Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Siliņš un Bonna Eiropas kausa pusfinālu sāk ar minimālu uzvaru viesos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Siliņš un Bonna Eiropas kausa pusfinālu sāk ar minimālu uzvaru viesos
Ojārs Siliņš
Foto: fiba.com

FIBA Eiropas kausa pusfināla pirmajā spēlē Bonnas "Telekom Baskets" izbraukumā ar 77:76 pārspēja "Nanterre 92", sperot soli fināla virzienā. Ojārs Siliņš spēlēja 12:31 minūtes. Atbildes spēle notiks 5. aprīlī Bonnā.

Spēles ievadā labāku sniegumu demonstrēja Vācijas komanda, kas piecu minūšu laikā ieguva septiņu punktu pārsvaru. Tomēr pirmās trešdaļas beigās vairāk nekā trīs minūtes neizdevās iemest no spēles, kamēr sāncenši realizēja tālmetienu līdz ar sirēnu – 17:17.

"Nanterre 92" pārņēma vadības grožus, ieguva piecu punktu vadību, bet lielajā pārtraukumā ar plus viens (35:34) devās "Telekom Baskets". Pie atspēlēšanās roku pielika arī Ojārs Siliņš, kurš 70 sekundes līdz pauzei realizēja divu punktu metienu.

Abas komandas turējās līdzās līdz pat beigām. Cīnoties ar problēmām uzbrukumā, Bonnai bija piecu punktu pārsvars, taču laukuma saimnieki atbildēja ar 6:0 izrāvienu. Beigās "Telekom Baskets" iniciatīvu uzņēmās Džulians Gembls, kura precīzie metieni atnesa uzvaru ar 77:76, lai gan nespēlēja līderis Raiens Tompsons. Atbildes mačs tieši pēc nedēļas.

Ojārs Siliņš, kurš atgriezās pēc savainojuma izārstēšanas, laukumā pavadīja 12 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā guva divus punktus. Viņš realizēja vienīgo divpunktu, taču netrāpīja vienīgo tālmetienu. Latvieša kontā arī divas atlēkušās bumbas (viena uzbrukumā), viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, kā arī viena piezīme. Laukumā atrodoties Siliņam, Bonnas komanda guva par diviem punktiem vairāk nekā sāncenši.

Izmantotie resursi:
International Basketball Federation (FIBA) -...