Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Peiners rezultatīvākais uzvarā pār Spānijas čempionāta līderi

Agris Suveizda

Peiners rezultatīvākais uzvarā pār Spānijas čempionāta līderi
Žanis Peiners
Foto: Kostas Dimitriadis

FIBA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē uzvaru svinēja Žaņa Peinera pārstāvētais Grieķijas klubs Saloniku PAOK, kas savā laukumā ar rezultātu 66:63 apspēlēja Spānijas čempionāta līderi "Tenerife". Rēzeknietis ar 15 punktiem bija rezultatīvākais komandā.

Saloniku PAOK atradās vadībā lielāko daļu spēles un otrās ceturtdaļas vidū ieguva 12 punktu pārsvaru (29:17). Trešajā ceturtdaļā vadību pārņēma "Tenerife" (44:42), taču uz pavisam neilgu brīdi un Taduss Makfadens ceturkšņa izskaņā no tālās distances atjaunoja 11 punktu starpību (57:46). Mājinieku uzvara īsti vairs netika apdraudēta, tomēr Āronam Dornekampam pamatlaika izskaņā ar precīzu tālmetienu izdevās starpību samazināt līdz nieka trim punktiem (63:66).

Žanis Peiners laukumā devās starta pieciniekā un aizvadīja 27 minūtes un 31 sekundes. Rēzeknietis ar 15 punktiem bija rezultatīvākais komandā un minūti līdz beigām ar precīziem soda metieniem apslāpēja vienu no viesu pakaļdzīšanās mēģinājumiem, panākot 66:60. Peineram arī piecas atlēkušās bumbas, četras piezīmes, divas kļūdas un 15 efektivitātes punkti. 13 punkti un desmit atlēkušās bumbas amerikāņu garajam spēlētājam Kītam Klentonam, bet viesiem 19 punkti un 12 atlēkušās bumbas jau pieminētajam Dornekampam.

PAOK grupu turnīrā spēlēja vienā grupā ar "Ventspili" un ar septiņām uzvarām un septiņiem zaudējumiem ierindojās ceturtajā vietā. Kurzemnieki ar identisku bilanci bija piektie. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā PAOK tika galā ar Belgradas "Partizan" (74:76, 82:78). Tikmēr "Tenerife" grupā ar 11 panākumiem un trim neveiksmēm izcīnīja pirmo vietu, automātiski iekļūstot ceturtdaļfinālā.

"Tenerife" ar 16 uzvarām 21 spēlē ir Spānijas čempionāta pašreizējā līdere, apsteidzot arī tādas komandas kā "Baskonia" (15-6), "Valencia" (15-5), Madrides "Real" (15-5) un "Barcelona" (14-6). Atbildes spēle paredzēta 8. martā, un dueļa uzvarētāja tiks noteikta divu spēļu summā.

Izmantotie resursi:
PAOK v Iberostar Tenerife Boxscore - Basketball...

  +1 [+] [-]

, 2017-02-28 22:48, pirms 7 gadiem
spēle gan bija haotiska un nervoza. neskatoties uz to, ka brīžiem bija grūti saprast ko un kāpēc Žans dara laukumā, viņš pamanījās kļūt par labāko paok špīleri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-02-28 23:27, pirms 7 gadiem
merikikifans rakstīja: sūveizdberj,kādi soda metieni?vai tad nav brīvmetieni?ātri,izlabo!
Par to ir spējīgs tikai Toļiks iespringt, gala līnija vai vārtu līnija, soda metieni vai brīvmetieni. Kāpēc kāds uzņemams apgalvot, ka kāds no variantiem ir pareizāks? Kāpēc pēc soda nevar būt soda metiens?
Slēpts komentārs: Ernijzz

  +4 [+] [-]

, 2017-03-01 01:42, pirms 7 gadiem
merikikifans rakstīja: sūveizdberj,kādi soda metieni?vai tad nav brīvmetieni?ātri,izlabo!
Agri, Vai Bija Taa veerts sapist visu ar saviem Berijiem?? Agraak Bija forshi Forsbergs, piemeeram, Vai Henriks Larsons... Tagad Laashoni un Kaashoni... Ja godiigi, pretiigi, klausiities un rakstiit... Atceros, rakstiji Tur baigos pamatojuma rakstus, tachu valoda ir Taa, Ko veidojam pashi, ne kau kaadi cilveeki augstaak... Laashons...😂🙈

     [+] [-]

, 2017-03-01 06:48, pirms 7 gadiem
Vot tā ir blice ar paut1em. Divu spēļu summā vinnēja partizāņus, tagad cīnās ar Tenerifi!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 07:47, pirms 7 gadiem
Kadrs23 rakstīja: Agri, Vai Bija Taa veerts sapist visu ar saviem Berijiem?? Agraak Bija forshi Forsbergs, piemeeram, Vai Henriks Larsons... Tagad Laashoni un Kaashoni... Ja godiigi, pretiigi, klausiities un rakstiit... Atceros, rakstiji Tur baigos pamatojuma rakstus, tachu valoda ir Taa, Ko veidojam pashi, ne kau kaadi cilveeki augstaak... Laashons...😂🙈
vispār nē, daudz veido valodas likums ne paši

  -1 [+] [-]

, 2017-03-01 08:33, pirms 7 gadiem
No izlases atceros kā bezjēdzīgu, bezpalīdzīgu, nederīgu sienāzi. Kkas mainījies?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 08:34, pirms 7 gadiem
Brālītis un Kāšons...
(vai tiešām to cenšas panākt Ahris Sveizda?)
Atbildes spēlē un savās mājās Tenerife Žanim pārbrauks pāri kā Ušakova tramvajs butei. Vēl kas - lietot apzīmējumu "rēzeknietis" Peinera gadījumā ir pārlieku glupi. Viņš visu laiku uz treniņiem un spēlēm Rīgā, Ventspilī un Salonikos braukā no Režicas???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-01 10:24, pirms 7 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Brālītis un Kāšons...
(vai tiešām to cenšas panākt Ahris Sveizda?)
Atbildes spēlē un savās mājās Tenerife Žanim pārbrauks pāri kā Ušakova tramvajs butei. Vēl kas - lietot apzīmējumu "rēzeknietis" Peinera gadījumā ir pārlieku glupi. Viņš visu laiku uz treniņiem un spēlēm Rīgā, Ventspilī un Salonikos braukā no Režicas???
Njā Suveizdas jaunskungs nezināja, ka ar savu etnisko izcelsmi Latvijā lepojās tikai liepājnieki un cēsinieki, visiem pārējiem tas ir dziļi vienaldzīgi, savukārt rīdzienieki lielākoties visus uzskata par pāķiem.

     [+] [-]

, 2017-03-01 10:45, pirms 7 gadiem
Edgars rakstīja: Njā Suveizdas jaunskungs nezināja, ka ar savu etnisko izcelsmi Latvijā lepojās tikai liepājnieki un cēsinieki, visiem pārējiem tas ir dziļi vienaldzīgi, savukārt rīdzienieki lielākoties visus uzskata par pāķiem.
Valmierieši!