Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Zenit" treneris: "Ar Timmu saistām lielas cerības, viņam jākļūst par vienu no līderiem"

Rolands Eliņš

"Zenit" treneris: "Ar Timmu saistām lielas cerības, viņam jākļūst par vienu no līderiem"
Jānis Timma Latvijas izlases pārbaudes spēlē pret Poliju
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Basketbola kluba Sanktpēterburgas "Zenit" galvenais treneris Vasīlijs Karasevs intervijā VTB Vienotās līgas mājaslapā norādījis, ka saista lielas cerības ar Latvijas izlases spēlētāju Jāni Timmu.

"Jāņa Timmas sniegumam mēs sekojām jau ilgi," Vasīlijs Karasevs atbildēja uz jautājumu, kādu lomu savas komandas sastāvā viņš paredz šovasar nolīgtajam Latvijas uzbrucējam. "Pat gribējām viņu paņemt pagājušās sezonas laikā, taču tas nesanāca. Viņam vēl viss priekšā, taču jau šobrīd Timma rāda nobriedušu basketbolu."

"Mēs šosezon centīsimies ieviest ātru basketbolu ar agresīvu aizsardzību un izdarīsim likmi uz jaunajiem spēlētājiem, kuri tādas fiziskās slodzes varētu izturēt," turpināja Karasevs. "Turklāt viņiem pašiem interesanti spēlēt tādu basketbolu. Protams, ka ar Jāni mēs saistām lielas cerības, un viņam ir jākļūst par vienu no "Zenit" līderiem."

"Zenit" pagājušajā VTB sezonā iekļuva labāko četriniekā, taču Karasevs šī panākuma atkārtošanu neuzskata par savu vienīgo uzdevumu: "Šobrīd gribētos, lai mūsu komandā vairāk spēlētu krievi un lai tieši ar viņu palīdzību varētu domāt par tālāko izaugsmi un uzvarām. Mums šoreiz būs par vienu leģionāru mazāk nekā iepriekšējā sezonā, taču komandas spēles dēļ šis tas var izvērsties vēl interesantāk. Mēs vienmēr uzstādām augstākos mērķus. Negribētos nolaisties zemāk nekā pagājušajā sezonā, taču svarīgi, lai uz visas komandas fona izceltos vietējie spēlētāji un lai "Zenit" rastos laba vietējo spēlētāju bāze. Pēc tam ar augstvērtīgu leģionāru piesaisti mēs jau varēsim pāriet nākamajā līmenī."

Jānis Timma, kurš šobrīd ir Latvijas izlases kandidātu lokā un cer piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā, šovasar līgumu ar "Zenit" noslēdza uz divām sezonām, atstājot "VEF Rīga" sastāvu.

Izmantotie resursi:
«Зенит» ставит на россиян» | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-31 23:30, pirms 9 gadiem
Pašlaik lielākā problēma ir nestabilitāte. Bet domāju, ka tieši prombūšana iedos pārliecību un tad jau kāps kkur augstāk.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-31 23:38, pirms 9 gadiem
Jānis Timma, kurš šobrīd ir Latvijas izlases kandidātu lokā un cer piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā, šovasar līgumu ar "Zenit" noslēdza uz divām sezonām, atstājot "VEF Rīga" sastāvu.

Autoram māc šaubas par iekļūšanu sastāvā?

