Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

FIBA Čempionu līgas titulu varētu izspēlēt nākamās sezonas sākumā

Agris Suveizda

FIBA Čempionu līgas titulu varētu izspēlēt nākamās sezonas sākumā
"Burgos" spēlētāji. Foto: Zumapress.com/Scanpix

FIBA Čempionu līga kā vienu no iespējamajiem variantiem šīs sezonas pabeigšanai izskata iespēju nākamo sezonu sākt ar šīs sezonas "Final 8" izspēli, ziņo grieķu portāls sdna.gr.

"Final 8" turnīrs varētu notikt no 29. septembra līdz 4. oktobrim, un tā norises vieta varētu būt Jeruzaleme – pilsēta, kurā no 1. līdz 3. maijam bija paredzēts šīs sezonas "Final 4". Vairāki klubi atbalsta "Final 8" aizvadīšanu, taču tas joprojām ir tikai idejas līmenī. Šādā gadījumā komandas spēles aizvadītu jau ar nākamās sezonas sastāviem.

Lai arī jau ir zināmas sešas ceturtdaļfināla dalībnieces, divos astotdaļfināla pāros uzvarētājs vēl nav noskaidrots – neizšķirts 1-1 ir gan "Dijon" un "Nizhny Novgorod" sērijā, gan arī "Tenerife" un "Oostende" pārī. Francijas un Krievijas klubu dueļa uzvarētāju gaida Turcijas "Turk Telekom", bet otra pāra veiksminiecei būs jāspēlē pret Spānijas "Zaragoza". Divi ceturtdaļfināla pāri jau ir zināmi – Čehijas "Nymburk" pret Grieķijas AEK un "Final 4" saimnieces Jeruzalemes klubs "Hapoel" pret Spānijas "Burgos".

Pagājušās sezonas "Final 4" uzņēma Beļģijas pilsēta Antverpene, un finālā triumfēja Boloņas "Virtus", ar 73:61 pārspējot "Tenerife".

Izmantotie resursi:
https://www.sdna.gr/mpasket/706193_...