Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Panathinaikos" īpašnieks: "Eirolīga ir mafija, kuru vada gangsteris Bartomeu"

"Panathinaikos" īpašnieks: "Eirolīga ir mafija, kuru vada gangsteris Bartomeu"
Dimitris Jannakopuloss
Foto: Eurohoops

Grieķijas basketbola kluba īpašnieks Dimitris Jannakopuloss turpinājis savu aso kritiku ULEB Eirolīgas vadības virzienā un pēc vakardienas zaudējuma Madrides „Real” vēlreiz nopēla tiesnešu darbību, kā arī vēlreiz publiski apsolīja „Panathinaikos” aiziešanu no Eirolīgas.

Vakar „Panathinaikos” Eirolīgas ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē zaudēja „Real” ar 74:81, nonākot sērijā iedzinējos ar 1-2. Pēc spēles kluba īpašnieks Jannakopuloss izplatīja īpašu paziņojumu, kurā neskopojās ar apvainojumiem Eirolīgas vadības virzienā.

„Visa Eiropa redz, ka šajā sērijā uzvarētājs netiek noteikts laukumā,” rakstīja „Panathinaikos” īpašnieks, kurš pēdējās nedēļās par Eirolīgas piespriestās diskvalifikācijas neievērošanu disciplinārsodos saņēmis gandrīz pusmiljona eiro lielu soda naudu. „Jebkurš, kurš tam netic arī pēc trešdienas spēlē redzētā, ir vai nu stulbs vai arī uzpirkts. Spāņu darbinieks ar mazajām brillēm ir pārvērtis Eirolīgu par savu iestādi.”

Ar „spāņu darbinieku” Jannakopuloss, protams, apzīmē Hordi Bertomeu, Eirolīgas prezidentu, kuru kritizēja arī sava paziņojuma turpinājumā. Pēc nedaudz formālākas rindkopas, kurā „Panathinaikos” īpašnieks uzskaitīja līgas pārvaldes trūkumus un finanšu nepārskatāmību , viņš atgriezās pie apvainojumiem: ”Tu esi deģenerējis basketbolu, tu nevērtīgais! Kā jau iepriekš esmu teicis, neskatoties uz mūsu rezultātiem laukumā, mēs pēc šīs sezonas aiziesim no šīs Cirka-līgas, ja vien netiks veiktas būtiskas pārmaiņas līgas vadībā.”

Ar šo paziņojumu Jannakopulosam gan nepietika, un viņš šodien arī paudis savu viedokli vairākos ierakstos savā „Instagram” profilā, kurā viņš publicējis vairākus ekrānšāviņus no spēles tiešraides, kas, viņaprāt, pierāda tiesnešu kļūdas par sliktu „Panathinaikos” komandai. Tāpat Jannakopuloss aicinājis „Real” komandu izplatīt paziņojumu, atzīstot basketbola pamatvērtības un tiesnešu kļūdu ietekmi uz spēles rezultātu, kā arī izteica aicinājumu savai komandai boikotēt piektdienas spēli (kas „Panathinaikos” var izrādīties pēdējā Eirolīgā, ja tiks ciests zaudējums), proti, pēc pirmās tiesnešu kļūdas pārtraukt spēli un atstāt laukumu.

„Ir pienācis laiks, lai visa pasaule saprastu, ka Eirolīga ir mafija, kuru vada gangsteris Bartomeu,” raksta „Panathinaikos” īpašnieks.

Viņš jau iepriekš saņēmis bargus Eirolīgas sodus par saviem publiskajiem izteikumiem un ierakstiem sociālajos tīklos, saņemot diskvalifikāciju uz pusgadu no ULEB rīkoto turnīru spēlēm. Jannakopuloss šo diskvalifikāciju gan pārāk bieži ievērojis un turpinājis apmeklēt dažas sava kluba spēles, par to saņemot jaunas soda naudas. Lai arī „Panathinaikos” vēl oficiāli nav izstājusies no Eirolīgas, arvien grūtāk iztēloties iespēju, ka tā nākamsezon vēl spēlēs Bartomeu pārvaldītā turnīrā.

