Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Pao" īpašnieks pēc zaudējuma Eirolīgā liek uz Atēnām braukt ar autobusu

Andrejs Siliņš

"Pao" īpašnieks pēc zaudējuma Eirolīgā liek uz Atēnām braukt ar autobusu
"Panathinaikos" galvenais treneris Čavi Paskāls
Foto: EPA / Scanpix

Pēc zaudējuma Stambulas "Fenerbahce" ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālā un neiekļūšanas "Final Four" turnīrā Atēnu "Panathinaikos" īpašnieks Dimitriss Jannakopuloss atcēlis paredzēto lidojumu uz mājām, tā vietā liekot komandai vairāk nekā tūkstoš kilometru tālo ceļu veikt ar autobusu.

"Panathinaikos" regulārajā sezonā finišēja ceturtajā vietā un ceturtdaļfinālā tika pie mājas spēļu priekšrocībām pret piektajā vietā palikušo Stambulas "Fenerbahce". Tomēr mājas priekšrocības izmantot neizdevās - tika piedzīvoti zaudējumi abās pirmajās spēlēs Atēnās, bet vakar sērijas trešajā mačā Stambulā tika zaudēta ne tikai spēle, bet arī visa sērija.

Ja pirms izslēgšanas turnīra sākšanās Jannakopuloss apsolīja katram spēlētājam izmaksāt 250 000 eiro lielu bonusu, tiekot "Final Four", tad pēc zaudējuma kolorītais īpašnieks ielecis pretējā grāvī. Proti, Jannakopuloss atcēla paredzēto reisu, ar ko komandai no Stambulas bija jādodas mājup, tā vietā noīrējot autobusu, lai ar to komanda varētu doties uz Atēnām, kas atrodas teju 1100 kilometru attālumā no Stambulas.

Šādu distanci ar autobusu, braucot bez apstājas, jāveic 12 ar pusi stundas, taču jāņem vērā, ka vēl jāšķērso Turcijas un Grieķijas robeža, turklāt nav iedomājams, ka šādu braucienu komanda veiktu bez apstāšanās.

Pēdējā informācija no Stambulas liecina, ka komandas spēlētāji atteikušies kāpt autobusā. Atsevišķi ārzemnieki iegādājušies aviobiļetes paši par savu naudu.

Seškārtējā Eirolīgas čempione "Panathinaikos" pēdējo reizi Eiropas klubu prestižāko trofeju izcīnīja 2011. gadā, kad komandu vēl vadīja Žeļko Obradovičs - treneris, kura vadītajai "Fenerbahce" komanda nupat zaudēja. Arī vietējā čempionātā "Pao" pēdējos gados nav veicies - divas sezonas pēc kārtas titulus izcīnījusi "Olympiacos".

Pēc Grieķijas čempionāta regulārās sezonas "Pao" ir otrā, atkal piekāpjoties "Oly". Izslēgšanas turnīrs Grieķijā pirmajās divās vietās palikušajām komandām jāsāk tikai no pusfināla, līdz ar to "Panathinaikos" būs daudz laika sagatavoties, jo vēl nav sākušies pat ceturtdaļfināli.

Izmantotie resursi:
eBasket.gr - Το Μπάσκετ στο Internet | Μιλάμε,...

  +8 [+] [-]

, 2017-04-26 14:14, pirms 7 gadiem
Labi, ka kājm nelika iet 😁

  -1 [+] [-]

, 2017-04-26 14:24, pirms 7 gadiem
Loģisks solis, ka basketbolisti nebrauc ar autobusu, bet paši nopērk avio biļetes, jo elementāri var to atļauties.

  +6 [+] [-]

, 2017-04-26 14:29, pirms 7 gadiem
A kas tur 12 stundas, ko braukt... nebrauc jau ar vecu Ikarusu...

  -1 [+] [-]

, 2017-04-26 14:35, pirms 7 gadiem
parodija ne basketbols ir visa taa eiroliiga,kaa var samest knapi 60 ar kapeikaam vai mazaak a4u.un varat nesmiidinaat ar pasakaam ...reiz sen senos laikos dziivoja labaakaa aizsardziiba pasaulee,par barsas po rnograafiju vispaar nav jeegas runaat