Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Bagatskis: "Pasaka beigusies. Jāuzrota piedurknes un jāstrādā."

Bagatskis: "Pasaka beigusies. Jāuzrota piedurknes un jāstrādā."
Ainars Bagatskis pēc spēles pret "Milano"
Foto: nn-basket.ru

"Kā Eirolīgā ierasts, spēli izšķīra nianses," pēc zaudējuma mājas spēlē pret Itālijas čempioniem "Milano" teica Ņižņijnovgorodas basketbola kluba galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Luka Banki, "Milano" treneris

"Mums tā ir ļoti svarīga uzvara. Spēlējām pret Ņižņiju “Top 16” turnīra pirmajā spēlē un piedzīvojām šokējošu startu. Papildus vēlējāmies reabilitēties par neveiksmi Itālijas kausa finālā. Tādējādi mūsu spēlētāji bija ļoti motivēti pierādīt, ka joprojām esam laba komanda.

Labi kontrolējām spēles ritmu un gudri izmantojām Semjuelsu. Otrajā puslaikā Ņižņijnovgoroda sāka spēlēt agresīvāk, turklāt pieļāvām daudz nepiespiestu kļūdu. Ņižņija nekad nepadodas, tāpēc galotnē paveicām labu darbu, kontrolējot cīņu par atlēkušajām bumbām."

Ainars Bagatskis, NN treneris

"Spēlei sagatavojāmies pienācīgi, taču Semjuelss pēc pirmajiem četriem gūtajiem groziem ieguva pārliecību. Turpinājumā Ivļevs uzupurējās un parādīja, kā pret viņu jāspēlē aizsardzībā. Otrajā puslaikā aizsardzībā klājās vieglāk. Uzbrukumā radās vairākas iespējas izvirzīties vadībā un pārņemt iniciatīvu, taču nespējām tās izmantot. Kā Eirolīgā ierasts, spēli izšķīra nianses. Var teikt, ka pasaka beigusies. Jāuzrota piedurknes un jāstrādā.

Vladimirs Ivļevs, NN spēlētājs

"Domāju, ka paveicu labu darbu pret Semjuelsu, taču nekā priecīga nav, jo zaudējām spēli. Pāragri teikt, ka esam noslēguši cīņu par “Top 16”, jo priekšā gaida vēl sešas spēles. Protams, tālāk tikt būs ārkārtīgi sarežģīti."

Semjuelss Samardo, "Milano" spēlētājs

"Spēlējam kā pa viļņiem. Pirms dažām dienām piedzīvojām sāpīgu zaudējumu Itālijas kausa izcīņā. Pēc tam jutāmies savādi. Mums bija svarīgi atstāt notikušo aiz muguras un virzīties uz priekšu. Vēlējos ar maksimālu atdevi nospēlēt savas komandas labā. Centīsimies spēlēt stabilāk."

Izmantotie resursi:
Nizhny Novgorod vs. EA7 Emporio Armani Milan -...!quotes
«НН» проигрывает «Милану» в ключевом матче...


, 2015-02-27 17:38, pirms 9 gadiem
kas NN jaaizdara, lai naakamgad garanteetu vietu EL?
, 2015-02-27 17:48, pirms 9 gadiem
Jaieklust VTB ligas Top2 starp krievu komandam.
, 2015-02-27 17:51, pirms 9 gadiem
nokia rakstīja: Jaieklust VTB ligas Top2 starp krievu komandam.
Tikapat kā neiespējami Tikt Top2
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.