Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Zaķa pārstāvētajam klubam "Union Olimpija" pievienojas amerikāņu aizsargs Raits

Zaķa pārstāvētajam klubam "Union Olimpija" pievienojas amerikāņu aizsargs Raits
Zeks Raits
Foto: "Union Olimpija"

Slovēnijas basketbola klubs "Union Olimpija" parakstījis līgumu ar amerikāņu aizsargu Zeku Raitu, ziņo komanda.

30 gadus vecais saspēles vadītājs Zeks Raits pagājušajā sezonā pārstāvēja Turcijas komandu "Istanbul BB", kuras sastāvā guva 11,8 punktus, 5,4 atlēkušās bumbas, 4,3 piespēles un 1,8 pārtvertās bumbas vidēji spēlē.

Raits un "Union Olimpija" parakstīja viena gada līgumu. Savā karjerā viņš ir spēlējis arī Vācijas, Francijas, Krievijas, Grieķijas un Horvātijas klubos. Raitam ir arī Bosnijas un Hercegovinas pase – amerikāņu saspēles vadītājs pirms diviem gadiem piedalījās Eiropas čempionāta finālturnīrā (3,4 punkti un 7,2 atlēkušās bumbas).

"Union Olimpija" ir slavenākais Slovēnijas klubs ar 15 čempiona tituliem. Gaidāmajā sezonā Ļubļanas vienība startēs ne tikai vietējā čempionātā un Adrijas līgā, bet arī ULEB Eirokausā, kur tika ar "wild-card" palīdzību.

"Union Olimpija", kuru nākamsezon pārstāvēs arī latviešu centrs Ronalds Zaķis, Eirokausā spēlēs vienā grupā ar Daira Bertāna "Bilbao Basket", Francijas "Nanterre", Itālijas "Energia Trento" un Vācijas klubiem "EWE Baskets" un "Telekom Baskets". Eirokausa jaunā sezona sāksies 13. oktobrī.

Izmantotie resursi:
KK Union Olimpija, Ljubljana - uradna spletna...


Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
4

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.