Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlnieka "Olympiacos" par nesamaksātām algām nonāk Eirolīgas uzraudzībā

Andrejs Siliņš

Strēlnieka "Olympiacos" par nesamaksātām algām nonāk Eirolīgas uzraudzībā
"Olympiacos" soliņs un galvenais treneris Deivis Blats. Foto: Zumapress.com / Scanpix

Grieķijas basketbola superklubs Pirejas "Olympiacos" nonācis ULEB Eirolīgas menedžmenta kontroles komisijas uzmanībā pēc sūdzību saņemšanas par spēlētājiem nesamaksāto atalgojumu.

Eirolīgas menedžmenta kontroles komisija likusi Finanšu jautājumu panelim monitorēt situāciju "Olympiacos" klubā, lai konstatētu situāciju ar Finansiālās stabilitātes un Godīgas spēles principu regulu ievērošanu. Par to māc šaubas pēc tam, kad Eirolīgas Spelētāju asociācija iesniegusi sūdzību par spēlētājiem ilgstoši neizmaksāto atalgojumu.

Šādas notikumu attīstības nākamais solis paredz, ka 30 dienu laikā Finanšu jautājumu panelim jāsniedz lēmums par konstatēto situāciju. Pēc šī lēmuma saņemšanas Eirolīgas vadība izvērtēs nākamos soļus jautājuma risināšanā - vai turpināt lietas risināšanu ar nākamajiem lēmumiem vai arī konstatēt pārkāpumu neesamību.

"Olympiacos" šajā sezonā pārdzīvo grūtus laikus - komanda nespēja kvalificēties Eirolīgas izslēgšanas turnīram, konfliktēja ar Atēnu "Panathinaikos" un Grieķijas līgas vadību, kā rezultātā nedevās laukumā ceturtdaļfināla cīņā pret "Panathinaikos" un tika izslēgta no augstākās divīzijas. Klubs negrasās startēt Grieķijas otrajā līgā un cer, ka tiks pieņemts Adrijas līgā.

Eirolīgas vadība norādīja, ka "Olympiacos" nespēlēšana vietējā čempionātā nebūs iemesls kluba izslēgšanai no Eirolīgas, tomēr tagad notikušais situācijai piešķir papildus dimensiju. Tiek baumots, ka atsevišķem "Olympiacos" spēlētājiem alga nav izmaksāta daudzu mēnešu garumā.

Jānim Strēlniekam līgums ar "Olympiacos" beidzas šovasar.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-28 14:25, pirms 5 gadiem
Jankam veiksmi kādā stabilākā klubā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja