Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūma komandā izmaiņas

Blūma komandā izmaiņas
Žeroms Moiso un Ķēstutis Kemzura
Foto: ITAR-TASS

Spānijas basketbola klubs "Bizkaia Bilbao Basket", kuru pārstāv Latvijas basketbolists Jānis Blūms, veicis izmaiņas sastāvā, izņemot no pieteikuma spēka uzbrucēju Žeromu Moiso, kurš tiek uzskatīts par dārgāko spēlētāju komandā.

Pagaidām Moiso vēl ir līgums ar Bilbao klubu, bet spēlētājs ir izņemts no komandas pieteikuma, kas nozīmē viņa nepiedalīšanos tuvākajās spēlēs. Pastāv ļoti liela iespējamība, ka Moiso savu pēdējo spēli Bilbao sastāvā jau ir aizvadījis un klubs pašreiz meklē viņam aizvietotāju. Žeroms Moiso ir dārgākais spēlētājs komandā, tāpēc klubs no viņa gaidīja lielāku ieguldījumu. Turklāt neapmierinoši ir arī komandas rezultāti.

Pēc neoficiālas informācijas Moiso šosezon ir ticis pie 800 000 eiro vērta līguma. 31 gadus vecais franču basketbolists piedalījies 14 ACB līgas spēlēs, vidēji gūstot 7,1 punktus un izcīnot 4,1 atlēkušo bumbu. Pagājušo sezonu Moiso pavadīja Krievijas Superlīgas klubā Maskavas apgabala "Khimki", kur sezonas sākumā galvenais treneris bija Ķēstutis Kemzura. Pirms tam 208 cm garais Moiso spēlējis vairākus gadus NBA, kā arī Itālijā.

Izmantotie resursi:
acb.com
lavozdegalicia.es
elpais.com