Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Fenerbahce" par miljons eiro no "Crvena Zvezda" izpērk Kaliniča līgumu

Andrejs Siliņš

"Fenerbahce" par miljons eiro no "Crvena Zvezda" izpērk Kaliniča līgumu
Nikolā Kaliničs
Foto: AFP/Scanpix

Turcijas bagātākais klubs Stambulas "Fenerbahce Ulker" par vienu miljonu eiro no Belgradas "Crvena Zvezda" izpircis serbu basketbolista Nikolā Kaliniča līgumu, un parakstīs jaunu līgumu uz divām sezonām.

Pēc tam, kad pavasarī klubs pirmoreiz vēsturē spēlēja Eirolīgas "Final Four", bet vēlāk izgāzās Turcijas čempionāta izslēgšanas turnīrā, "Fenerbahce" šovasar nopietni bruņojas jaunajai sezonai. Kārtējais papildinājums nāk no Serbijas - šīs valsts izlases vieglais uzbrucējs Nikolā Kaliničs parakstīs līgumu ar "Fenerbahce" uz divām sezonām.

23 gadus vecais un 202 centimetrus garais Kaliničs pirms gada parakstīja līgumu ar "Crvena Zvezda" uz trim sezonām un savā Eirolīgas debijas sezonā vidēji 26 minūtēs guva 9,2 punktus, kā arī izcīnīja 3,9 atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Tā kā Kaliničam bija spēkā līgums vēl uz divām sezonām ar Adrijas līgas un Serbijas čempioni "Crvena Zvezda", Stambulas klubs vienojies par izpirkuma naudu viena miljona eiro apmērā.

Pirms gada Kaliničs ar Serbijas izlasi kļuva par pasaules vicečempionu, bet šovasar gatavojas startam septembrī gaidāmajā "EuroBasket 2015".

Tikmēr Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" prezidents Andrejs Vedisčevs paziņojis, ka komandā arī jaunajā sezonā spēlēs amerikāņu aizsargs Malkolms Dileinijs, uzbrucējs Entonijs Rendolfs un krievu uzbrucējs Ņikita Balašovs.

Izmantotie resursi:
Home

     [+] [-]

, 2015-07-31 23:21, pirms 9 gadiem
Slimi, viņš nav to vērts.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-31 23:26, pirms 9 gadiem
eevelee rakstīja: Slimi, viņš nav to vērts.
Jā, bet turki to nezina .

  +1 [+] [-]

, 2015-07-31 23:26, pirms 9 gadiem
naudu nu tiešām nav kur likt...

     [+] [-]

, 2015-08-01 00:33, pirms 9 gadiem
Nu Kaliničš pēc spēles stila ir Bjelica 2! Pagarš, ar metienu no distances, atlētisks kombo uzbrucējs. Tā kā viņi vienkārši aizpilda to robu ciet! Bet jā, es protams, piekrītu, ka, lai gan spēles stili ir līdzīgi, viņš NAV tik labs kā Bjelica un noteikti nav tās naudas vērts, ja rēķina, ka tas jau ir tikai izpirkums, vēl jau tāds piķis vēl arī algā aizies!