Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA "play-off" ievadā ar grūtībām pārspēj "Nymburk"

Rolands Eliņš

CSKA "play-off" ievadā ar grūtībām pārspēj "Nymburk"
Nando de Kolo
Foto: AFP/Scanpix

Maskavas CSKA ar uzvaru uzsākusi VTB Vienotās basketbola līgas izslēgšanas spēles, pieveicot Čehijas „Nymburk” ar 95:87.

„Nymburk” ir vienīgā izslēgšanas spēlēs iekļuvusī komanda, kas nav bāzēta Krievijā, un „play-off” pirmajā kārtā tā tika viena pārī ar galveno favorīti CSKA. Šodien sērijas līdz trim uzvarām pirmajā mačā „Nymburk” ilgu laiku spēja turēt līdzi rezultāta ziņā un vēl ceturtajā ceturtdaļā reāli pretendēja uz uzvaru.

Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām „Nymburk” samazināja atstatumu līdz minimumam (78:79), turklāt CSKA, kas šosezon VTB līgā zaudējusi tikai divās spēlēs, kļūdu dēļ čehiem bija arī vairākas iespējas pārņemt vadību un palielināt spriedzi. Tas gan neizdevās, un Miloša Teodosiča un Nando de Kolo aktivitāte ļāva CSKA atrauties un uzvarēt 95:87.

CSKA lielāko daļu punktu guva trīs spēlētāji – de Kolo sameta 20 un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles, Teodosičam 20 punkti, trāpot visus 11 soda metienus, bet Korijs Higinss sameta 21 punktu.

„Nymburk” sastāvā ar 20 punktiem rezultatīvākais bija Hovards Sentrūss, bet sarūpēt sensāciju patraucēja vājā soda metienu precizitāte – „Nymburk” trāpīja tikai 13 no 24 soda metieniem, kamēr CSKA realizēja 35 no 39 mēģinājumiem.

VTB līgas ceturtdaļfināli

KomandasSērijā
CSKA-Nymburk1-0
Unics-Nizhny Novgorod0-0
Khimki-Lokomotiv0-0
Zenit-Avtodor0-0

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ Официальный сайт — Баскетбол |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 22:43, pirms 8 gadiem
Daņa Fox rakstīja: Kadas grutibas ? Pipedami spele sslipee kombinācijas un relaxaa skrien fenerbahce tapat bus cempioni teicu jau rudenī
Kāds 'Fenerbache' sakars ar VTB?