Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Meieram pieci punkti komandas uzvarā VTB līgā

Meieram pieci punkti komandas uzvarā VTB līgā
Mārtiņš Meiers. Foto: BC Enisey

LETA. Latvijas izlases centra spēlētājs Mārtiņš Meiers sestdien guva piecus punktus VTB Vienotās līgas spēlē un palīdzēja Krasnojarskas "Enisey" komandai izcīnīt uzvaru - viesos ar rezultātu 95:73 (26:22, 22:20, 19:11, 28:20) pārspēja Minskas "Tsmoki" vienību, kuras treneru kolektīvā strādā latviešu speciālists Edmunds Valeiko.

Meiers šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā iemeta vienu no pieciem divpunktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, pārtvēra vienu bumbu, trīs reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja piecas piezīmes, tikdams pie pieciem efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 31 punktu bija amerikānis Džo Robersons, kamēr pretiniekiem 17 punktus iemeta Vitālijs Ļutičs.

Vienotās līgas kopvērtējuma līderes šobrīd ar četriem panākumiem tikpat dueļos ir Maskavas apgabala "Khimki" un Maskavas CSKA komandas, kamēr "Enisey" ar diviem panākumiem piecās cīņās ir astotā.

Tikmēr devīto vietu ar vienu uzvaru trīs mačos ieņem Jāņa Blūma pārstāvētā un Nikolaja Mazura trenētā Permas "Parma", bet turnīra tabulu ar četriem zaudējumiem četrās spēlēs noslēdz "VEF Rīga" un "Cmoki" komandas.


, 2018-10-27 20:37, pirms 5 gadiem
Karogspliivo rakstīja: Enisey 4. VTB!
Idiot, Tev nepietiek ar profilu crosbijs87?
Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
4

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.