Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Latviešu pārstāvētās "Olympiacos" duelis pret CSKA "TVPlay" tiešraidē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latviešu pārstāvētās "Olympiacos" duelis pret CSKA "TVPlay" tiešraidē
Jānis Strēlnieks un Jānis Timma. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Ceturtdien, 28.februārī, un piektdien, 1.martā, TVPlay Sports pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas 24.kārtas spēles: Khimki - Daira Bertāna Milānas Olimpia, Baskonia - Kauņas Žalgiris, Fenerbahce - Anadolu Efes, Anžeja Pasečņika Herbalife - Panathinaikos, Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas Olympiacos Olympiacos - Maskavas CSKA un Rolanda Šmita Barcelona - Madrides Real. Baudi basketbolu TVPlay Sports!

Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas Olympiacos Olympiacos piektdien tiksies ar vienu no saviem priencipiālākajiem pretiniekim visā Eiropā - Maskavas CSKA (protams, neskaitot savus kaimiņus Panathinaikos). Kaut arī šajā gadījumā pareizāk būtu 'saskaitāmos' samainīt vietām - tieši Olympiacos ir CSKA principiālākie pretinieki. Lai kādi būtu Krievijas superkluba panākumi regulārajā sezonā, armijniekiem ne reizi nav izdevies pārvarēt Olympiacos barjeru Final Four turnīrā, reizi piekāpjoties finālā un trīs reizes pusfinālā. Pirmā apļa spēlē Maskavā CSKA izcīnīja uzvaru ar 69:65. Grieķijas klubam šajā spēlē būs jāiztiek bez Strēlnieka, kurš Latvijas izlases sastāvā mačā ar Melnkalni guva kājas muskuļa savainojumu.

Madars Bergmanis, TVPlay Sports komentētājs, Baskonia - Kauņas Žalgiris spēli:
“Daudz laika pagājis kopš komandu iepriekšējās tikšanās sezonas pirmajā spēlē. Toreiz Žalgiris reālu iespēju uzvarēt nebija. Nevienā citā spēlē Kauņas komanda nav tik viennozīmīgi zaudējusi cīņu par atlēkušajām bumbām. Četrus mēnešus vēlāk, pēc daudziem savainojumiem abās nometnēs, rezultāti nav tik labi, kādus abas komandas cerēja sasniegt. Baskonia izredzes sasniegt ceturtdaļfinālu joprojām var vērtēt kā labas, Žalgirs - kā niecīgas."

Māris Lindenbaums, TVPlay Sports komentētājs, par Barcelona - Madrides Real spēli:
“Grūti iedomāties divas citas Eiropas augstākā līmeņa basketbola komandas, kuras savā starpā spēlējušas vairāk nekā Barcelona ar Madrides Real (pielīdzināmi varētu būt vienīgi abi Grieķijas basketbola grandi). Tieši tāpēc šīm tikšanās reizēm tiek piedēvēti visdažādākie epiteti un saukļi, turklāt, pateicoties tam, ka Barcelona ir atgriezusies uz uzvaru takas, tie atgūst savu iepriekšējo gadu spozmi, jo atkal komandas savā starpā tiekas cīņā par augstākajiem mērķiem un arī tituliem. Spānijas karaļa kausa fināls nesen kā noslēdzies tieši ar šo komandu spēkošanos. Pēc skandalozās karaļa kausa finālspēles galotnes, emocijas pilnībā noteikti vēl nav norimušās un Real būs ļoti motivēti paņemt uzvaru, neraugoties uz to, ka spēle notiks Barselonā!"

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
Ceturtdien, 28.februārī, 18:45 Khimki - Milānas Olimpia
Ceturtdien, 28.februārī, 21:15 Baskonia - Kauņas Žalgiris
Piektdien, 1.martā, 21:15 Olympiacos - Maskavas CSKA

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
Ceturtdien, 28.februārī, 19:15 Fenerbahce - Anadolu Efes
Ceturtdien, 28.februārī, 21:45 Herbalife - Panathinaikos
Piektdien, 1.martā, 21:45 Barcelona - Madrides Real

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja