Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Luiss Skola plāno kļūt par Strautiņa komandas biedru Varēzē

Luiss Skola plāno kļūt par Strautiņa komandas biedru Varēzē
Luiss Skola. Foto: zumapress.com/Scanpix

40 gadus vecais argentīniešu basketbola veterāns Luiss Skola plāno nākamās nedēļas sākumā noslēgt līgumu ar Itālijas vienību "Varese", līdz ar to viņš kļūs par latvieša Artūra Strautiņa komandas biedru, vēsta portāla "Sportando" žurnālists Emiliāno Karkija.

Skola informējis Itālijas komandu, ka plāno spēlēt vēl vienu gadu. Paredzams, ka līgums tiks noslēgts pēc sistēmas 1+1, bet otrais gads nav argentīnieša prioritāte.

Nākamajā gadā plānots aizvadīt Tokijas olimpiskās spēles, kurām vajadzēja risināties jau šovasar. Skola vēl 2004. gadā ar Argentīnu kļuva par olimpisko čempionu, bet 2008. gadā tika pie bronzas.

Skola NBA spēlēja no 2007. līdz 2017. gadam, Hjūstonas "Rockets", Fīniksas "Suns", Indiānas "Pacers", Toronto "Raptors" un Bruklinas "Nets" rindās izceļoties ar vidēji 12 punktiem 743 regulārās sezonas spēlēs. Turpinājumā argentīnietis divas sezonas pavadīja Ķīnā, bet šosezon pārstāvēja Itālijas vienību Milānas "Olimpia", nepabeigtajā ULEB Eirolīgas turnīrā atzīmējoties ar vidēji 9,2 punktiem un 4,4 atlēkušajām bumbām 28 spēlēs.

Jūnija vidū 21 gadu vecais Strautiņš ar Varēzes komandu noslēdza līgumu pēc sistēmas 2+1. Jāpiezīmē, ka "Varese" komandā pagājušo sezonu pavadīja arī Latvijas izlases aizsargs Ingus Jakovičs. Sezonas laikā starp abām pusēm bijušas sarunas par sadarbības turpināšanu, taču koronavīrusa pandēmija smagi skārusi arī Itālijas basketbola klubus, tāpēc sarunas apstājušās, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.


, 2020-06-27 12:48, pirms 4 gadiem
Strautiņam mācīties no tāda leģendāra uzbrucēja būtu zelta vērts.
, 2020-06-27 22:24, pirms 4 gadiem
Jā, tā būs Strautiņam laba Skola.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
5

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
19

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Eirolīgā sāksies "play-off": "Real" un "Panathinaikos" pret pārspēļu uzvarētājām

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies ceturtdaļfinālu izspēle. Madrides "Real" cīnīsies pret citu Spānijas komandu "Baskonia", kamēr "Panathinaikos" uzņems Telavivas "Maccabi".