Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2801, Did:0, useCase: 3

Janičenoks: "Šobrīd mums aizsardzība ir labāka par uzbrukumu"

Janičenoks: "Šobrīd mums aizsardzība ir labāka par uzbrukumu"
Kristaps Janičenoks
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas izlases basketbolists Kristaps Janičenoks pēc Eiropas čempionāta finālturnīrā izcīnītās uzvaras pār Igauniju (75:64), kas ļāva iekļūt astotdaļfinālā, sarunā ar Sportacentrs.com izteicās, ka mača sākumā spēlētāji varbūt bija pārāk uzvilkušies, taču ārēji centās parādīt mieru.

Latvijas izlase maču sāka ar 0:11, bet vēl otrās ceturtdaļas beigās latviešiem bija -15 (29:44). Tomēr trešo ceturtdaļu Latvijas basketbolistiem izdevās uzvarēt ar 22:5, pēdējās desmit minūtēs pārsvars tika palielināts un, skanot finālsvilpei, rezultāts bija 75:64 Latvijas komandas labā.

"Ja vienmēr notiktu tā, kā jūs, žurnālisti droši vien gribat, tad nebūtu nekādas intrigas un sportam nebūtu jēgas. Arī tad, ja ej skatīties filmu, iepriekš zinot tās scenāriju, diez vai būs īpaši interesanti to skatīties, vai ne? Tādu spēles scenāriju paši, protams, nebijām plānojuši, šī nav Holivuda," salīdzina Janičenoks.

"Spēles sākumā igauņi sedza ļoti agresīvi. Negribētu teikt, ka mēs sedzām pasīvi, taču viņi meta ar ļoti augstu precizitāti. Mūsu uzdevums bija koncentrēties uz viņu kļūdām, taču viņi kļūdījās maz un attiecīgi nebija arī rezultāta. Bet, protams, ka gribējām vairāk iespēlēt bumbu postā, kas teorētiski ir viņu vājā vieta," saka basketbolists. "Mača sākumā varbūt gribējām pietušēt emocijas, bet varbūt notušējām par daudz. Taču saprotiet paši - kad "Arēnā Rīga" ir bijusi šāda atmosfēra un kad vēl būs? Varbūt drīzāk bijām pārāk uzvilkušies, bet ārēji centāmies parādīt, ka esam ļoti mierīgi."

Lai gan pirms šī mača igauņi bija realizējuši tikai 24% trīspunktu metienu, pirmajā puslaikā viņi trāpīja astoņus no 14 tālmetieniem. "Kaut kad jau viņiem šie metieni bija jātrāpa. Šodien viņiem krita. Viņiem ir pietiekami labi spēlētāji, kuri var izšķirt mača likteni, tomēr man ir prieks, ka spējām saņemties un izpildīt spēles plānu. Trešajā ceturtdaļā nomainījām aizsardzību un mainījās arī izpildījums. Kad sedzam zonu un kad cilvēku, tas mūsu firmas noslēpums. Varbūt no malas izskatās tā, bet patiesībā mēs mānāmies."

"Lielajā pārtraukumā ģērbtuvē nekas salauzts netika. To izdarīt ir ļoti vienkārši. Protams, neviens nebija apmierināts, taču izteiktas panikas nebija," uzsver Kristaps. Vai ģērbtuvēs neklīda pagājušā čempionāta mača pret Beļģiju rēgs? "Tas rēgs klīst, bet tāds ir sports. Paskat, Beļģija šogad apspēlēja Lietuvu. Vai tad tagad lietuviešiem visu laiku murgos rādīsies beļģi? Beļģijai ir gana labi spēlētāji, tā ir laba komanda un viņi spēlē vislabāko basketbolu šajā grupā. To es varu jums garantēt."

"Mēs zinām, ka varam spēlēt labāk, un ceram, ka tā arī notiks. Šobrīd mums aizsardzība ir labāka par uzbrukumu, lai gan teorētiski uzbrukums skaitās mūsu stiprākais ierocis," atzīst Janičenoks.

Astotdaļfinālā sestdien, plkst. 13.00 Latvijas izlases basketbolisti spēkosies ar Slovēnijas valstsvienību, kuru augusta sākumā "Arēnā Rīga" pārbaudes spēlē izdevās uzvarēt ar 72:66. Kristaps gan uzsver, ka pārbaudes spēlēm nav absolūti nekādas nozīmes. "Igauņi pārbaudes mačā mūs uzvarēja, bet šovakar zaudēja," atgādina Janičenoks.

