Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

D grupa: ''Khimki'' un ''Panathinaikos'' izcīna vieglas uzvaras

D grupa: ''Khimki'' un ''Panathinaikos'' izcīna vieglas uzvaras
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas kārtējās spēlēs Maskavas Apgabala ''Khimki'' savā laukumā ar 89:67 pārspēja Polijas ''Asseco Prokom'', bet pašreizējie ULEB Eirolīgas čempioni Atēnu ''Panathinaikos'' ar 96:63 pieveica Oldenburgas ''Ewe Baskets''.

Spēlē starp ''Khimki'' un ''Asseco Prokom'' tā pa īstam līdzīga cīņa bija pirmajā un otrajā ceturtdaļā. Pirmajā abas komandas spēlēja diezgan vienmērīgi un nevienai neizdevās panākt kādu būtisku izrāvienu. Pēc pirmās ceturtdaļas mājinieki bija vadībā ar 22:20. Otro ceturtdaļu ''Khimki'' jau aizvadīja nedaudz labāk, palielinot savu pārsvaru vēl par sešiem punktiem un pēc puslaika atrodoties vadībā ar 44:36.

Trešā ceturtdaļa abu komandu izpildījumā bija diezgan nerezultatīva. Abu komandu basketbolisti veiksmīgāk spēlēja aizsardzībā, nevis uzbrukumā. Nedaudz gan veiksmīgāki uzbrukumā joprojām bija ''Khimki'' basketbolisti, kuri vēl palielināja savu pārsvaru un atradās jau drošā vadībā. Ceturtajā ceturtdaļā ''Khimki'' jau pilnībā kontrolēja spēles gaitu un uzvarēja visā spēlē ar 89:67. Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Kellijs Makārtijs, kurš guva 22 punktus.

Citā D apakšgrupas spēlē Atēnu ''Panathinaikos'', pateicoties ceturtajā ceturtdaļā lieliskajam sniegumam, pārspēja Oldenburgas ''Ewe Baskets'' ar 96:63. Ceturto ceturtdaļu ''Panathinaikos'' uzvarēja ar 30:7.

Izmantotie resursi:
euroleague.net