Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Bērziņš pret novājināto "Krasny Oktyabr", Timma pret PAOK

Bērziņš pret novājināto "Krasny Oktyabr", Timma pret PAOK
Jānis Timma
Foto: Zenit

Šodien turpinās ULEB Eiropas kausa izcīņas regulārā turnīra septītā kārta, un laukumā dosies četri Latvijas basketbolistu pārstāvētie klubi. Jānis Timma un Sanktpēterburgas "Zenit" centīsies izcīnīt sesto uzvaru, izbraukumā tiekoties ar E grupas pastarīti Saloniku PAOK, bet pārējiem spēles savās mājvietās.

Jau 18:30 cīņa sāksies Ņižņijnovgorodā, kurā Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina trenētā komanda uzņems citu krievu komandu "Krasny Oktybar". Volgogradas klubs atrodas pēdējā vietā F grupā ar vienu uzvaru sešos mačos, kamēr novgorodiešiem trīs panākumi un ceturtā vieta grupā. Pirmajā spēlē Volgogradā Bagatska vīri triumfēja ar 78:73, bet Kaspars Bērziņš izcēlās ar septiņiem punktiem un četrām atlēkušajām bumbām.

Kopš tā laika "Krasny Oktyabr" notikušas lielas pārmaiņas - lai gan VTB līgā izdevies startēt normāli (četras uzvaras deviņās spēlēs), kluba prezidentam Dmitrijam Gerasimenko ir jauna aizraušanās Itālijas kluba "Cantu" izskatā. Klubs pārtraucis līgumsaistības ar Dīdžeju Kūperu, Toniju Mičelu, Džordanu Hamiltonu un Džadžuanu Džonsonu. Pēdējais jau panācis vienošanos par pievienošanos... "Cantu".

Kaspars Bērziņš Eiropas kausā vidēji 22 minūtēs izcēlies ar 9,5 punktiem un 4,8 bumbām zem groziem.

19:45 E grupas pastarīte Saloniku PAOK (2-4) uzņems līderi Sanktpēterburgas "Zenit" ar Jāni Timmu ierindā. VTB līgas līdere vienīgo zaudējumu Eiropas kausā piedzīvojusi pirms nedēļas, kad ar 81:88 mājās atzina "Avtodor" pārākumu. Pirmajā abu komandu mačā pēterburgieši uzvarēja ar 76:66, bet Timma guva deviņus punktus, izcīnīja sešas bumbas un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Vēlās spēles šovakar Daira Bertāna pārstāvētajai A grupas līderei "Bilbao Basket", kas uzņems grupas pastarīti Bonnas "Telekom Baskets", ko pirmajā mačā uzveica ar 90:81 (Dairis guva 15 punktus), kā arī Ojāra Siliņa un Artūra Strautiņa pārstāvētajai "Grissin Bon Reggio Emilia", kas uzņems Berlīnes "Alba". Abu komandu pirmais mačs Berlīnē beidzās ar vāciešu panākumu (76:82), Siliņam gūstot sešus punktus, bet Strautiņam laukumā neejot.

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup


, 2015-11-25 18:05, pirms 8 gadiem
krievu staigule
, 2015-11-25 18:44, pirms 8 gadiem
Biju domājis aiziet uz arēnu paskatīties atlētisko oktyabr, nu nekā.. Prezidents šiem tāda radoša personība
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
1

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
19

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Eirolīgā sāksies "play-off": "Real" un "Panathinaikos" pret pārspēļu uzvarētājām

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies ceturtdaļfinālu izspēle. Madrides "Real" cīnīsies pret citu Spānijas komandu "Baskonia", kamēr "Panathinaikos" uzņems Telavivas "Maccabi".