Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Bagatskis: "Abas lietas, no kurām baidījos, piepildījās"

Bagatskis: "Abas lietas, no kurām baidījos, piepildījās"
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Mani nebaidīja, kā spēlēs pretinieki. Uztraucos par "Žalgira" uzkrāto pieredzi Eirolīgā un spiedienu no zāles. Abas lietas, par kurām baidījos, piepildījās," piedzīvojot sakāvi izbraukumā Kauņā, teica basketbola kluba "Nizhny Novgorod" galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Gintars Krapiks, "Žalgira" galvenais treneris

“Man šķiet, ka esmu priecīgs. Mūsu spēles plāns bija lielisks un nospēlējām labi, īpaši aizsardzībā. Galu galā, mums radās lielāka brīvība spēlēt uzbrukumā, kā parāda beigu rezultāts. Trenerim ir īsts sapnis spēlēt Eirolīgā tik daudzu skatītāju priekšā un iesaistīt cīņā visus 12 spēlētājus.”

Ainars Bagatskis, "Nizhny Novgorod" galvenais treneris

“Pirmkārt, apsveicu “Žalgiri” ar uzvaru. Pirms spēles uztraucos par divām lietām. Mani nebaidīja, kā spēlēs pretinieki. Uztraucos par “Žalgira” uzkrāto pieredzi Eirolīgā un zāles spiediena ietekmi. Abas lietas, no kurām baidījos, piepildījās. Pirmajās septiņās astoņās minūtēs mums neklājās slikti, taču vēlāk “Žalgiris” mūs iznīcināja zem groziem. Viņi iemeta vairāk nekā 60 punktus bez pretestības. Centāmies pamainīt aizsardzību, taču “Žalgiris” nekavējoties sameklēja un izmantoja brīvos metienus. Skumji to teikt, taču “Žalgiris” izrādījās daudz stiprāks par mums.”

Arturs Gudaitis, "Žalgira" spēlētājs

“Pirmajā acu uzmetienā spēle šķiet mierīga, taču tik viegli nemaz negāja. Lieliski, ka mums izdevās iegūt lielu pārsvaru un, kas ir īpaši svarīgi, saglabāt un palielināt to. Patīkami, ka visi 12 spēlētāji tika laukumā un katrs deva savu ieguldījumu uzvarā.”

Džeimss Andersons, "Žalgira" spēlētājs

“Sākām spēli ļoti enerģiski un ievērojām spēles plānu. Izpildījām to visas cīņas garumā. Jutos lieliski, spēlējot mūsu līdzjutēju priekšā, jo visa arēna mūs atbalstīja. Tas palīdzēja mums labāk spēlēt.”

Teilors Ročestijs, "Nizhny Novgorod" spēlētājs

“Tas bija sāpīgi. Kad zaudē, tu negribi zaudēt kā šovakar. Galu galā, zaudējums ir zaudējums, vienalga, ar viena, vai 30-40 punktu starpību. Tādējādi mums jāpierāda, ka paši bijām vainīgi un neesam spēruši soli atpakaļ kā komanda. Šī bija pirmā reize, kad izbraukumā spēlējām pret dižu komandu. Tagad mums jāmācās no mūsu kļūdām.”

Izmantotie resursi:
Zalgiris Kaunas vs. Nizhny Novgorod - ShowGame...!quotes


Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
4

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.