  +1 [+] [-]

, 2015-08-31 23:40, pirms 9 gadiem
Karasjovs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-31 23:52, pirms 9 gadiem
Tieši tā Timmam ir praktiski viss, bet nekas tai pašā laika nav ne tuvu labākajā lìmenī, ja neskaita, varbūt, piespēli, bet bieži vien redzams arī, ka tur vēl daudz jāpieliek.. Runānot par izlasi ceru ka čempionāta laikā daudz vairāk ies caurgājienos, kā to darīja pēdējā pārbaudes spēlē.. pirms tam bij sajūta, ka spēlē kā sasiets.. vai nu Bagijs lika tik truļus lādēt, vai kas cits.. katrā tāds Timma, kă pēdējā spēlē daudz vairāk noderētu čempī

  +3 [+] [-]

, 2015-09-01 00:04, pirms 9 gadiem
bebitis rakstīja: Tieši tā Timmam ir praktiski viss, bet nekas tai pašā laika nav ne tuvu labākajā lìmenī, ja neskaita, varbūt, piespēli, bet bieži vien redzams arī, ka tur vēl daudz jāpieliek.. Runānot par izlasi ceru ka čempionāta laikā daudz vairāk ies caurgājienos, kā to darīja pēdējā pārbaudes spēlē.. pirms tam bij sajūta, ka spēlē kā sasiets.. vai nu Bagijs lika tik truļus lādēt, vai kas cits.. katrā tāds Timma, kă pēdējā spēlē daudz vairāk noderētu čempī
šaubas par raksturu - kaut kā parasti svarīgos briežos raustās un atkāpjas ēnā un bieži izvēlas vieglāko ceļu - uzpiļīt 3p un pamaz saņemas iet korpusā kapāties zem groza, sāpīgi .. bet labi ka centīgs aizsardzībā, laba piespēle - jāturpina tik stabili progresēt

  +2 [+] [-]

, 2015-09-01 00:21, pirms 9 gadiem
Puika vismaz manāmi cenšas, progresē pamazām, viena teicama sezona, un viss var notikt.

     [+] [-]

, 2015-09-01 00:25, pirms 9 gadiem
Boston United rakstīja: Jānis Timma, kurš šobrīd ir Latvijas izlases kandidātu lokā un cer piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā, šovasar līgumu ar "Zenit" noslēdza uz divām sezonām, atstājot "VEF Rīga" sastāvu.


Autoram māc šaubas par iekļūšanu sastāvā?
Ja piemēram piedzersies, vai aizdedzinās matraci viesnīcā, var arī netikt sastāvā! Ir jau bijuši gadījumi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-01 00:48, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Jā, man arī tīk kā Timma spēlē, tiešām NBA kadrs, prot iziet cauri, labas piespēles, atlētisks, teicami dani, reboundi, tāpat jānostabilizē metiens, un būs Eirolīgas prospekts.
Jaateic ka reti bet gadaas,es tev pilniibaa piekriitu.Starp citu HuliManiBano loti pasvaki noironizeejis,Timma varbuut nav NBA toposhais speeleetaajs,ceru ka kluudos,bet vinam ir viena no retajaam lietaam Latvieshu speeletaaju arsenaalaa-skataamiiba,Timma ir efektiigs speeleetaajs tieshajaa noziimee tas ko tu rakstiiji-elegantas piespeeles,efektiivi danki,pa laikam skaisti bloki,taadi speeleetaaji vienmeer piesaist uzmaniibu,taa teikt paardodams prospekts,veiksmi Jaanim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-01 09:06, pirms 9 gadiem
To, kas Timmā uzplaiksnī pāris reizes katrā spēlē (piespēle, caurgājiens, spēle pret grozu, pāreja no aizsardzības uzbrukumā, 3pt), ja būtu katras spēles norma, būtu ļoti labs spēlētājs. Ne velti Memphis izvēlējās - redzēja tās pašas kvalitātes.
Novēlu Krievijā veltīt sevi vēl vairāk basketbolam un ceru, ka turiene atnesīs Timmas spēlei stabilu kvalitāti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-01 15:55, pirms 9 gadiem
kriss1 rakstīja: Kas ar Porzinqi kur banu noravis sen rakstos nac redzets ?
Bet ja Jankelis lidz Eiroligai aizspeleties var nezeligs talants , bet jaatista metiens varbut pat lidz NBA benkim var !!!
Uz skolu jāsāk iet Pozingim.