Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

NBA čempions Kuzmičs atgriežas Eiropā, spēlēs "Panathinaikos"

Andrejs Siliņš

NBA čempions Kuzmičs atgriežas Eiropā, spēlēs "Panathinaikos"
Ogņens Kuzmičs
Foto: AP/Scanpix

Jūnijā par Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) čempionu Goldensteitas "Warriors" sastāvā kļuvušais serbu centrs Ogņens Kuzmičs pēc divu gadu prombūtnes nolēmis atgriezties Eiropā un parakstījis līgumu ar Grieķijas vicečempioni Atēnu "Panathinaikos".

25 gadus vecais Kuzmičs, kurš Serbijas izlases treniņnometnē cīnās par vietu sastāvā uz Eiropas čempionāta finālturnīru, pēdējās divas sezonas pavadīja okeāna viņā pusē. 2012. gada draftā "Warriors" izvēlējās Kuzmiču ar 52. numuru un, vēl sezonu pavadījis Spānijā, 2013. gadā Kuzmičs devās uz ASV.

Tiesa, pie sevis apliecināšanas Kuzmičs īsti netika, divu sezonu laikā laukumā izejot vien 37 regulārās sezonas mačos, vidēji 4,4 minūtēs gūstot 1,3 punktus. Abās sezonās Kuzmičs vairākas reizes tika nosūtīts uz Attīstības līgu un šogad izcēlās, kļūstot par čempionu gan NBA, gan NBA Attīstības līgā.

213 centimetrus garais Kuzmičs, kurš dzimis un audzis Bosnijā, bet izvēlējies pārstāvēt Serbiju starptautiskajā arēnā, profesionāļa karjeras laikā spēlējis Bosnijā un Hercegovinā, Somijā un Spānijā, bet tagad pārstāvēs "Panathinaikos" Grieķijā.

Nākamā būs Kuzmiča debijas sezona ULEB Eirolīgā.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-28 00:14, pirms 9 gadiem
Jaunais Pao treneris Dzodzevics jau savaacis pie seviim 3.serbu - Pavlovichs, Raduljica, Kuzmichs. Visi shie ir ar NBA pieredzi, taapat kaa skaljaakais komandas jaunieguvums Kalatess.
Vinju niknaakie pretinieki Olympiakos tikmeer parakstiijushi liigumu ar citu Serbijas izlases kandidatu, centru Milutinovu, kuru shii gada drafta 1.kaartaa ar 26. numuru izveleejas Sanantonio.

  +3 [+] [-]

, 2015-07-28 00:14, pirms 9 gadiem
Panathinaikos audze muskulus, malaci! Nakamsezon japanem eiroligas tituls, tas tik butu finals, Panathinaikos pret Csk un kura kartejo reizi krievi pakas!

     [+] [-]

, 2015-07-28 00:16, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jaunais Pao treneris Dzodzevics jau savaacis pie seviim 3.serbu - Pavlovichs, Raduljica, Kuzmichs. Visi shie ir ar NBA pieredzi, taapat kaa skaljaakais komandas jaunieguvums Kalatess.
Vinju niknaakie pretinieki Olympiakos tikmeer parakstiijushi liigumu ar citu Serbijas izlases kandidatu, centru Milutinovu, kuru shii gada drafta 1.kaartaa ar 26. numuru izveleejas Sanantonio.
Tu tur laikam labi informets esi, varbut zini kas Pao paliek no pernas sezonas?

     [+] [-]

, 2015-07-28 00:23, pirms 9 gadiem
Honey Monster rakstīja: Tu tur laikam labi informets esi, varbut zini kas Pao paliek no pernas sezonas?
uz sho jautajumu gan nespeeshu atbildeet.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-28 00:30, pirms 9 gadiem
Ganjau pieredzejusie buki Batista ar Diamantidi bus palikusi. Zel ka Blumam neizdevas izkarot vietu sastava, bet nu ja skatas kas nak vieta, tad ambicijas augstas Pao!

  +4 [+] [-]

, 2015-07-28 00:35, pirms 9 gadiem
Honey Monster rakstīja: Ganjau pieredzejusie buki Batista ar Diamantidi bus palikusi. Zel ka Blumam neizdevas izkarot vietu sastava, bet nu ja skatas kas nak vieta, tad ambicijas augstas Pao!
CSKA gribot nocelt Printezi no Olympiakos, cerams, ka neizdosies.

     [+] [-]

, 2015-07-28 01:36, pirms 9 gadiem
Panathinaikos garais gals būs traks ar Raduļicu priekšgalā