Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Freimanis atzīts par labāko spēlētāju VTB līgas pēdējā kārtā

Freimanis atzīts par labāko spēlētāju VTB līgas pēdējā kārtā
Rolands Freimanis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

VTB Vienotās līgas organizatori par aizvadītās 30. spēļu kārtas labāko spēlētāju nosaukuši Latvijas basketbolistu Rolandu Freimani no Tallinas „Kalev/Cramo”.

Rolands Freimanis VTB līgas sezonu noslēdza ar 31 gūtu punktu pret Baltkrievijas „Tsmoki”, turklāt šajā mačā savāca arī desmit atlēkušās bumbas. Tā bija viņa sezonas rezultatīvākā spēle, taču līdz karjeras rekordam VTB līgā viena punkta pietrūka. Freimanis pret baltkrievu komandu trāpīja 11 no 15 metieniem no spēles, ieskaitot vairākus grozus tieši spēles izšķirošajos brīžos, un viņa sniegums izpelnījies aizvadītās kārtas līgas vērtīgākā spēlētāja titulu.

Freimaņa punktu raža pasniedza „Kalev/Cramo” uzvaru ar 81:73 un ļāva noslēgt sezonu ar bilanci 8-22, kas gan deva tikai 14. vietu kopvērtējumā no 16 komandām. Freimanis VTB regulārajā sezonā vidēji guva 16.3 punktus, kas ir 11. labākais rādītājs līgā, un savāca 6.1 atlēkušo bumbu, kas ir 16. rādītājs līgā.

Freimanim vēl sezona turpinā Igaunijas čempionātā, kur viņa komanda pārliecinoši uzvarēja regulārajā sezonā, nezaudējot ne spēli, un attiecīgi ir arī galvenā favorīte „play-off”. Astotdaļfināla sērijā pret „Valga/Valka” Freimaņa komanda šobrīd vadībā ar 2:0, bet viņš pats vidēji sametis 14.7 punktus un savācis 6.7 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
30-я игровая неделя. Итоги | Единая Лига ВТБ


, 2016-04-25 11:23, pirms 8 gadiem
Lūdzu paņemiet viņu kāds labs Eirolīgas klubs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-25 12:27, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Lūdzu paņemiet viņu kāds labs Eirolīgas klubs
Nu, kapec uzreiz Eiroligas? Pielauju, ka vins mierigi varetu spelet vidusmera Krievijas, Spanijas klubos... Bet Kalev vinam ir loti erti, alga ari tada, ka diezin vai LV kads vinam tadu maksat gribetu.
, 2016-04-25 23:32, pirms 8 gadiem
Pietrūkst čalim bezkaunības.Un cik ievēroju arī fiziskā kontaktu cīņā pazūd.Laikam samierinājies ar to,ka nespēlēs stiprā līgā,jo tur ir visu laiku jākapā,EST var palaist šad tad luni.
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.