Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Siliņa "Grissin Bon" otrais zaudējums Eiropas kausā

Siliņa "Grissin Bon" otrais zaudējums Eiropas kausā
Rimants Kaukēns
Foto: LaPresse/Scanpix

Eiropas kausa izcīņas A apakšgrupas spēlē otrdienas vakarā neveiksmi piedzīvoja Ojāra Siliņa pārstāvētā Itālijas komanda Redžo d’Emīlijas „Grissin Bon”.

Itālijas klubs savā laukumā ar 59:66 piekāpās Francijas komandai „Strasbourg IG”, bet Siliņš muskuļa savainojuma dēļ joprojām nevarēja palīdzēt savai komandai.

Rezultatīvākais "Grissin Bon" komandā ar 13 punktiem bija lietuvietis Rimants Kaukēns, bet 12 punktus pievienoja Andrea Činčarīni. "Strasbourg" rindās ar 16 punktiem izcēlās Ali Traore, bet 13 punktus guva Aksels Tupane.

Atgādinām, ka turnīra pirmajās divās spēlēs „Grissin Bon” savā laukumā ar 70:67 pieveica Jāņa Strēlnieka Bambergas „Brose Baskets” un ar 76:88 izbraukumā piekāpās Francijas klubam „Paris-Levallois”.

A apakšgrupas kopvērtējumā Redžo d'Emīlijas komanda ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem ieņem pirmspēdējo, piekto vietu, bet "Strasbourg" ar trim uzvarām trīs mačos ir pārliecinoši apakšgrupas līderi.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

     [+] [-]

, 2014-10-29 07:45, pirms 9 gadiem
Lietuvas mafija tur visu pārņēmusi