Arī pēdējo sekunžu neveiksmīgo metienu mačā pret Ukrainu Kristaps jau ir aizmirsis un izgulēties pirms spēles pret Igauniju tas nav traucējis. "Es iedzēru miegazāles," saka Janičenoks. "Protams, bija stulbi, ka neiemetu, bet situācija nemaz nebija tik vienkārša. Grīda bija slidena, līdz bumbai es burtiski aizslīdēju un tobrīd pat īsti nezināju, kur ir grozs. Pēc tam noskatījos video un viss izskatījās forši, bet īstenībā metiens nemaz nebija tik vienkāršs."

1 2 36 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2015-09-11 09:00, pirms 9 gadiem
Nekas Krisīt, par Ukrainubir piedots, tagad tikai uz priekšu.

 +10 [+] [-]

, 2015-09-11 09:08, pirms 9 gadiem
Sava taisnība jau ir - daudzi raud par izlases neizteiksmīgo sniegumu, bet aizsardzība ir līmenī un iespējams tādēļ cieš uzbrukums. Rezultāts ir sasniegts un sastāvs jau nav tāds, lai būtu pamats pieprasīt baigos rezultātus. Spriedze savā laukumā arī šķiet spēlētājus sasaista.
Kopumā ar vēsu prātu vērtējot, atskaitot spēli pret Ukrainu, par izlases sniegumu grupu turnīrā var likt atzīmi 7 ar plusu (labi, bet bišku pietrūkst līdz ļoti labi)..

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 09:09, pirms 9 gadiem
Daudz kas lamājams, bet galvenais, lūdzu metiet mazāk 3pt un saasiniet spēli ar caurgājieniem, citādi uzbrukumu shēmas izskatās "kuram dosim mest troiku".

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 09:20, pirms 9 gadiem
DainisU rakstīja: Daudz kas lamājams, bet galvenais, lūdzu metiet mazāk 3pt un saasiniet spēli ar caurgājieniem, citādi uzbrukumu shēmas izskatās "kuram dosim mest troiku".
diemžēl troikas ir jāmet -ja aizsardzība tās dod -vnk jāmet iekšā
-aizmesti garām tika daudz reāli labu metienu -maz bija visādi zilie truļi pēdējās sekundēs pāri rokām
tur grūti pateikt kas pie vainas -kondīcija vai stress -redzēs kā pret SLO ies -nezkāpēc sajūta ka labāk

 +12 [+] [-]

, 2015-09-11 09:40, pirms 9 gadiem
ja godiigi nesaprotu par ko tiek paarmests izlasei,vienmeer esam bijushi triiniishu komanda,esam taalaak un par to prieks,kjipa Lietuvai bija pastaiga, tikpat labi vareeja buut triis zaagji

  +5 [+] [-]

, 2015-09-11 09:48, pirms 9 gadiem
Janičenok, Tu esi malacis ! Tev nav jāattaisnojas, ka neiemeti to Ukrainas metienu ... Sarauj, Latvija !

 +10 [+] [-]

, 2015-09-11 10:15, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: ja godiigi nesaprotu par ko tiek paarmests izlasei,vienmeer esam bijushi triiniishu komanda,esam taalaak un par to prieks,kjipa Lietuvai bija pastaiga, tikpat labi vareeja buut triis zaagji
Ir atšķirība vai met trakus, sasteigtus un sarežģītus trīņus pāri rokām, vai pēc izspēlētas kombinācijas uz brīvu metienu. Pārāk daudz tomēr to sasteigto metienu un līdz ar to arī precizitāte ir švaka. Bet kā jau teicu iepriekš - grūti ko pārmest komandai, jo izskatās, ka lielāka uzmanība ir veltīta aizsardzībai. Agrāk visi "fani" bļāva, ka nav aizsardzības, šogad tā ir labā līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-11 10:41, pirms 9 gadiem
smailiite rakstīja: Sava taisnība jau ir - daudzi raud par izlases neizteiksmīgo sniegumu, bet aizsardzība ir līmenī un iespējams tādēļ cieš uzbrukums. Rezultāts ir sasniegts un sastāvs jau nav tāds, lai būtu pamats pieprasīt baigos rezultātus. Spriedze savā laukumā arī šķiet spēlētājus sasaista.
Kopumā ar vēsu prātu vērtējot, atskaitot spēli pret Ukrainu, par izlases sniegumu grupu turnīrā var likt atzīmi 7 ar plusu (labi, bet bišku pietrūkst līdz ļoti labi)..
Mums tā labā aizsardzība moš bija pret čehiem, kur viņi meta garām soda metienus, brīvus metienus no groza apakšas un vēl bonusā no pirmajiem 16 truļiem iemeta tikai vienu? Vakar pret Iaguniju mēs 29 ielaidām pirmajā ceturtdaļā nevar noliegt, ka viņiem labi krita, bet diemžēl katrā otrajā gadījumā mūsu aizsardzība bija atstājusi viņu metēju pilnīgi brīvu.

