Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" divi pretinieki jau zināmi – beļģi un čehi

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspils" divi pretinieki jau zināmi – beļģi un čehi
Kvameins Mičels pret Tvītiju Kārteru
Foto: bkventspils.lv

BK "Ventspils" basketbolisti jau nodrošinājuši vietu FIBA Eiropas kausā, kas izdevies arī vēl vairāk citām vienībām, līdz ar to arī iezīmējas Top32 posma grupu aprises. Pēc otrdienas mačiem jau zināmi divi ventspilnieku nākamie pretinieki.

Izcīnot piecas uzvaras piecos mačos, BK "Ventspils" nodrošināja pirmo vietu I grupā, kurai Top32 posmā paredzēta vieta P grupā. Pirms pirmā posma pēdējiem mačiem zināmas jau trīs šīs grupas komandas. Ventspilniekiem tajā pievienosies B grupas uzvarētāji "Antwerp Giants" no Beļģijas un F grupas otrā vieta "CEZ Nymburk". Vēl viena vieta atvēlēta komandai, kas nākamajā posmā iekļūs kā viena no labākajām trešās vietas ieguvējām. Interesanti, ka teorētiski tā var būt arī kāda no I grupas komandām, jo pie pirmā panākuma šajā kārtā tika arī "Helios Suns", kas nozīmē, ka pēc sešiem mačiem trim grupas komandām var būt pa divām uzvarām. Ticamākais gan, ka vienas grupas komandas otro reizi kopā saliktas netiks.

Gašpera Okorna trenētā komanda vēl var tikt arī pie otrās vietas grupā, jo viens no nosacījumiem jau ir izpildīts. Lai gan mačā ar "Turow" bija nepieciešams papildlaiks, slovēņiem tajā izdevās iekrāt 11 punktu pārsvaru, uzvarot 97:86, kas nozīmēja, ka savstarpējā cīņā "Helios Suns" ir jau +3 (pirmajā mačā 50:58). Lai cerētu uz otro vietu grupā, pēdējā kārtā viesos jāpieveic "Pieno žvaigždes", turklāt vēlams to izdarīt ar vismaz desmit punktu pārsvaru (pirmajā mačā 81:90) un jācer, ka ventspilnieki apspēlēs poļus. Ja uzvar lietuvieši un mūsējie, tālāk tiek zvaigznes, bet ja Ventspilī pārāki tomēr ir poļi, otro vietu grupā ieņems "Turow" basketbolisti, kas divu spēļu summā bijuši pārāki par "Pieno žvaigždes".

"Antwerp Giants" komanda B grupā uzvarējusi, pārspējot horvātu "Cibona", ungāru "Sopron KC" un portugāļu "Benfica", savukārt "CEZ Nymburk" atvadījās no pirmās vietas F grupā pēc diviem zaudējumiem dāņu "Bakken Bears". Slovēņu vienību "Tajfun" un īru eksperimentu "Hibernia" gan izdevies pieveikt pārliecinoši, un neviena no šīm komandām čehus panākt vairs nevar. Tikai pēdējās kārtās izšķirsies Dāvja Lejasmeiera pārstāvētā "Sodertalje Kings" un Riharda Kuksija "Varese" liktenis, jo pēc četrām kārtām (piektā risināsies šodien) C grupā vismaz viens zaudējums un uzvara ir katrai komandai, bet Zviedrijas un Itālijas klubi šobrīd ar diviem panākumiem dala otro vietu. Skaidrs, ka otrajā posmā spēlēs Kristapa Valtera "Turk Telekom", tiesa Latvijas saspēles vadītājs savainojuma dēļ pie spēlēšanas vēl nav ticis. Tikpat skaidrs, ka pēc gadumijas Eiropas kausā vairs nespēlēs Rolanda Freimaņa "Kalev/Cramo", jo Igaunijas klubs piedzīvojis zaudējumu visos piecos mačos.

Izmantotie resursi
FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Alpaville
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-11-25 12:52, pirms 8 gadiem
Tik pat skaidrs, ka pēc gadumijas Eiropas kausā vairs nespēlēs Rolanda Freimaņa "Kalev/Cramo", jo Igaunijas klubs piedzīvojis zaudējumu visos piecos mačos.

Amizanti, taču ''Kalev/Cramo'' tika izlozēts no pirmā, spēcīgākā groza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-25 13:29, pirms 8 gadiem
Doomy1990 rakstīja: tad, kad tu nomirsi, tātad nākamgad
Nereāli smieklīgi !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-25 14:29, pirms 8 gadiem
Peeter, BKV peedeejais pretinieks buus labaakaa 3.vieta muusu konferencee, un tie noteikti nebuus Helios Suns, jo vinju bilance labaakajaa gadiijumaa buus 2-4, bet labaakajai 3.vietai buus vismaz 3-3.
Tas, ka BKV 1.posmaa bija vienaa grupaa ar Suns, nebuutu skeerslis buut vienaa grupaa 2.posmaa, ja vinji kljuutu par labaako 3.vietas ieguveeju muusu konfeencee.

P.S. Vaards tikpat rakstaas kopaa

     [+] [-]

, 2015-11-25 15:10, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Peeter, BKV peedeejais pretinieks buus labaakaa 3.vieta muusu konferencee, un tie noteikti nebuus Helios Suns, jo vinju bilance labaakajaa gadiijumaa buus 2-4, bet labaakajai 3.vietai buus vismaz 3-3.
Tas, ka BKV 1.posmaa bija vienaa grupaa ar Suns, nebuutu skeerslis buut vienaa grupaa 2.posmaa, ja vinji kljuutu par labaako 3.vietas ieguveeju muusu konfeencee.

P.S. Vaards tikpat rakstaas kopaa
kopumā 4 labākās 3. vietas, divas katrā konferencē, tā kā tīri teorētiski arī mūsu 3. vieta var tur trāpīt.
Par tikpat paldies

     [+] [-]

, 2015-11-25 15:19, pirms 8 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: kopumā 4 labākās 3. vietas, divas katrā konferencē, tā kā tīri teorētiski arī mūsu 3. vieta var tur trāpīt.
Par tikpat paldies
Bet labaakaa 3.vieta muusu konferencee noteikti nebuus ar bilanci 2-4, taapeec tie noteikti nebuus sloveenji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-25 15:36, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Bet labaakaa 3.vieta muusu konferencee noteikti nebuus ar bilanci 2-4, taapeec tie noteikti nebuus sloveenji.
Manuprāt, teorētiski var sanākt arī 2-4

  +1 [+] [-]

, 2015-11-25 15:50, pirms 8 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: Manuprāt, teorētiski var sanākt arī 2-4
Nav taisniiba, H grupaa, kura ir muusu konferencee, jau 3 komandaam ir pa vismaz 3 uzvaraam.

  -3 [+] [-]

, 2015-11-25 16:14, pirms 8 gadiem
Mājās kādu uzvaru paņems,izbraukumos NE-vienu

     [+] [-]

, 2015-11-25 16:20, pirms 8 gadiem
Kalendārs arī ir zināms: Schedule | FIBA Europe Cup (Team(I/1)).