Eirolīgas ceturtdaļfināli

Pāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle*5. spēle*Sērijā
CSKA – Khimki98:9589:8473:79.27.04.01.05.2-1
Panathinaikos – Real Madrid95:6782:8974:8127.04.01.05.1-2
Fenerbahce – Baskonia82:7395:8983:8826.04.01.05.2-1
Olympiacos - Žalgiris78:87 P79:6860:8026.04.01.05.1-2

* - ja nepieciešama.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net
https://www.instagram.com/dpg7000/?...


, 2018-04-26 21:41, pirms 6 gadiem
Bērna cienīgi izlēcieni...Kaut vai mainītos tā vadība, tāpat viņam nepatiks nedz tiesāšana, nedz tas, ka vairāk naudas nedos tāpat. Un ja viņš domā, ka šeit ir slikta tiesāšana, lai pagaida Čempionu līgu
, 2018-04-26 21:48, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Bērna cienīgi izlēcieni...Kaut vai mainītos tā vadība, tāpat viņam nepatiks nedz tiesāšana, nedz tas, ka vairāk naudas nedos tāpat. Un ja viņš domā, ka šeit ir slikta tiesāšana, lai pagaida Čempionu līgu
Lai nu kā puisis ir iekarsis, taču zināma taisnība jau viņam ir. Skatoties, kā tiek vadīta EL, nu nav tur viss kārtībā. Ko saki par spāņa izrīcībām? EL šobrīd sāk grimt. Grimt purvā.
Protams, ka tik traki jau nevajadzētu kritizēt, varētu pa mierīgo. Tomēr visi ir ieinteresēti, lai nav tā korupcija.
, 2018-04-26 21:55, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Lai nu kā puisis ir iekarsis, taču zināma taisnība jau viņam ir. Skatoties, kā tiek vadīta EL, nu nav tur viss kārtībā. Ko saki par spāņa izrīcībām? EL šobrīd sāk grimt. Grimt purvā.
Kā tieši grimt? Es saprotu, ka īpašniekam skauž tas, ka budžeta nav, lai konkurētu ar Fene, bet nu tas nav iemesls, lai tagad pārdalītu EL finanses un PAO tiktu lielāks kumoss....Spānis tagad centīsies iesaistīt abas ČL finālistes un pastiprināt Eirokausu, tāpat Eirolīgā būs papildinājumi gaidāmi...

Man ļoti nepatīk, ka grieķis izceļ tikai to, ka redz pret viņu nosvilpa, bet tajā pašā laikā ignorē visus tos pārkāpumus, ko nenosvilpj, tādejādi palīdzot PAO...

Man dažu fanu loģika patīk, sakot, ka Fene uzvarēs EL, jo nopirkusi to un kategoriski atsakās ticēt tam, ka FENE ir vienkārši labākais sastāvs Eirolīgā. Es saprotu, ka esi kluba fans utt. bet nu kaut kad realitātei ir jāieslēdzas. Veselijs jau viens pats ir ko vērts un PAO var likt pretī tikai Gistu, kurš īsti nav tā līmeņa spēlētājs, lai nopietni spētu apturēt Veseliju vai uzbrukumā apspēlēt.
, 2018-04-26 22:42, pirms 6 gadiem
nevis Panathinaikos aizies ,bet gan viņus izslēgs par mutes atvēršanu
, 2018-04-26 23:00, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-27 09:15, pirms 6 gadiem
Cerams viņam izdosies sašūpot to pīļu dīķi.
, 2018-04-27 10:51, pirms 6 gadiem
Тяга к курению "умирает" навсегда, если воспользоваться дедовским советом Как я бросил курить за 2 дня Помогает даже заядлым курильщикам с многолетним стажем. Я кypил 23 гoдa пo пaчкe вдeнь, но бросил без моральных и физических усилий за 2 дня!
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.
Rolands Šmits. Foto: Dainius Lukšta/Basketnews.lt
1

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''

Latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Kauņas ''Žalgiris'' komandai ceturtdienas cīņā ULEB Eirolīgā, preses konferencē atklāja itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.