Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Janičenoks: "Brauns ir komandas motors"

Janičenoks: "Brauns ir komandas motors"
Kristaps Janičenoks
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f64

Latvijas basketbola čempionvienības "VEF Rīga" kapteinis Kristaps Janičenoks intervijā VTB Vienotās līgas pārstāvjiem atklājis, ka šosezon komanda piekopj atšķirīgu spēles stilu. Tāpat basketbolists atklājis neveiksmīgā sezonas sākuma iemeslus.

Latvijas čempiona "VEF Rīga" kapteinis Kristaps Janičenoks sacīja, ka, viņaprāt, neveiksmīgā sezonas starta iemesls bija nepietiekami ilgais sagatavošanās posms. Basketbolists norādīja, ka dažādu iemeslu dēļ (valstsvienību vai savainojumu) spēlētāji kopā sanākuši tikai pirms paša sezonas sākuma, tāpēc vēl nebija paguvuši saspēlēties un aizvadīt pietiekami daudz treniņu kopā.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, komandā vairs neesot tik izteikta līdera, kāds bija Roulends, pie tam galvenais treneris Ramūns Butauts liekot uzvaru uz spēlēšanu zem groza, nevis tālmetieniem, norādīja Janičenoks.

Tāpat "VEF Rīga" kapteinis sacīja, ka, viņaprāt, nav vajadzības salīdzināt Roulendu un komandas jauno saspēles vadītāju Dī Braunu. Brauns vairāk iesaistot spēlē savus komandas biedrus, labāk izprot Eiropas basketbolu un labāk jūtas Eiropas apstākļos. "Brauns ir komandas motors. Viņš ļoti daudz laika pavada ar bumbu un no viņa atkarīgs teju katrs mūsu uzbrukums," atzina Janičenoks.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-28 21:57, pirms 10 gadiem
Labākais kas var notikt ar VEF ir, dabūt Vecvagaru, un Bērzs izvelk smadzenes no sēžamvietas un turpina spēlēt VEFā!
, 2013-11-28 22:46, pirms 10 gadiem
Vinš ļoti daudz laika pavada ar bumbu.. Taisnība, tikai vairums gadījumu pārāk ilgi tur to bumbu un uzbrukuma nav... Nav melnajiem raksturīgā plastiskuma tam Braunam..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-29 13:06, pirms 10 gadiem
elvels rakstīja: Pa lielam VEF ar Bērziņu un to atlētisko Lavalu būtu pavisam cita komanda - EUROCUP nākošā kārta kā minimums..
Njā, tā jau būtu Eirolīgas blice - Lavals, Bērzs, Bajramovičs, Janičenoks, Bērziņš...
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.