Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimanim neveiksmes tālmetienos un pieci punkti pret "Lokomotiv-Kuban"

Rolands Eliņš

Freimanim neveiksmes tālmetienos un pieci punkti pret "Lokomotiv-Kuban"
Rolands Freimanis
Foto: Siim Semiskar/ERR SPORT

VTB Vienotajā līgā šodien sakāvi piedzīvoja Rolanda Freimaņa pārstāvētā Tallinas „Kalev”, kura ar 71:89 savā laukumā piekāpās „Lokomotiv-Kuban”. Freimanis neveiksmīgi uzbruka grozam no tālās distances un noslēdza spēli ar pieciem punktiem.

Rolands Freimanis sāka spēli „Kalev” sākumsastāvā, taču nospēlēja tikai 16:03 minūtes. Viņš trāpīja vienu no trim divpunktu metieniem un vienu no sešiem tālmetieniem, kas kopā devas piecus punktus. Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas un pieļāva divas kļūdas, kā arī divreiz pārkāpa noteikumus.

Freimaņa „Kalev” pret spēcīgo pretinieci aizvadīja lielisku otro ceturtdaļu, kuru uzvarēja ar 29:19 un izvirzījās vadībā. Tiesa, pēc puslaika pārtraukuma ULEB Eirolīgā spēlējošā „Lokomotiv” satrieca Igaunijas komandu ar 28:10 trešajā ceturtdaļā un 89:71 spēles beigās. Par galveno „Kalev” kapraci kļuva Viktors Klavers, kurš guva 21 punktu un savāca desmit atlēkušās bumbas.

„Kalev” ar trim uzvarām astoņās spēlēs šobrīd ieņem 12. vietu līgā, kamēr „Lokomotiv” ar piecām uzvarām astoņos mačos ir piektajā vietā. Savukārt Rīgas VEF pēc šodienas spēlēm atkāpusies uz 14. vietu, jo somu „Bysons” savā laukumā ar 76:73 pieveica Baltkrievijas „Cmoki”.

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ Официальный сайт — Баскетбол. |...

     [+] [-]

, 2015-11-30 21:14, pirms 8 gadiem
Lai butu kaa butu bet tabulu gan es nesaprotu :S

     [+] [-]

, 2015-11-30 21:41, pirms 8 gadiem
Freimanis pazaudējis savu spēli pēc tam,kad parakstīja līgumu ar Unics.

     [+] [-]

, 2015-11-30 22:37, pirms 8 gadiem
Freimis ar Peineru pēc čempionāta tādi- sašļukuši. Varbūt - par daudz kritikas?