Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģim septiņi punkti un zaudējums

Egils Broks
Egils Broks
Eiropas kausa izcīņas spēlē ''Sevilla'' piekāpās (72:82) ''Charleroi''.
Kristaps Porziņģis 19:20 minūtēs guva septiņus punktus (2p 3/6, 1p 1/2), izcīnīja piecas bumbas zem groziem, divas reizes kļūdījās, pārķēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, izprovocēja divas piezīmes un nopelnīja otro labāko lietderības koeficientu komandā 10.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2014-11-29 10:13, pirms 9 gadiem
Priekš jauna garā spēlētāja ļoti ok. Patīk, ka šajā spēlē nav ar trīnīšiem aizrāvies. Vajag gan iekšā iet, gan trīnīšus mest, nevis tikai no perimetra uzbrukt. Tad būs daudz bīstamāks uzbrukumā, jo sedzējs nezinās vei metienu vai caurgājienu segt.

Tā kā forši, ka caurgājienā vairākus grozus iemeta un arī garām aizmestie pustālie bija labi metieni, kas gandrīz iekrita.

Galvenais pēc iespējas dažādāk uzbrukumā spēlēt, ja prasmes to atļauj. To var teikt par lielāko daļu LV jauno talantu - Bertānu junioru, Timmu, Porziņģi utt. Paši sevi ierobežo, uzbrūkot pārsvarā no trīnīša tikai.