Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Itālijas līgas prezidents: "Sezonas atcelšana izmaksās 40 miljonus eiro"

Rolands Eliņš

Itālijas līgas prezidents: "Sezonas atcelšana izmaksās 40 miljonus eiro"
Umberto Gandini. Foto: AP/Scanpix

Itālijas basketbola līgas „Serie A” prezidents Umberto Gandini izteicies, ka sezonas atcelšanas dēļ līgia nāksies zaudēt 40 miljonus eiro, turklāt šī summa pieaugs, ja nākamo sezonu nāksies sākt pie tukšām tribīnēm, kas Itālijā esot ļoti reāls scenārijs.

„A Sērijas apgrozījums ir apmēram 110 miljoni eiro sezonā,” sacīja līgas prezidents Umberto Gandini. „Pusi no tā veido četru lielo klubu ienākumi. Statistika, kas tika sagatavota par sezonas priekšlaicīgu noslēgšanu, liecina, ka līgas zaudējumi būs 40 miljoni eiro. Šīs summa turklāt būs vēl lielāka, ja mums nākamo sezonu nāksies sākt pie tukšām tribīnēm.”

„Šie zaudējumi nav tādi, kurus sistēma var izturēt,” turpināja Gandini. „Tāpēc mēs cenšamies cīnīties ar situāciju, lai stabilizētu klubu stāvokli. Cenšamies pierunāt valdību, lai pieņemt attiecīgus mērus klubu īpašniekiem, investoriem un sponsoriem ļaut turpināt atbalstīt sportu un basketbolu. Tāpat uzturam attiecības ar raidtiesību turētājiem, pie kuriem mēs drīz vērsīsimies ar piedāvājumu par nākamo periodu.”

Gandini atzina, ka ir iespēja par dažu klubu atteikšanos no dalības A Sērijā nākamajā sezonā, taču tajā pašā laikā zemākajās līgās esot vairāki klubi, kuri par šādu iespēju spēlēt A Sērijā būtu priecīgi: „Kad mums būs vairāk informācijas, tad arī nolemsim par izspēles formātu nākamajā sezonā.”

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/leg...

     [+] [-]

, 2020-04-30 17:26, pirms 4 gadiem
40mio kas peļņa, ienakumi vai paredzētie ienākumi, smuki skaitīt naudu kas varbūt pienaktos