Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" sāncenšiem zaudējumi vietējos čempionātos

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspils" sāncenšiem zaudējumi vietējos čempionātos
Dešona Vudsa 32 punkti nepalīdzēja "Skyliners" uzvarēt.
Foto: deutsche-bank-skyliners.de

Kārtējos nacionālo čempionātu mačos zaudējumus piedzīvojuši BK "Ventspils" sāncenši FIBA Izaicinājuma kausa B grupā Vācijas "Skyliners", Ukrainas "Khimik" un Izraēlas "Maccabi Haifa", turklāt visas komandas paklupa izbraukumā.

Vācijas Bundeslīgas vicelīderi "Skyliners" Berlīnē spēlēja ar "Alba" basketbolistiem un iesāka maču pat ļoti iespaidīgi - pēc desmit minītēm 28:15, puslaika noslēguma 44:35 viesu labā. Pēc pārtraukuma viss sagriezās kājām gaisā, jo nu jau veiksmīgāk ar punktu gūšanu klājās laukuma saimniekiem. Pirms pēdējām desmit minūtēm viņiem vēl bija trīs punktu deficīts (57:60), bet komanda turpināja pakaļdzīšanos, kas arī vainagojās panākumiem. "Alba" svinēja uzvaru 81:77, tā turnīra tabulā uzvaru ziņā noķerot "Skyliners", turklāt Berlīnes klubs aizvadījis par trim mačiem mazāk. Rezultatīvākais Frankfurtes komandā šajā mačā bija Dešons Vudss, kura rēķina 32 punkti.

Izraēlas Superlīgas čempionātā nemazāk dramatiskā cīņā neveiksmi piedzīvoja ventspilnieku nākamie pretinieki Izaicinājuma kausā "Maccabi Haifa" basketbolisti. Viņi izbraukumā spēlēja ar "Maccabi" no Ašonas pilsētas un pēc pirmā puslaika bija vadībā 34:33. Spēles turpinājumā nedauz veiksmīgāki tomēr bija laukuma saimnieki, svinot uzvaru 75:72. Haifas komandā ar 17 punktiem rezultatīvākais bija Silveins Landesbergs, bet Marko Kilingsvorsa rēķinā "double-double" - 10 punkti un 11 bumbas. "Maccabi Haifa" nacionālajā čempionātā uzvarējusi vien divās no septiņām spēlēm un turnīra tabulā šobrīd ieņem septīto vietu desmit komandu konkurencē, tiesa gandrīz vienādi tuvu ir gan pēdējā, gan ceturtā vieta. Intersanti, ka savu līdzjutēju priekšā komanda vēl nav uzvarējusi.

"VEF" sāncenši ULEB Eiropas kausā "Hapoel" piedzīvoja otro zaudējumu septiņos mačos, savā laukumā ar 66:75 piekāpjoties "Maccabi Rishon". 19 punktus guva Džeisons Ričš, bet Braiens Rendls guva 17 punktus, izcīnija deviņas bumbas pie groziem un piecas reizes rezultatīvi piespēlēji. Jeruzalemes komanda turnīra tabulā šobrīd ir trešā.

Južnijas "Khimik" Ukrainas Superlīgas mačā tikās ar "Budevelnik", un šajā mačā uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks. Pirmo puslaiku savā labā noslēdza viesi (32:25), bet otrajā mājinieki atspēlējās un pēc 40 spēles minūtēm tablo vēstīja 60:60. Pagarinājumā nedaudz veiksmīgāki bija Superlīgas vicelīderi "Budevelnik" spēlētāji, izcīnot uzvaru 71:69. "Khimik" rindās Trevis Gerisons gva 21 punktu un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas.

Šajā mačā Južnijas klubā vēl nespēlēja 210 cm garais Bosnijas uzbrucējs Edins Bavčičs, kurš šonedēļ pievienojies komandai. Bavičičs pērn aizvadīja desmit spēles Eiroligā Ļubļanas "Olimpija" sastāvā, bet vasarā Bosnijas izlases rindās cīnījās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā (10,1 punkts, 5,9 bumbas). Ar trim uzvarām 16 spēlēs "Khimik" basketbolisti joprojām ieņem pēdējo, 13. vietu.

Izmantotie resursi
Суперліга - Офіційний сайт. Головна сторінка
īšäģś äģéāä - ģéāś ģåčå, ģéāś äņģ łģ äėćåųńģ...
Beko Basketball Bundesliga - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-29 01:10, pirms 13 gadiem
minchux21 rakstīja: nju viss weel priekshaa...
WEEL - Wikipedia, the free encyclopedia