  +5 [+] [-]

, 2015-09-11 10:42, pirms 9 gadiem
Lietuvai varēja būt 4 zāģi. Tikai pret LV viņi nospēlēja savu spēli! Izraēlai gan paveicās no otrās vietas pretī atraut Itāļus!

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 10:51, pirms 9 gadiem
smailiite rakstīja: Ir atšķirība vai met trakus, sasteigtus un sarežģītus trīņus pāri rokām, vai pēc izspēlētas kombinācijas uz brīvu metienu. Pārāk daudz tomēr to sasteigto metienu un līdz ar to arī precizitāte ir švaka.
varbūt es citu čempionātu skatos bet neatceros gandrīz nevienu nepamatotu metienu mūsu komandas izpildījumā, cita lieta ka viņi pārāk bieži netrāpa tos brīvos metienus.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 11:23, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Lietuvai varēja būt 4 zāģi. Tikai pret LV viņi nospēlēja savu spēli! Izraēlai gan paveicās no otrās vietas pretī atraut Itāļus!
Tai grupā laikam bija vienalga kurā vietā palikt, jo tā pat nāktu pretī - Serbija, Itālija, Spānija, Turcija

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 11:44, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Lietuvai varēja būt 4 zāģi. Tikai pret LV viņi nospēlēja savu spēli! Izraēlai gan paveicās no otrās vietas pretī atraut Itāļus!
Neaizmirsti, ka tās ir Eiropas čempionāta izslēgšanas spēles, līdz ar to vieglu pretinieku pretī nebūs. Jā, var pretī tikt relatīvi parocīgāki vai neparocīgāki pretinieki, taču cerēt uz to, ka 1/8 finālā pretī var iekrist haļava, ir naivi!
p.s. bet vispār jāsecina, ka visas 24 komandas nospēlēja labi un nebija tā, ka kāda komanda izgāztu pilnīgi visas spēles un būtu neapstrīdami pastarīši. Tā pati Īslande, Nīderlande, Ukraina utt. visas sitās līdz pēdējam un visām komandām - pat grupu potenciālajiem līderiem, negāja viegli. Tas tikai liecina, ka līmenis Eiropas basketā sāk izlīdzināties.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 11:53, pirms 9 gadiem
wifebeater rakstīja: varbūt es citu čempionātu skatos bet neatceros gandrīz nevienu nepamatotu metienu mūsu komandas izpildījumā, cita lieta ka viņi pārāk bieži netrāpa tos brīvos metienus.
Nopietni? Pret Ukrainu pēdējā minutē, kad tikko izcīnīta uzbrukuma bumba bija Bertāns uzreiz uzpūta troiku, pret Lietuvu 3/4 vienu brīdi vispār bija kādi 10 uzbrukumi pēc kārtas, kas visi beidzās ar troiku (vismaz puse bija pāri rokām), Timmu šķiet sedzēji speciāli izaicina mest trīni nevis iet garām (acīmredzot treneru uzstādījums) nu utt.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 12:05, pirms 9 gadiem
Ulrihs rakstīja: Nopietni? Pret Ukrainu pēdējā minutē, kad tikko izcīnīta uzbrukuma bumba bija Bertāns uzreiz uzpūta troiku, pret Lietuvu 3/4 vienu brīdi vispār bija kādi 10 uzbrukumi pēc kārtas, kas visi beidzās ar troiku (vismaz puse bija pāri rokām), Timmu šķiet sedzēji speciāli izaicina mest trīni nevis iet garām (acīmredzot treneru uzstādījums) nu utt.
Piekrītu, ka Lietuvas treneru štābs ļoti labi bija izskaitļojis to, kuriem letiņiem ļaut lādēt troikas un kuriem ne - tāpēc jau arī Timma uzlika, ja nemaldis 1/7. Pat Mejeris izmeta truli. Vārdu sakot - ļāva izspēlēt mūsējiem brīvas troikas, taču mest "īstajiem". Bet pārējie - Krisīts, Bertāns, Blūms, Streļķis - droši - no 8 metriem un pāri rokām. Paveicās, ka Timmam vakar bija krītamā diena un pirmos 3 iemeta, taču pēc tam jau atkal iegāja azartā un beigās 1 vai 2 uzlika pāri rokās. Labi, ka tad jau tam vairs nebija nozīmes.

