Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mazurs: "Startā visa gatavošanās palika kaķim zem astes"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Mazurs: "Startā visa gatavošanās palika kaķim zem astes"
Nikolajs Mazurs: pirmā uzvara izbraukumā VTB līgā
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Par Dilarda veselības stāvokli skaidrībā tiks ārsti. Šobrīd viņš gandrīz nespēj pakustināt kaklu," izbraukumā atspēlējot 17 punktu starpību pret Baltkrievijas čempioniem, basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs priecājās par uzvaru, taču bija norūpējies par pamata saspēles vadītāja gūto savainojumu.

Nikolajs Mazurs, "VEF Rīga" galvenais treneris

“Protams, priecājos par uzvaru. Priecājos, ka puiši parādīja komandas garu un sīkstumu aizsardzībā. Kā nekā cīņas sākumā darbojāmies neveiksmīgi, bez enerģijas. Var teikt, ka pirmajās 10 spēlēs minūtēs visa gatavošanās palika kaķim zem astes. Labi, ka beigās rīkojāmies aukstasinīgi un panācām uzvaru, kura jaunai komandai sezonas sākumā ir ļoti nepieciešama. Runājot par Dilardu, par viņa veselības stāvokli skaidrībā tiks ārsti. Šobrīd viņš gandrīz nespēj pakustināt kaklu.”

Andrejs Krivonoss, "Cmoki Minsk" galvenais treneris

“Kontrolējām spēli trīs ceturtdaļu garumā. Tālāk netikām galā ar spriedzi. Pēdējā ceturtdaļā izsīka rezerves. Otrkārt, sastāva rotācija bija tālu no vēlamās. Ļutičs izkrita no ierindas divas dienas pirms spēles, Dauels – cīņas laikā. Jebkurā gadījumā puiši nospēlēja ar maksimālu atdevi. Pēdējā ceturtdaļā izpaudās nogurums, kas rezultējās lielā kļūdu skaitā un, galu galā, nervozā un neparedzamā galotnē. Runājot par savainotajiem spēlētājiem, Ļaškevičam ģipsi noņems tikai 14. novembrī, savukārt Ļutiča gadījumā ceram, ka viņš spēs piedalīties nākamajā spēlē.”

Izmantotie resursi:
«Цмоки-Минск» Минск, Беларусь vs. ВЭФ Рига,...

  +2 [+] [-]

, 2014-10-25 23:06, pirms 10 gadiem
Te arī parādās komandas sezonas līderi - Robinsons, Timma, Falls, dažreiz izšaus Bērziņš . Pārējie būs labi palīgi. Gaidam Bērziņu un Šķēlēnu ierindā.