izvairījās no tikšanās ar Latviju. Rodrigess zina, ko nozīmē spēlēt Ņujorkā kā Kristapam Poziņģim, un ir pārliecināts par to, ka “Sixers” ir laba organizācija, kur nonākt Anžejam Pasečņikam.
Artūrs Kalnītis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
19

Kalnītis: "Jurists teica, ka par apvainojumiem LBS būtu jāiesūdz tiesā"

Basketbola aģents Artūrs Kalnītis intervijā "Sporta Avīzes" februāra numurā pastāstījis savu versiju par vasarā daudz aprunāto Rodiona Kuruca un citu viņa klientu nespēlēšanu jauniešu izlases.
Kristaps Porziņģis un Ainars Bagatskis
Foto:  FIBA
15

Sācies balsojums par labākajiem Latvijas basketbolā

Latvijas Basketbola savienība, izvērtējot 2016./2017. gada sezonas rezultātus, jau sesto gadu piešķirs Gada balvas basketbolā.