Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" treneris Pešičs apstiprina: "NBA Mirotičam piedāvāja 45 miljonus"

Agris Suveizda

"Barcelona" treneris Pešičs apstiprina: "NBA Mirotičam piedāvāja 45 miljonus"
Nikola Mirotičs. Foto: EPA/Scanpix

Eiropas basketbola tirgū šovasar komanda numur viens ir Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona", un tās galvenais treneris Svetislavs Pešičs serbu TV Arena sport raidījumā komentēja virkni baumu, kas virmojušas ap Katalonijas grandu.

"Tās visas ir spekulācijas un nāk no mūsu galvenajiem konkurentiem. Kad Valters Tavaress parakstīja piecu gadu līgumu ar Madrides "Real", visi rakstīja par to, ka viņš "Real" labā atdos visu, cik apmierināts viņš ir… Ne vārda par naudu. Toties, kad mēs parakstām jaunu 2+1 gada līgumu ar Tomā Ertelu, man nekavējoties zvana viņa aģents [Miško Ražnatovičs] un vaicā: "Kādas summas tiek minētas?" Viņš man izskaidroja, ka tas rada problēmas, jo arī citi spēlētāji to visu lasa un pēc tam prasa vairāk naudas. Tāds ir pāreju periods – tajā ir lērums spekulāciju," sacīja Pešičs.

Lielāko troksni "Barcelona" sarīkoja, pārvilinot spēku plaukumā esošo Nikolu Mirotiču un, kā tiek baumots, padarot viņu par vislabāk apmaksāto spēlētāju Eiropā. "Viņam bija piedāvājumi no divām NBA komandām. Zinu, ka "Bulls" viņam deva kādus 45 miljonus dolāru pirms nodokļiem," sacīja Pešičs, kurš tādējādi, iespējams, ir atklājis jaunumus – līdz šim medijos lielākoties figurēja 45 miljonu vērts trīs gadu piedāvājums no Jūtas "Jazz". "Kad tāda kalibra spēlētājs atgriežas Eiropā par spīti piedāvājumiem, visi domā, vai tikai viņš nav atgriezies naudas dēļ. Protams, ka viņš nenāks par velti un noslēgs savai kvalitātei atbilstošu līgumu, taču citētās summas ir tikai spekulācijas, lai neteiktu, ka meli. Puisis ir ļoti uz Eiropu tendēts, un viņš ar ģimeni Barselonā iegādājās māju."

Tāpat "Barcelona" tika saistīta ar Pau Gazolu, kurš gan pats vēlas turpināt karjeru NBA un nesen atklāja, ka Eiropā atgriezties šovasar nemaz nav plānojis. Šo baumu dēļ Pešičam jūnijā arī iznāca interesanta saruna ar veterānu: "Biju uz ielas, kad iezvanījās telefons. Tajā bija rakstīts: "Gazols". Visi zina, cik tuvs esmu Markam Gazolam… Pacēlu telefonu, bet otrā galā atbildēja Pau. Tajā brīdī nodomāju, ka esmu pēdējais, kurš uzzina, ka komandā spēlēs arī viņš, un ka tieši tādēļ viņš man zvana. Viņš vaicāja: "Treneri, kā jums klājas?" Prasīju, no kurienes viņš zvana, un viņš atbildēja, ka no Milvoki, un jautāja, vai nevēlētos ar viņu doties uz nometni Barselonā, kas tika rīkota jūnija beigās. Un sarunas beigās taujāju: "Tātad tu pie mums nenāksi?" Un viņš atbildēja, ka nekādā gadījumā."

Izmantotie resursi:
https://www.mozzartsport.com/kosark...

     [+] [-]

, 2019-07-31 16:25, pirms 5 gadiem
Dirsh pa BULLS,neko tādu nav piedāvājuši..varbut Jazz tikai..

Nezina bet kladzina!

     [+] [-]

, 2019-07-31 17:09, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Dirsh pa BULLS,neko tādu nav piedāvājuši..varbut Jazz tikai..

Nezina bet kladzina!
Tu jau esi CHI menedžeris vai ne?

Kaut gan CHI jau jātankojas. Nekas no tās blices nav .

  -2 [+] [-]

, 2019-07-31 18:08, pirms 5 gadiem
Nesaprotu šo Mirotiča soli ja godīgi. Viņa vieta bija NBA. Ko viņš šeit vēl pierādīs? Līdzīgs kā Navarro par kuru zin tikai spāņi un daži jocīgie Eirolīgas sekotāji. Pasaule seko tikai NBA un UEFA čempionlīgai

  -1 [+] [-]

, 2019-07-31 18:22, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Nesaprotu šo Mirotiča soli ja godīgi. Viņa vieta bija NBA. Ko viņš šeit vēl pierādīs? Līdzīgs kā Navarro par kuru zin tikai spāņi un daži jocīgie Eirolīgas sekotāji. Pasaule seko tikai NBA un UEFA čempionlīgai
Bebuki un mazi puikas tik zin NBA un Čempionlīgu. Eiropā sportu mīloši cilvēki visi zin, kas ir Eirolīga. Tas, ka latvijā Jampis no Mazpisāniem zin tik NBA un NHL, nenozīmē, ka visi tā pat domā. Eirolīga ir eiropas augstākais punkts, kur spēlē skatāmu basketbolu ar kombenēm un saspēlī.

     [+] [-]

, 2019-07-31 19:50, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Nesaprotu šo Mirotiča soli ja godīgi. Viņa vieta bija NBA. Ko viņš šeit vēl pierādīs? Līdzīgs kā Navarro par kuru zin tikai spāņi un daži jocīgie Eirolīgas sekotāji. Pasaule seko tikai NBA un UEFA čempionlīgai
Pirmais, kas nāk prātā abu sakarā - abi gribēja spēlēt mājās.

Navarro jau vispār pavēlu tika uz NBA. Pāris gadus pabaudīja un pietiek. Ir jau arī cita dzīve bez darba. Tas tāpat, kā mēs te Latvijā aizbraucam peļņā uz Angliju, teiksim pirmai iemaksai dzīvoklim vai ko tā.

Nu viņi varbūt nebrauca peļņā, bet pāris gadus padarīt ko citu.

Es uzskatu, ka Navarro galīgi neko nepierādīja NBA. Mirotičs gan. Bet, ja mājas tuvākas, tad nav jēga oponēt ar viņa viedokli.