Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" lauž līgumu ar E.Lorbeku

"Barcelona" lauž līgumu ar E.Lorbeku
Erazems Lorbeks (ar bumbu)
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Spānijas basketbola klubs "Barcelona" pārtraucis līgumu ar pieredzējušo slovēņu uzbrucēju Erazemu Lorbeku, kurš Barselonas komandu pārstāvēja iepriekšējās četrās sezonās.

30 gadus vecais Slovēnijas uzbrucējs Erazems Lorbeks aizvadītajā sezonā piedalījās 34 spēlēs Spānijas čempionātā, gūstot vidēji 7,3 punktus un izcīnot 2,5 atlēkušās bumbas. Eirolīgā slovēņu uzbrucējam nedaudz labāka statistika – astoņi punkti un 2,7 bumbas zem groziem 19 spēlēs.

Spāņu "Barcelona" E.Lorbeks pievienojās 2009.gadā, parakstot trīs gadu līgumu. 2012.gadā vienošanās tika pagarināta vēl uz trijiem gadiem, taču nākamsezon slovēnis spēlēs citā komandā – pēc abpusējas vienošanās spēka uzbrucēja pozīcijā spēlējošā basketbolista līgums ir lauzts. 2010.gadā E.Lorbeks palīdzēja Barselonai uzvarēt Eirolīgā, bet divus gadus vēlāk iekļuva Eirolīgas sezonas simboliskajā pieciniekā.

Aizvadītajā sezonā slovēņu uzbrucēju mocīja ceļgala savainojums, kas nav līdz galam izārstēts. Traumas dēļ E.Lorbeks izlaidīs Pasaules kausu izcīņu, turklāt iespējams, ka sportistam tiks veikta operācija.

2005.gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā slovēni ar 46.numruu izvēlējās Indiānas "Pacers", bet sešus gadus vēlāk aizmainīja tiesības uz Sanantonio "Spurs". Savas karjeras laikā E.Lorbeks ir spēlējis arī Maskavas CSKA, Itālijas klubos "Fortitudo" un "Lottomatica", kā arī spāņu "Unicaja". Bijušais "Barcelona" uzbrucējs Slovēnijas izlasi ir pārstāvējis četros Eiropas čempionātos no 2005. līdz 2011.gadam.

Izmantotie resursi:
Barça Baloncesto | FC Barcelona

  -1 [+] [-]

, 2014-08-28 11:06, pirms 10 gadiem
esmu šokā

  +2 [+] [-]

, 2014-08-28 13:32, pirms 10 gadiem
nu jā, bet ja nav veselības, tad nav ko turēt. bizness ir bizness
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-28 15:37, pirms 10 gadiem
chuuw rakstīja: Kurš paņems šo labo spēlētāju? Pēdējā laikā labi sācis mest arī 3nīšus, ko agrāk praktiski vispār nedarīja..
Muļķības, vienmēr ir metis troikas.

Lorbeks diezgan stabila vērtība bija Barsā, varbūt pēdējā laikā neliels regress bijis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja