Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Enisey" un "Cmoki Minsk" piedzīvo zaudējumus

"Enisey" un "Cmoki Minsk" piedzīvo zaudējumus
Terrico White šodien guva vien 5 punktus
Foto: vefriga.com

VTB Vienotās basketbola līgas regulārā čempionāta spēlē piektdien, 31. oktobrī, notika divas spēles. ''Lokomotiv-Kubaņ'' sagrāva Krasnojarskas "Enisey" – 95:74, tikmēr Saratovas "Avtodor", pārspējot "Cmoki Minsk" ar 100:81, izcīnīja pirmo uzvaru sezonā.

Dienas pirmajā mačā ''Lokomotiv-Kubaņ'' izbraukumā ar rezultātu 95:74 sagrāva Krasnojarskas "Enisey". Uzvarētāju sastāvā Dereks Brovns izcēlās ar 16 punktiem, tikmēr Ričards Hendriks guva 15 punktus, kā arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas zem groziem, noformējot sev ''double – double''. Zaudētāju rindās produktīvāko sniegumu nodemonstrēja Danels Kūpers, kurš guva 18 punktus – visus ar tālmetieniem, kā arī nopelnīja gandrīz pusi no visas komandas rezultatīvajām piespēlēm(9 no 19).

''Lokomotiv'' komandai šis bija ceturtais panākums piecos šīs sezonas VTB mačos, tikmēr "Enisey" tik pat mačos izcīnījusi vienu uzvaru, kad ar 99:79 sagrāva somu ''Bisons''.

Dienas otrajā mačā Saratovas "Avtodor" savā laukumā uzņēma Baltkrievijas čempioni "Cmoki Minsk". Abas komandas sezonu uzsāka identiski neveiksmīgi – četrās spēlēs četri zaudējumi. Mājinieki pirmās divas ceturtdaļas uzvarēja ar 23:18 un 20:15, kas viņiem ļāva puslaika pārtraukumā doties pie +10 pārsvara.

Trešajā desmit minūtē viesiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz -5(43:48), tomēr spēles turpinājumā viņiem neizdevās vēl vairāk samazināt rezultāta starpību, un visā mačā uzvaru ar 100:81 svinēja "Avtodor". Uzvarētāju sastāvā Kortnijs Fortsons guva 18 punktus, tikmēr zaudētāju komandā Branko Mirkovičs guva 20 punktus.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 21:33, pirms 9 gadiem
kas tā ir par modi iekš sc, rakstu nosaukumos likt, kaut kad mūsu komanda ir vinnējusi agrāk un tagad šīs komandas kk ir izdarījušas ... vai tiešām autoriem klibo fantāzija? un tas nav vienīgais variants ... kas vienkārši besī

     [+] [-]

, 2014-10-31 22:20, pirms 9 gadiem
Vefam atliek vinnēt avtodor , Bērziņa pārstāvetos sarkanos spārnus un vefiņš būs ļoti labā pozīcijā iekš VTB