Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Navarro - Eirolīgas kārtas vērtīgākais

Navarro - Eirolīgas kārtas vērtīgākais
Huans Karloss Navarro uzbrukumā.
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas basketbola kluba Barselonas "Regal FC Barcelona" aizsargs Huans Karloss Navarro kļuvis par ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu trešās kārtas vērtīgāko spēlētāju.

Otrdien notika Eirolīgas ceturtdaļfinālu sēriju trešās spēles un viena no tām norisinājās Madridē, kur vietējais "Real" uzņēma viesus no Barselonas. Uzvaru ar 84:73 guva barselonieši, panākot sērijā līdz trīs uzvarām vadību ar 2:1. Barselonas sastāvā lielisks bija spāņu aizsargs Huans Karloss Navarro, kurš ar produktīvo sniegumu izpelnījās ceturtdaļfinālu trešās kārtas vērtīgākā spēlētāja godu.

Navarro pret "Real" laukumā pavadīja nedaudz zem 30 minūtēm, kuru laikā guva 24 punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles un pārtvēra vienu bumbu, savācot 29 efektivitātes punktus. Otrajā vietā pēc efektivitātes aizvadītajā kārtā bija trīs basketbolisti - Ante Tomičs ("Real"), Džošs Čildress ("Olympiacos") un Bo Makselebs ("Partizan"). Visiem efektivitāte mērāma ar +23. Ceturtdaļfinālu ceturtās spēles notiks jau rītdien, 1. aprīlī.

Izmantotie resursi:
euroleague.net


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Luka Banki ar padotajiem. Foto: Virtus Bologna
3

Banki trenētā ''Virtus'' ielaiž tikai 64 punktus un turpina cīņu par Eirolīgas ''play-off''

Šodien ULEB Eirolīgas pārspēles ar uzvaru sāka Lukas Banki un Riharda Lomaža pārstāvētā Boloņas ''Virtus'', kas izbraukumā, augstā līmenī nospēlējot aizsardzībā, ar 67:64 apspēlēja divkārtējo čempioni Stambulas ''Anadolu Efes''. Izšķirošajā spēlē par vietu ceturtdaļfinālā ''Virtus'' spēkosies pret ''Baskonia''.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
3

Eirolīgas pārspēles: vai Lomaža un Banki "Virtus" pārtrauks neveiksmju sēriju?

ULEB Eirolīgā šovakar gaidāmas pirmās divas no trim pārspēlēm, un Riharda Lomaža pārstāvētais un Lukas Banki trenētais Boloņas "Virtus" plkst. 21.00 ciemosies pie Stambulas "Efes".
Andrea Trinkjēri un Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas
2

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''

Lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons vēstī, ka itāļu speciālists Andrea Trinkjēri esot tuvu līguma pagarināšanai ar Lietuvas basketbola flagmani Kauņas ''Žalgiris'', ko pārstāv arī Rolands Šmits.