Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: Strēlnieka pārstāvētā CSKA vēlas iegūt sastāvā NBA čempionu Linu

Rolands Eliņš

Medijs: Strēlnieka pārstāvētā CSKA vēlas iegūt sastāvā NBA čempionu Linu
Džeremijs Lins. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Basketbola portāls „Sportando” vēsta, ka Krievijas basketbola klubs Maskavas CSKA izteicis līguma piedāvājumu Džeremijam Linam, kurš aizvadīto sezonu pabeidza NBA kluba Toronto „Raptors” rindās, bet šobrīd ir brīvais aģents.

„Sportando” vēsta, ka Džeremijs Lins ir CSKA galvenais mērķis atlikušajā starpsezonā un ar viņu tiek cerēts pielikt punktu sastāvam komplektācijai, kas šovasar iesaistīja arī Latvijas basketbolista Jāņa Strēlnieka nolīgšanu.
Eirolīgas čempione CSKA izteikusi Linam piedāvājumu, taču patur prātā arī rezerves variantu – jau iepriekš ziņots par CSKA interesi par bijušo Kristapa Porziņģa komandas biedru „Knicks” sastāvā Ronu Beikeru.

30 gadus vecais aizsargs Lins aizvadīto sezonu sāka Atlantā, bet pēc 51 spēles, kurā vidēji guva 10.7 punktus, tika atlaists, komandai pārejot vēl straujākā pārbūves režīmā. Lins nonāca Toronto, kur palīdzēja „Raptors” kļūt par NBA čempionvienību. Lins piedalījās astoņās „play-off” spēlēs, laukumā gan pavadot ļoti mazu laiku.

Lins plašāku popularitāti ieguva 2012. gadā Ņujorkā, kad „Knicks” sastāvā parūpējās par spilgtu spēļu sēriju, kļūstot par visas NBA sensāciju. Lai arī par NBA zvaigzni kā tobrīd tika prognozēts Lins tā arī nekļuva, viņam sekoja vairāki pieklājīgi gadi Hjūstonā, Losandželosā, Šarlotā un Bruklinā, piecās sezonās pēc kārtas vidēji spēlē gūstot vismaz 11 punktus. „Nets” sastāvā gan viņam karjeras lejupslīdi sāka divi smagi savainojumi, kuru dēļ no 2016. gada līdz 2018. gada vasarai viņš piedalījās tikai 34 spēlēs.

Lins savā NBA karjerā nopelnījis 64.5 miljonus ASV dolāru, bet viņa līgums ar Toronto uz sezonas daļu bija par 700 tūkstošiem dolāru.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/csk...

     [+] [-]

, 2019-07-26 19:31, pirms 5 gadiem
Pēc idejas jau kāpēc nē, NBA titulu dabūjis tikko, var doties mēģināt Eirolīgas titulu dabūt. Vispār laba "off-season" daudzi no NBA uz Eirolīgu, daudzi no Eirolīgas uz NBA.

     [+] [-]

, 2019-07-26 19:37, pirms 5 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Pēc idejas jau kāpēc nē, NBA titulu dabūjis tikko, var doties mēģināt Eirolīgas titulu dabūt. Vispār laba "off-season" daudzi no NBA uz Eirolīgu, daudzi no Eirolīgas uz NBA.
Cik tad ir tie "daudzie" NBA spēlētāji, kas bija aktīvi NBA iepriekšējā sezonā, un tagad nolēmuši (*spiesti) doties uz Eirolīgu?

     [+] [-]

, 2019-07-26 21:23, pirms 5 gadiem
butu bomba!

     [+] [-]

, 2019-07-26 21:59, pirms 5 gadiem
Bomba būtu Strēlnieks vienlaicīgi laukumā ar Beikeru!

     [+] [-]

, 2019-07-27 10:01, pirms 5 gadiem
KillerLoop rakstīja: Cik tad ir tie "daudzie" NBA spēlētāji, kas bija aktīvi NBA iepriekšējā sezonā, un tagad nolēmuši (*spiesti) doties uz Eirolīgu?
Mirotičš, Maks, Monro un Abriness. Vēl jau baumo par Beikeru un Linu.