Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Flamengo" uzvar Eirolīgas čempionus un iegūst Starpkontinentālo kausu

"Flamengo" uzvar Eirolīgas čempionus un iegūst Starpkontinentālo kausu
Foto: flamengo.com.br

Par FIBA Starpkontinentālā kausa ieguvēju šovakar Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro kļuva vietējais klubs "Flamengo", kas atbildes mačā ar 90:77 pārspēja ULEB Eirolīgas čempionus Telavivas "Maccabi Electra".

Piektdien abu komandu pirmajā tikšanās reizē "Maccabi Electra" pieveica mājiniekus ar 69:66, tādējādi divu spēļu summā Brazīlijas komanda bija pārāka ar 156:146.

Atbildes spēlē "Flamengo" labā 24 punktus guva argentīnietis Nikolass Laprovitola, bet 22 punktus pievienoja amerikānis Džeroms Mejinse. "Maccabi Electra" rindās ar 28 punktiem izcēlās Džeremijs Pargo, bet 15 punktus sakrāja Kīts Heinss.

Pēc pirmā puslaika mājiniekiem bija desmit punktu pārsvars (46:36), taču pēdējās ceturtdaļas sākumā "Flamengo" bija vairs tikai +1 (64:63). Tomēr atlikušajā laikā Brazīlijas komandai izdevās atjaunot vismaz desmit punktu pārsvaru un nosargāt uzvaru gan mačā, gan divu spēļu summā.

Eirolīgas čempioni oktobra sākumā aizvadīs arī divas spēles Ziemeļamerikā, tiekoties ar NBA komandām - 5. oktobrī pretī stāsies bijušā Izraēlas kluba galvenā trenera Deivida Blata vadītā Klīvlendas "Cavaliers", bet 7. oktobrī - Bruklinas "Nets" komanda.

Izmantotie resursi:
euroleague.net