Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Telavivas "Maccabi" pievienojas NBA vairāk nekā 330 spēļu aizvadījušais Eisijs

Agris Suveizda

Telavivas "Maccabi" pievienojas NBA vairāk nekā 330 spēļu aizvadījušais Eisijs
Kvinsijs Eisijs Ņujorkas derbijā pret Timu Hārdeveju. Foto: AP/Scanpix

Izraēlas čempione Telavivas "Maccabi" savā mājaslapā paziņojusi par līguma parakstīšanu ar 28 gadus veco amerikāņu uzbrucēju Kvinsiju Eisiju.

Pavasarī Eisijs pavisam neilgu laiku pavadīja Ķīnas klubā Šeņženas "Leopards", bet kopš 2012. gada spēlēja Nacionālajā basketbola asociācijā, tajā aizvadīdams 337 spēles. Eisiju ar 37. numuru draftēja Toronto "Raptors", un viņš NBA karjerā pārstāvēja arī tādas komandas kā Sakramento "Kings", Ņujorkas "Knicks", Dalasas "Mavericks", Bruklinas "Nets" un Fīniksas "Suns".

2017. gadā Bruklinas "Nets" ar Eisiju parakstīja veterāna minimālo līgumu par 1,7 miljoniem dolāru, un uzbrucējs sāka astoņas no 70 spēlēm, vidēji 19,4 minūtēs sakrājot 5,9 punktus un 3,7 atlēkušās bumbas un trāpot 34,9% tālmetienu. Līgā viņš atgriezās šā gada janvārī, divreiz parakstot desmit dienu līgumu ar Fīniksas "Suns". Fīniksas sastāvā Eisijs paguva piedalīties desmit spēlēs, vidēji 12,3 minūtēs nopelnot 1,7 punktus un 2,5 atlēkušās bumbas un realizējot tikai 13,3% trejaču (2/15).

Telavivas "Maccabi" šovasar sastāvu papildinājusi arī ar Maskavas CSKA centru Otello Hanteru un aizsargiem Neitu Voltersu un Elaidžu Braientu, kuri pievienojās no Kauņas "Žalgira" un Elatas "Hapoel". Prom devušies Džeremijs Pargo, Džonijs O'Braients un Deandrē Keins. Telavivas klubs aizvadītajā Eirolīgas sezonā ar 14 uzvarām un 16 zaudējumiem palika desmitajā vietā.

Izmantotie resursi:
Maccabi signed Quincy Acy