  -2 [+] [-]

, 2015-09-11 12:09, pirms 9 gadiem
p.s. bet pats smieklīgākais bija tas kā ;Zanis un Timma postā izrādīja savu impotenci pret pus metru īsāko Soku. Labi, Peinerim tas vēl būtu pieļaujams, par cik viņš tomēr ir ārējās līnijas spēlētājs, bet Timma - camooon! Uzbrukuma arsenāls postā ar muguru pret grozu - 0! Pieļauju, ka ar muguru pret grozu viņš pat brīvs nevarēti iemest, kur nu vēl, ja kāds biki pasedz.

     [+] [-]

, 2015-09-11 12:11, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: Piekrītu, ka Lietuvas treneru štābs ļoti labi bija izskaitļojis to, kuriem letiņiem ļaut lādēt troikas un kuriem ne - tāpēc jau arī Timma uzlika, ja nemaldis 1/7. Pat Mejeris izmeta truli. Vārdu sakot - ļāva izspēlēt mūsējiem brīvas troikas, taču mest "īstajiem". Bet pārējie - Krisīts, Bertāns, Blūms, Streļķis - droši - no 8 metriem un pāri rokām. Paveicās, ka Timmam vakar bija krītamā diena un pirmos 3 iemeta, taču pēc tam jau atkal iegāja azartā un beigās 1 vai 2 uzlika pāri rokās. Labi, ka tad jau tam vairs nebija nozīmes.
3/4 bija. Skatos, ka šim čalim ir visvairāk kritizētāju.... kā viņam jānospēlē, lai nebūtu tā???

  -1 [+] [-]

, 2015-09-11 12:12, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: p.s. bet pats smieklīgākais bija tas kā ;Zanis un Timma postā izrādīja savu impotenci pret pus metru īsāko Soku. Labi, Peinerim tas vēl būtu pieļaujams, par cik viņš tomēr ir ārējās līnijas spēlētājs, bet Timma - camooon! Uzbrukuma arsenāls postā ar muguru pret grozu - 0! Pieļauju, ka ar muguru pret grozu viņš pat brīvs nevarēti iemest, kur nu vēl, ja kāds biki pasedz.
p.s. pilnīgs nulle esi tu

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 12:23, pirms 9 gadiem
Nevarētu teikt, ka mums būtu laba aizsardzība, bet drīzāk apzinamies, ka pretiniekiem nav tik labs metiens, lai varētu ilgstoši trāpīt...
Čehiju apstrādājām ar fizisku spēli, bet igauņus uz meistarību apstrādājām..
Tā kā Ukraina varēja variēt spēli(uz iekšu, āru, tad iznāca zaudējums, jo paši nenoskaņojās, kā uz izsķirošo spēli.
Vienīgi pret Beļģiju- labi nospēlējām aizsardzībā. Iespējams tādēļ, ka novērtēja pretinieku, jo bija zaudējuši...

Spēlētāji pret pretinieku iziet, kā labāki metēji un tas viņus bieži iegāž, jo ja pašiem neiet metiens un pretinieks sāk mest iekšā, tad sāk nervozēt.

Ir labi, ka tu esi snaiperis un ej ar pārliecību, bet novērtē arī pretinieku..

