Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Reaktīvais Kalpepers pievienojas "Limoges" un debitēs Eirolīgā

Andrejs Siliņš

Reaktīvais Kalpepers pievienojas "Limoges" un debitēs Eirolīgā
Rendijs Kalpepers
Foto: bcredoctober.com

Kolorītais amerikāņu aizsargs Rendijs Kalpepers, kurš pēdējās divās sezonās spēlēja VTB līgas vienībā Volgogradas "Krasny Oktyabr", oficiāli kļuvis par Francijas čempiones "Limoges" basketbolistu un jaunajā sezonā debitēs ULEB Eirolīgā.

26 gadus vecais Kalpepers pēdējās divās sezonās pārstāvēja Volgogradas komandu, lai gan pirms iepriekšējās sezonas neveiksmīgi mēģināja iekļūt Ķīnas Basketbola Asociācijas (CBA) vienībā "Northeast Tigers". Pagājušajā sezonā VTB līgā atlētiskais saspēles vadītājs vidēji nepilnās 33 minūtēs guva 21 punktu, izprovocēja 5,1 piezīmi, izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu un atdeva 2,7 rezultatīvas piespēles.

Tagad 183 centimetrus garais un 75 kilogramus smagais basketbolists noslēdzis līgumu ar "Limoges", kas pavasarī otro gadu pēc kārtas kļuva par Francijas čempioni un nodrošināja atgriešanos Eirolīgā. Kalpeperam, kurš karjeru 2011. gadā sāka Ukrainas superlīgā, nākamā būs debijas sezona Eiropas prestižākajā klubu turnīrā.

30 gadus vecais horvātu centrs Luka Žoričs pēc četru gadu pārtraukuma atgriezīsies dzimtenē, jo parakstījis līgumu ar pēdējo divu gadu Horvātijas čempioni Zagrebas "Cedevita". Pēdējās divas sezonas 211 centimetrus garais Žoričs spēlēja Stambulas "Fenerbahce", aizvadītajā sezonā Eirolīgā vidēji 13 minūtēs gūstot 5,8 punktus un izcīnot 2,9 atlēkušās bumbas. Jādomā, ka "Cedevita" sastāvā Žoričam būs krietni lielāka loma.

Savukārt Itālijas čempionvienība "Dinamo Sassari" parakstījusi jaunu līgumu ar amerikāņu aizsargu Deividu Loganu, kuram ir arī Polijas pase. Tāpat klubs esot vienojies par līgumu ar "Olympiacos" spēlējušo spēka uzbrucēju Brentu Petveju, NBA spēlējušo centru Džarvisu Varnado un citu NBA spēlējušo, pagājušosezon Varēzē pavadījušo vieglo uzbrucēju Kristianu Ejengu.

Polijas čempione "Stelmet Zielona Gora", kas nākamgad arī spēlēs Eirolīgā, vienojusies par sadarbību ar pieredzējušo amerikāņu aizsargu Dž.R.Reinoldsu, kurš pagājušo sezonu pavadīja Podgoricas "Budučnost" rindās Melnkalnē. Tāpat klubam jauns līgums ar 28 gadus veco poļu uzbrūkošo aizsargu Pšemislavu Zamojski, kurš paspējis kļūt jau par septiņkārtēju Polijas čempionu.

Savukārt Vācijas vicečempione Minhenes "Bayern", kas Eirolīgā spēlēs, pateicoties "wild card", šķīrusi ceļus ar serbu centru Vladimiru Štimacu, bet vietā piesaistījusi vāciešu centru Andreasu Zaifertu, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja "Artland Dragons" vienībā.

     [+] [-]

, 2015-07-27 17:39, pirms 9 gadiem
Punktu masina, atceros ka Arena Riga speleja, uzbrukuma darija ko gribeja.

     [+] [-]

, 2015-07-27 22:13, pirms 9 gadiem
Šis ir spridzeklis. Līdzīga tipa spēlētājs kā Nate Robinson.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-27 23:15, pirms 9 gadiem
Jakovich viņu uz nullites atstāja!