Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Avtodor" pakutina nervus "Khimki", tomēr ielaiž 100 punktus un zaudē

"Avtodor" pakutina nervus "Khimki", tomēr ielaiž 100 punktus un zaudē
Rims Kurtinaitis. Foto: TASS/Scanpix

Dienas vienīgajā spēlē VTB līgā astotajā vietā esošā Saratovas „Avtodor” sagādāja problēmas vicelīderei „Khimki”, beigās tomēr piedzīvojot zaudējumu ar 92:100

Šodien pirmo spēli pēc atgriešanas komandā pie "Khimki" stūres aizvadīja lietuviešu speciālists Rims Kurtinaitis, ar kuru vienība no Maskavas apgabala savulaik izcīnījusi vienīgo titulu VTB līgā. Lai gan par spēles pārliecinošo favorīti tika uzskatīta Eirolīgas vienība „Khimki”, tomēr mājinieki jau pirmajā ceturtdaļā parādīja zobus meistarīgiem pretiniekiem, un tās lielāko daļu bija vadībā. Tomēr „Avtodor” pārsvars nepārsniedza trīs punktus, un „Khimki” to vairākkārt atspēlēja, bet pēc pirmajām desmit minūtēm rezultāts bija 23:26 par labu viesiem.

Otrajā ceturtdaļā „Khimki” izdevās nedaudz atrauties, tomēr „Avtodor” turpināja meklēt izdevības, un arī pirms lielā pārtraukuma viesiem bija vien trīs punktu pārsvars – 47:50. Saratovas komanda parūpējās par intrigu arī nākamajā ceturtdaļā, uzvarot to ar 23:21, un pirms izšķirošajām desmit minūtēm rezultāts bija 70:71.

Tomēr pēdējā ceturtdaļā „Avtodor” vairs nebija tik daudz spēka, bet „Khimki” parādīja savu augsto klasi, sev vajadzīgajā brīdī izraujot uzvaru – 92:100. Par rezultatīvāko viesu sastāvā kļuva Antonio Krokers ar 18 punktiem, savukārt, Stefans Markovičs atzīmējās ar 12 punktiem un astoņām piespēlēm. „Avtodor” labākais spēlētājs – Trē Goldens, kuram 23 punkti un 12 piespēles.

„Khimki” palika otrajā vietā ar 12 uzvarām 14 spēlēs, arī „Avtodor” saglabāja astoto pozīciju – 14 mačos Saratova tikusi pie sešiem panākumiem.

VTB līga, 28. janvāris

Avtodor – Khimki 92:100 (23:26; 24:24; 23:21; 22:29)

Izmantotie resursi:
VTB United League | VTB United League