     [+] [-]

, 2015-09-11 12:25, pirms 9 gadiem
spacet rakstīja: 3/4 bija. Skatos, ka šim čalim ir visvairāk kritizētāju.... kā viņam jānospēlē, lai nebūtu tā???
Viņam ir jānospēlē tā, ka to darīja vakar - mest tikai tad, kad esi pilnīgi brīvs un nav labāku uzbrukuma risinājumu. Vairāk spēlēt groza tuvumā. Ja viņš grib būt point forward, tad attiecīgi arī jāspēlē, nevis sevi tā pozicionē, tajā pat laikā neejot cauri, nesaasinot spēli groza tuvumā un cenšoties piespēles atdot tikai no perimetra!
Paskaties kā spēlē labākie šīs pozīcijas spēlētāji NBA un sapratīsi par ko es runāju!
Kas attiecas uz tavu otro komentāru, tad personiskus apvainojumus vai no raksti man uz PM vai arī neraksti neko, asprāti!

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 12:30, pirms 9 gadiem
Kāpēc mūsējie nevar noskaņoties un reizē uzlikt fizisku aizsardzību(spēle pret Belģiju)- ir labs jautājums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-11 13:16, pirms 9 gadiem
Redneck rakstīja: Timma ir small forward un Tu kļūdies, viņš visas spēles ir spēlējis vienādi un tā ir jādara! Tikai jāpieliek precizitāte un viss, kad jums pielēks, ka Timma izsitīsies tikai tad, kad būs daudzpusīgs spēlētājs? Ar vienu caurgājienu viņam pat eirolīgu neredzēt kā savas ausis...

Mazliet smīdina tie komentētāji, kuri domā, ka Timma kaut kā bija pamainījis savu spēli
Tev laikam Timma ir neaizskaramais, kuru nekad nedriikst kritizeet, pat ja vinjam buus bijusi precizitaate 1/20 kaadaa speelee...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 13:34, pirms 9 gadiem
Redneck rakstīja: Kritizēt jau var un vajag! Tikai nevajag pēkšņi domāt, ka pie labas spēles viņš kaut ko ir mainījis! Un tāpat priekš viņa kalibra spēlētāja ir vajadzīgs trīnis, gribi vai negribi....Vienkārši jums vajag apzināties to, ka viņš metīs tos trīņus, protams sāpīgi ir tā viņa precizitāte un vajag piebremzēt tos, taču nepārstāt mest! Ir jādomā par to līmeni, ko viņš vēlas sasniegt un ar vienveidīgu uzbrukumu ir grūti augstu līmeni sasniegt, tas viss....
taapeec jau Emilio piemineeja speeli postaa, taa vinjs tikai var kljuut neprognozeejamaaks pretiniekiem un dot veel lielaaku pienesumu izlasei. Ja ir briivs, tad, protams, jaamet trulis, tachu nevajag aizrauties ar metieniem paari rokaam, it sevishkji, ja precizitaate klibo.

     [+] [-]

, 2015-09-11 14:20, pirms 9 gadiem
viss bija labi, iznemot tas pedejas 5 ar pus minutes pret Ukrainu, kuras vini iemeta tikai 2 punktus. tas bija pilnigs bezsakars.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 14:37, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tev laikam Timma ir neaizskaramais, kuru nekad nedriikst kritizeet, pat ja vinjam buus bijusi precizitaate 1/20 kaadaa speelee...
domājams ka Timma būs labs spēlētājs -vnk viņam pāris sezõnas jāpaspēlē ārpus LV

