Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Butauts: "Leģionāru kritikai šobrīd liela pamata nav"

Butauts: "Leģionāru kritikai šobrīd liela pamata nav"
Ramūns Butauts
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Spēle izvērtās, kādu to prognozējām. Bija grūti gaidīt vieglu atrisinājumu, zinot, ka "Kalev/Cramo" apspēlēja komandas, kurām mēs zaudējām bez variantiem," izcīnot ceturto uzvaru Eiropas kausa izcīņas G grupā, basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts atzina, ka pretinieki no Tallinas spēlējuši labāk nekā pirmajā tikšanās reizē.

Vlads Moldoveanu, "Kalev/Cramo" spēlētājs

"Pirmajā puslaikā bijām pazuduši un pārāk daudz kļūdījāmies. Otrajā puslaikā cīnījāmies daudz labāk, taču izgāztais sākums traucēja pacīnīties par uzvaru."

Allars Varraks, "Kalev/Cramo" galvenais treneris

"VEF jau pagājušajā sezonā apliecināja, ka ir augsta līmeņa komanda. Šosezon viņu sniegumā vērojama nestabilitāte, taču labu izpildītāju netrūkst. Lai viņus pieveiktu, mums labi jāspēlē visas 40 minūtes, citādi VEF pārākums visos elementos kļūst acīmredzams.

Šķēle daudzus gadus ir bijis svarīga komandas sastāvdaļa. Vēlos viņu redzēt atpakaļ Tallinā, taču šī jautājuma izlemšana nav manā kompetencē. Lai sacenstos VTB līgā un Eiropas kausā, mums ir vajadzīgs tāds spēlētājs kā Šķēle. Nevar noliegt, ka viņam bijušas sliktas dienas, taču labajās dienās viņš pieder pie spēlētājiem, kuri var panākt lūzumu. Ja Šķēle izrādīs vēlmi atgriezties, pieņemšu viņu ar lielāko prieku.

Armands atstāja “Kalev” naudas dēļ. Trīs gadus atpakaļ viņam bija nopietnas problēmas. Palīdzējām Šķēlem, kad neviens viņam neticēja un negribēja noslēgt līgumu. Panācām, lai viņš atgūst formu un Šķēle vairāku gadu garumā pierādīja savu noderību. Nevaru komentēt jautājumu par viņa algas apmēru. Šķiroties Šķēle man pateica, ka viņam jāpadomā par sava finanšu stāvokļa uzlabošanu. Vēlu viņam visu labāko. Tagad meklējam papildinājumu."

Jānis Bērziņš, "VEF Rīga" spēlētājs

"Tallinas klubs spēlēja divas reizes labāk nekā pirmā apļa spēlē Igaunijā. Viņu snieguma uzlabošanās bija vērojama jau pagājušajā nedēļā, kad “Kalev/Cramo” savā laukumā pieveica “Banvit” un “Unics”. Mūsu spēlē varēja redzēt gan kāpumus, gan kritumus, taču, svarīgākais, ka spējām saņemties atbildīgākajos brīžos."

Ramūns Butauts, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Spēle izvērtās, kādu to prognozējām. Bija grūti gaidīt vieglu atrisinājumu, zinot, ka “Kalev/Cramo” apspēlēja komandas, kurām mēs zaudējām bez variantiem. Viņi izjauca mūsu pozicionālo spēli, centās atšķelt Braunu un uzspiest savu spēli. Nešaubos, ka nākamie pretinieki centīsies spēlēt līdzīgi. Leģionāru kritikai šobrīd liela pamata nav. Jā, Robinsonam bija neizteiksmīgāka spēle, taču vērojamas arī pozitīvas lietas. Viņš ērtāk jūtas ceturtā numura pozīcijā un sniedza lielu ieguldījumu uzvarā Skopjē. Turpinām meklēt jaunu saspēles vadītāju."


, 2013-11-27 22:34, pirms 10 gadiem
Nu to jau mēs i tā zinājām,kurš gan negribētu atstāt,ja viņam maksātu 500.euro par tādu smagu darbu.
, 2013-11-27 22:43, pirms 10 gadiem
Nevienmeer ir labi tikai dziities pakal naudai, jo taa arii var iebraukt veel lielaakaas auzaas
, 2013-11-27 22:47, pirms 10 gadiem
Es vienalga nesaprotu kā kautkādā Turcijas 2. līgā, kur līmenis zemāks kā Igaunijas basketbola līgā var maksāt milzīgas algas. Vismaz spriežot pēc tā, ka Kambis tur spēlē jau mūžību, tad algai jābūt diezgan nesliktai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-27 22:55, pirms 10 gadiem
Par 500eiro vairāk viņš stroikā ar varētu nopelnīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-27 23:45, pirms 10 gadiem
Nu jā, žēl ka Šķēlem tā.
Es tikai nesaprotu, kapēc par tādām lietām ir publiski jārunā - manuprāt, viņam no tā labāk pilnīgi noteikti nekļūst.
, 2013-11-27 23:45, pirms 10 gadiem
nu kāds laikam nemāk vest sarunas ar Žalgiri, ja Vecais joprojām nav VEFā!
, 2013-11-28 09:28, pirms 10 gadiem
Tak nejau kāds no jums domā, ka viņš tiešām par 500eur spēlē
Tā ir oficiālā naudas summa, kuru viņš saņem, jo Igaunijas tiesa viņu spiež maksāt parādus!
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
17

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.