Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" interesējas par Mačuli

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Madrides "Real" interesējas par Mačuli
Jons Mačulis.
Foto: AP

Kā vēsta Spānijas mediji, karaliskais basketbola klubs Madrides ''Real'' izrāda nopietnu interesi par lietuviešu uzbrucēju Jonu Mačuli, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Kauņas ''Žalgiri'', bet nu ir brīvā aģenta statusā.

Spānijas medijos atrodamā informācija liecina, ka ''Real'' vienība par Mačuli nopietni interesējās jau pērnajā sezonā. Sarunas starp ''Real'' un Mačuli jau bija iegājušas pēdējā fāzē - lietuvietim vien atlika parakstīt jau sagatavotu līgumu ar Madrides klubu, taču pēdējā brīdī spēlētājs pārdomāja un nosvērās par labu Kauņas ''Žalgira'' izteiktajam piedāvājumam.

Tāpat par 24 gadus veco uzbrucēju interesējas cits Spānijas augstākās līgas klubs Valensijas ''Pamesa'', kurš pēc sezonas beigām šķīrās no pāris līderiem un vēlas veikt komandas renovāciju.

198 centimetrus garais Mačulis aizvadītajā ULEB Eirolīgas sezonā Kauņas ''Žalgira'' sastāvā piedalījās desmit spēlēs, caurmērā gūstot 14 punktus, izcīnot piecas bumbas zem groziem un izpildot divas rezultatīvas piespēles partneriem.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

  +3 [+] [-]

, 2009-05-30 17:12, pirms 15 gadiem
Sen jau bija laiks pāriet uz spēcigāku līgu.Dažreiz skatoties Žalgira spēles likās ka pazaudējis motivāciju.

  +6 [+] [-]

, 2009-05-30 17:49, pirms 15 gadiem
Ko nu ko, bet motivāciju nebija pazaudējis. Viņam, Kalnietim un Jankūnam sezonas laikā algu maksāja kā sanāk, ik pa brīdim uz galda bija līgumi ar labiem Eiropas klubiem un neviens no viņiem neparakstīja. To klubu pārstāvji bija neizpratnē, uzskatīja, ka Žalgiris maksā uz ķepas neoficiāli, bet patiesībā gluži kā no krievu teicina "ar prātu nesaprast" viņi ir baigie Žalgira patrioti un sezonu pabeidza tur līdzīgā stilā kā ASK Latvijā. Tagad, protams, laiks iet citur.
Bet ja Romanovs iedos iešprici, turklāt ap jauno gadu nāk vaļā Kauņas 15k halle ar īpašnieku Romanovu, nav teikts, ka nepaliek Kauņā.

     [+] [-]

, 2009-05-31 00:21, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Sen jau bija laiks pāriet uz spēcigāku līgu.Dažreiz skatoties Žalgira spēles likās ka pazaudējis motivāciju.
machulis ir ljoti labs speeleetaajs, vinja deelj parasti latvijas klubi arii zhalgirim kaash. augums pie 2 metriem, svars virs 100 un var speeleet pa 1 nr.
bet no muuseejiemlai sho aptureetu pretii jaaliek kaads no 4 nr