Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Varējām aizsargāties, kā vien spējām, taču spēli izšķīra pašu nerealizētie metieni"

Bagatskis: "Varējām aizsargāties, kā vien spējām, taču spēli izšķīra pašu nerealizētie metieni"
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

VTB Vienotās līgas mačā šodien Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina trenētais "Nizhny Novgorod" piedzīvoja otro zaudējumu 12 mačos, ar 60:80 viesos zaudējot Sanktpēterburgas "Zenit".

Ņižņijnovgorodas kluba galvenais treneris Ainars Bagatskis kā komandas zaudējuma galveno iemeslu izcēla nerealizētos metienus. "Mēs zinājām, ka jau no paša sākuma mums būs daudz brīvu metienu, taču tie metieni vēl bija jārealizē. Zaudējām tieši tāpēc, ka neiemetām savus metienus," konstatēja Bagatskis, kura vadītā komanda pēc 10 uzvarētiem mačiem VTB līgā tagad piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas.

"Ja pirmajā puslaikā 14 neiemestos brīvos metienus mūsu aizsardzība spēja kompensēt, tad otrajā mēs turpinājām uzbrukt līdzīgi, savukārt aizsardzībā sākām peldēt. Pieļāvām muļķīgas kļūdas, un "Zenit" īsā laikā ieguva 10 punktu pārsvaru. Mūsu rindās šoreiz nebija glābēja, un spēles liktenis bija izlemts. Šī bija tāda spēle – vari aizsargāties, kā vēlies, taču, ja neiemetīsi savus metienus, noteikti nevarēsi uzvarēt," piebilda Latvijas basketbola speciālists.

Bagatska vadītā komanda Sanktpēterburgā iemeta tikai 60 punktus – mazāk šajā sezonā "Nizhny Novgorod" guva tikai Eirolīgas spēlē pret Kauņas "Žalgiris" (55:61). Šovakar Bagatska trenētie basketbolisti iemeta 20 no 39 divpunktu metieniem, savukārt no tālmetiena līnijas realizēja tikai četrus no 24 mēģinājumiem. Ne pārāk sekmīgi bija arī soda metieni – 8/15.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

     [+] [-]

, 2014-12-25 23:47, pirms 9 gadiem
Esmu lepns, ka Latvijas speciālists trenē ar panākumiem!