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 15:17, pirms 9 gadiem
Redneck rakstīja: Kritizēt jau var un vajag! Tikai nevajag pēkšņi domāt, ka pie labas spēles viņš kaut ko ir mainījis! Un tāpat priekš viņa kalibra spēlētāja ir vajadzīgs trīnis, gribi vai negribi....Vienkārši jums vajag apzināties to, ka viņš metīs tos trīņus, protams sāpīgi ir tā viņa precizitāte un vajag piebremzēt tos, taču nepārstāt mest! Ir jādomā par to līmeni, ko viņš vēlas sasniegt un ar vienveidīgu uzbrukumu ir grūti augstu līmeni sasniegt, tas viss....
1. jā - viņš ir small forward un nē - viņš sevi pozicionē kā point forward t.i. uzbrucēju, kurš piedalās saspēles veidošanā.
2. nē, viņš nav all-around tipa spēlētājs(laikam Tu uzskati, ka ir), jo all-around tipa spēlētājam ir jābūt arī labam aizsargam un ir jābūt krietni meistarīgākam visās jomās. šobrīd viņš sevi pozicionē kā point forward, kurš galvenokārt piedalās tikai saspēles veidošanā, taču problēma tā, ka point forwardam ir jābūt spējīgam veidot saspēli kā no ārpuses, tā arī no iekšpuses. Tipiskākie piemēri NBA - Tairiks Evanss, Evans Tērners, Grants Hils karjeras noietā, daļēji Boriss Diavs, lai gan viņš vispār ir unikāls špīlers.
3. nē, pret Igauniju Timma bija pamainījis savu spēli, jo uzbrukumā ik pa laikam līda uz groza apakšu, savukārt aizsardzībā aktīvi cīnijās par bumbām + faktiski nebija tendēts tikai uz 3p. metieniem, kas bija izteikti redzams iepriekš t.i. ja pēc savām darbībām lika saprast, ka vai nu metīs 3p. vai atdos bumbu, taču nesaasinās spēli, ejot uz apakšu. Pret Igauniju šajā ziņā bija patīkams pārsteigums, jo viņš meta tikai brīvos 3p. +, kā jau minēju, līda uz apakšu.

     [+] [-]

, 2015-09-11 16:07, pirms 9 gadiem
aizsardzība ir ļoti atkarīga no tā, vai spēlē īsais sastāvs(pret Igauniju 2.puslaiks), vai laukumā ir vairāki garie- tad aizsardzības kvalitāte strauji krītas, Bērzs, abiMejeri, arī Freimanis ir ļoti bezspēcīgi pret garāmgājieniem un spēlē 1:1, jo jau samērā tālu no groza stāv uz taisnām kājām un paceltām rokām, tādēļ protams netiek līdzi garāmejošajiem, zem groza nav nekādas palīdzības no citiem(Fesenko varēja mierīgi neitralizēt, ja vēl kāds viņu pabaidītu, nevis bērzu atstātu vienu pret viņu), slovēņu garie ir ļoti ātri, ar garo sastāvu aizsardzībā Latvijai būs vāks....

     [+] [-]

, 2015-09-11 18:51, pirms 9 gadiem
šobrīd nav ne uzbrukums, ne aizsardzība

  +2 [+] [-]

, 2015-09-11 19:10, pirms 9 gadiem
Atraus pa muguru no slovakiem

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 19:25, pirms 9 gadiem
pareizi gan, pretinieks iemet 29 punktus 10 min. pie ''labas"aizsardzības...

     [+] [-]

, 2015-09-12 09:30, pirms 9 gadiem
Nu gan muldies, Kristap! Laba aizsardziba bija tikai un vienigi maca Latvija - Igaunija tresaja ceturtdala. Bet pret Ukrainu vispar nebija aizsardzibas, ja nerekina meginajumus tikt gala ar Fesenko un natuaralizeto mori. Tur vel jums visiem zemi est un est!!!

     [+] [-]

, 2015-09-12 09:53, pirms 9 gadiem
pirdeejs rakstīja: Atraus pa muguru no slovakiem
Mīzal tu, pirmkārt, valsts nosaukumu raksta ar lielo burtu,otrkārt , Latvija spēlēs pret Slovēniju nevis Slovākiju. Nesaprotu kāda jēga nākt šeit un ierakstīt kko tik jēlu...

     [+] [-]

, 2015-09-12 11:09, pirms 9 gadiem
Sāniņš rakstīja: Mīzal tu, pirmkārt, valsts nosaukumu raksta ar lielo burtu,otrkārt , Latvija spēlēs pret Slovēniju nevis Slovākiju. Nesaprotu kāda jēga nākt šeit un ierakstīt kko tik jēlu...
Lai gan absolūti piekrītu par to, ka komentārs ir debīls, bet par gramatiku gan bija pareizi (ja neskaita to, ka slovākus ar slovēņiem sajauca), jo ar lielo burtu raksta valsts nosaukumu (Latvija), nevis tās iedzīvotājus (latvieši).
1 2 36 komentāri